IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Morwa wrote:To są testy z Auchana , pepino , najtańsze jakie były na półce , po 2 zł z czymś
Do kupienia w Polsce, bo tam też je kupiłam , bo tu mieszkamMąż mi takiego g*wna nakupił :p ja bym takiego badziewia nie kupiła :p on zawsze wybiera takie testy , by nie mieć siara przy kasie (testy bez namalowanych bobasów na okładce).
Miałam podane dwie blastki z 5 doby , były to mrożaki, bo świeżego transferu nie miałam bo było za duże ryzyko hiperstymulacjiWalka od 3lat. AMH - 0,14. Niepłodność wtórna. Procedura z KD.
07.03.17 - III criotransfer- 5tc 2700 bhcg, 6tc - koniec radosci
19.04.17 - IV criotransfer ( Bl 4.1.2, Bl 3.2.2). 5dpt bhcg 2013.
Prawdopodobnie kolejny raz nieudane. Nie wiadomo co sie dzieje.Czekamy do usg 04.05. -
nick nieaktualnyPierwsza wizyta była w styczniu. Invimed poleciła mi znajoma, która miała bardzo trudny przypadek i niewielkie szanse. Leczyła się 5 lat, miała 4 nieudane transfery w innych klinikach, a dziś ma dwoje dzieci:) Dla mnie to była najlepsza reklama. Prowadził mnie dr Dworniak, on robił i punkcję i transfer. Miałam nr komórki, mogłam zadzwonić lub wysłać sms o każdej porze i z każdym pytaniem. Nie mieści mi się w głowie, że lekarz myli pacjentki- z takiej fabryki trzeba uciekać!
A transfer trwał u mnie z zegarkiem w ręku 1 minutę 45 sekund od wejścia doktora do gabinetu.
Personel jest generalnie zajebisty od Pani, która sprząta, przez recepcjonistów, po pielęgniarki, które uczyły mnie robić zastrzyki, tłumaczyły jak przyjmować leki. Nie ma tam przypadkowych ludzi.małaszarobura, opu, sandzu, Konwalia lubią tę wiadomość
-
bazylka wrote:Ja pitole jakie teksty. Ale żeby leżąc już na fotelu i cewnik ci wpychaja a ty gadasz z embriologiem nt zarodka,to fest. Mnie moja dr już zna z imienia i jeszcze mi się nie zdarzyło żebym musiała jej tłumaczyć na jakim jestesmy etapie.Walka od 3lat. AMH - 0,14. Niepłodność wtórna. Procedura z KD.
Prawdopodobnie kolejny raz nieudane. Nie wiadomo co sie dzieje.Czekamy do usg 04.05. -
małaszarobura wrote:czyżby pani doktor Niedbała?
to sie przyzwyczaj kochana. Do niej zawsze są opóźnienia 1- 2 godziny, bo ona dawczynie tez prowadzi i na NFZ przyjmuje.
Prawidłowy strzał. Ja rozumiem opóźnienia, ale co stoi na przeszkodzie żeby ktoś zadzwonił pare minut wcześniej i powiedział ze jest opóźnienie i nie trzeba się tak spieszyć, a ja lecę z jęzorem na brodzie, stresuje się ze się spóźnię bo tego nie lubię a tu 1,5 czekania:((((małaszarobura lubi tę wiadomość
MTHFR 1298A - C homozygota,IO,PCO, NK 12,7%, KIR AA, Jajowody drożne, AMH 4.3. -
Juliette wrote:Pierwsza wizyta była w styczniu. Invimed poleciła mi znajoma, która miała bardzo trudny przypadek i niewielkie szanse. Leczyła się 5 lat, miała 4 nieudane transfery w innych klinikach, a dziś ma dwoje dzieci:) Dla mnie to była najlepsza reklama. Prowadził mnie dr Dworniak, on robił i punkcję i transfer. Miałam nr komórki, mogłam zadzwonić lub wysłać sms o każdej porze i z każdym pytaniem. Nie mieści mi się w głowie, że lekarz myli pacjentki- z takiej fabryki trzeba uciekać!
A transfer trwał u mnie z zegarkiem w ręku 1 minutę 45 sekund od wejścia doktora do gabinetu.
Personel jest generalnie zajebisty od Pani, która sprząta, przez recepcjonistów, po pielęgniarki, które uczyły mnie robić zastrzyki, tłumaczyły jak przyjmować leki. Nie ma tam przypadkowych ludzi.
Dzięki kochana jak by mi teraz ni wyszło to tam pójdę na bank. Bo ja w sumiem to prosta sprawa jestem pozatym ze nie mam już jajeczek,wiec KD zostaje.Walka od 3lat. AMH - 0,14. Niepłodność wtórna. Procedura z KD.
sylwia80 wrote:Prawidłowy strzał. Ja rozumiem opóźnienia, ale co stoi na przeszkodzie żeby ktoś zadzwonił pare minut wcześniej i powiedział ze jest opóźnienie i nie trzeba się tak spieszyć, a ja lecę z jęzorem na brodzie, stresuje się ze się spóźnię bo tego nie lubię a tu 1,5 czekania:((((
Walka od 3lat. AMH - 0,14. Niepłodność wtórna. Procedura z KD.
nick nieaktualny
-
Morwa wrote:To są testy z Auchana , pepino , najtańsze jakie były na półce , po 2 zł z czymś
Do kupienia w Polsce, bo tam też je kupiłam , bo tu mieszkamMąż mi takiego g*wna nakupił :p ja bym takiego badziewia nie kupiła :p on zawsze wybiera takie testy , by nie mieć siara przy kasie (testy bez namalowanych bobasów na okładce).
Miałam podane dwie blastki z 5 doby , były to mrożaki, bo świeżego transferu nie miałam bo było za duże ryzyko hiperstymulacjiWalka od 3lat. AMH - 0,14. Niepłodność wtórna. Procedura z KD.
nick nieaktualny
-
Juliette wrote:Jasne, czasem czekałam 15-20 minut na wejście do gabinetu, ale to dlatego, że właśnie można o wszystko dopytać. Ja zawsze miałam notesik z pytaniami, żeby w stresie o niczym nie zapomnieć
:D
Ile masz lat?Walka od 3lat. AMH - 0,14. Niepłodność wtórna. Procedura z KD.
Juliette wrote:Pierwsza wizyta była w styczniu. Invimed poleciła mi znajoma, która miała bardzo trudny przypadek i niewielkie szanse. Leczyła się 5 lat, miała 4 nieudane transfery w innych klinikach, a dziś ma dwoje dzieci:) Dla mnie to była najlepsza reklama. Prowadził mnie dr Dworniak, on robił i punkcję i transfer. Miałam nr komórki, mogłam zadzwonić lub wysłać sms o każdej porze i z każdym pytaniem. Nie mieści mi się w głowie, że lekarz myli pacjentki- z takiej fabryki trzeba uciekać!
Personel jest generalnie zajebisty od Pani, która sprząta, przez recepcjonistów, po pielęgniarki, które uczyły mnie robić zastrzyki, tłumaczyły jak przyjmować leki. Nie ma tam przypadkowych ludzi.
No to już się załamałam całkowicie ze zła decyzje z klinika pojęliśmy. A ja się przecież nie mogę denerwować bo muszę wyprodukowac dobrej jakości komórki:))))
małaszarobura lubi tę wiadomość
MTHFR 1298A - C homozygota,IO,PCO, NK 12,7%, KIR AA, Jajowody drożne, AMH 4.3. -
nick nieaktualny
-
Juliette wrote:1,5 h czekania jest nie do przyjęcia!!! A póki co Małaszarobura, myśl pozytywnie. Może kolejny raz nie będzie potrzebny!Walka od 3lat. AMH - 0,14. Niepłodność wtórna. Procedura z KD.
Juliette wrote:Jasne, czasem czekałam 15-20 minut na wejście do gabinetu, ale to dlatego, że właśnie można o wszystko dopytać. Ja zawsze miałam notesik z pytaniami, żeby w stresie o niczym nie zapomnieć
15,20 min to normalne ale prawie 2 h to już nie bardzo.
Ja tez mam zawsze pytania przygotowane w notatkach telefonu.
sylwia80 wrote:No to już się załamałam całkowicie ze zła decyzje z klinika pojęliśmy. A ja się przecież nie mogę denerwować bo muszę wyprodukowac dobrej jakości komórki:))))Walka od 3lat. AMH - 0,14. Niepłodność wtórna. Procedura z KD.
sylwia80 wrote:No to już się załamałam całkowicie ze zła decyzje z klinika pojęliśmy. A ja się przecież nie mogę denerwować bo muszę wyprodukowac dobrej jakości komórki:))))
Hejja tez obecnie chodze do Invicty i niestety roznie to bywa z tymi lekarzami,chociaz moj ostatnio z kazda sugestia sie zgadzal o dziwo. Wczesniej bylam w Novum nietety tez nie podzielam dobrych opini o tym miejscu. Na razie sie badam immuno ale jak tak Was podczytuje to tez sie zastanawiam czy nie zmienic kliniki, pytanie tylko na jaka.
Ponad 4 lata walki...[***]....
"Przyjdzie taka chwila gdy stwierdzisz, że wszystko sie skończyło.
To właśnie będzie początek."
Louis L'Amour
6 stymulacji , 9 transferów, 14 zarodków , 2 cb , 1 poronienie i 1 kochany cud na ziemi 💞💞💞
4aa +embryoglue
7dpt - 4.91
11dpt - 36.94
14 dpt - 338
18 dpt - 1456
22dpt - pęcherzyk z ciałkiem żółtkowym
25 dpt 8610 prg 45
26 dpt pulsuje 💓
12+4 tc usg prenatalne OK 😁
Zły wynik pappy 😭 ryzyko ZD 1:62
14+3 tc usg bez zarzutu u docenta , będzie 🧑
19+4 II usg prenatalne bez zarzutu.
Krystianek waży ok 350g.💓💓💓 Boże miej w swej opiece mój CUD 🙏
-
bazylka wrote:Muszę wziąć pierwsza po transferze nospe. Ale można , prawda?[/QUO]
nawet trzeba! I lepiej nawet forte
Ja mam relanium 2x1Walka od 3lat. AMH - 0,14. Niepłodność wtórna. Procedura z KD.
Prawdopodobnie kolejny raz nieudane. Nie wiadomo co sie dzieje.Czekamy do usg 04.05.