IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhttp://tomibeti.blogspot.com/2014/10/okruszek.html
jesli macie ochote przeczytajcie, ja sie bardzo wzruszylam siostra forumowiczki poswiecila troszke swojego czasu i talentu i napisala co nie co o moim Okruszku, piekneMixa, Mani, MisiaMisia lubią tę wiadomość
-
Duza, jak nie chcesz zaczynac od psychologa, to zakup sobie "Potege podswiadomosci" Josepha Marphiego. Zrozumiesz na czym to polega i jak zaczac cwiczyc glowe.
Najlepiej zaraz po przebudzeniu, otworzyc oczy i powiedziec do siebie, to bedzie dobry dzien, wszysyko mi sie uda, bo zasluguje na wszystko co najlepsze. Zobaczysz - swiat Cie poslucha!!!
Karola, Twoj Marcelek jest coraz silniejszy. Marcel Waleczny - mysle, ze bedzie to dobry przydomek Nadal karmie moj umysl pozytywna wizja, kiedy jestescie we trojke w domciu, przy choince. Mam nadzieje, ze nie zapomnisz nam opisac Waszej radosci ze wspolnego ubierania choinki Pisz nam tu o postepach Twojego dzielnego chlopca, kazda informacje cieszy nieopisanie Musi byc dobrze ♡
Mixa, moze znowu cos mi sie gmatwa, ale chyba na pogorszenie wyniku moze miec wplyw niski poziom wit. D3. Mialas kiedys badany jej poziom?
A u mnie kolejne trzy tygodnie oczekiwania dobiegaja konca- wlasnie zdalam sobie sprawe, ze to juz w najblizszy wtorek kolejna wizyta . Teraz tylko, zeby wyniki byly w porzadku, to w koncu i ja wystartuje z procedura. Czas tak leci - nie obejrze sie i bede po transferzeFedra, czarownica_tea, duza, kaarolaa, arlenka, Mixa lubią tę wiadomość
-
No to trochę poszalałam Dziewczyny... estradiol 5000, punkcja w niedziele, transferu nie będzie. W sumie trochę się tego spodziewałam, ale mam mieszane uczucia. Teraz najważniejsze, żeby było co mrozić.
kaarolaa, Moniaa lubią tę wiadomość
V.2014 I ICSI X.2014 II ICSI V.2015 III ICSI
XII.2015 IV ICSI transfer 12.12.
-
nick nieaktualny
-
Na razie nikt z kliniki nie dzwoni, ze cos z zarodkiem nie tak więc jestem pełna nadziei ze siłacz wytrwa
Dziękuję dziewczyny ze was mam i za te słowa pocieszenia czy nawet opieprzy dzięki wam i mojemu m mogę dalej funkcjonowaćFedra, Moniaa, Mixa, Mani, czarownica_tea lubią tę wiadomość
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
Ja jutro mam crio o 10:00. Przed transferem moje dwie blastki zostaną rozmrożone. Mam nadzieje ze szczęśliwie. Trzymajcie dziewczyny kciuki :*
No i @sysiaaa- jutro nasz dzień! Ciesz się nim :* i mysl pozytywnie, to z pewnością pomożeWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 17:40
niecierpliwa, GabiK, kaarolaa, czarownica_tea, Fedra, Tosia 1981 lubią tę wiadomość
icsi sierpień 2014 (-)
crio październik 2014 (-)
-
nick nieaktualnyGriszanka wrote:Duza, jak nie chcesz zaczynac od psychologa, to zakup sobie "Potege podswiadomosci" Josepha Marphiego. Zrozumiesz na czym to polega i jak zaczac cwiczyc glowe.
Najlepiej zaraz po przebudzeniu, otworzyc oczy i powiedziec do siebie, to bedzie dobry dzien, wszysyko mi sie uda, bo zasluguje na wszystko co najlepsze. Zobaczysz - swiat Cie poslucha!!!
Karola, Twoj Marcelek jest coraz silniejszy. Marcel Waleczny - mysle, ze bedzie to dobry przydomek Nadal karmie moj umysl pozytywna wizja, kiedy jestescie we trojke w domciu, przy choince. Mam nadzieje, ze nie zapomnisz nam opisac Waszej radosci ze wspolnego ubierania choinki Pisz nam tu o postepach Twojego dzielnego chlopca, kazda informacje cieszy nieopisanie Musi byc dobrze ♡
Mixa, moze znowu cos mi sie gmatwa, ale chyba na pogorszenie wyniku moze miec wplyw niski poziom wit. D3. Mialas kiedys badany jej poziom?
A u mnie kolejne trzy tygodnie oczekiwania dobiegaja konca- wlasnie zdalam sobie sprawe, ze to juz w najblizszy wtorek kolejna wizyta . Teraz tylko, zeby wyniki byly w porzadku, to w koncu i ja wystartuje z procedura. Czas tak leci - nie obejrze sie i bede po transferzeWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 19:55
-
Sysia, Asssume ja juz dzis przesylam moc pozytywnych fluidow, a od jutra spokoj, wylacznie dobre mysli. Nastawcie sie na sukces
Kaarola, zajrzalam do tego linka, rzeczywiscie napisane niezwykle. Mialam gesia skorke na calym ciele. Twoj okruszek jest zrodlem Twojej sily, a wasza milosc i wiara napedza jego do walki. Za jakis czas nie bedziesz mogla uwierzyc, ze on byl taki malenki i kruchy. ♥♥♥♥ Przesylam Wam i moje serducho :*Assume2, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykaarolaa wrote:http://tomibeti.blogspot.com/2014/10/okruszek.html
jesli macie ochote przeczytajcie, ja sie bardzo wzruszylam siostra forumowiczki poswiecila troszke swojego czasu i talentu i napisala co nie co o moim Okruszku, piekne
Karolcia przeczytałam -piękne wzruszyłam się niesamowicie..kaarolaa lubi tę wiadomość
-
Cześć piękne właśnie siedzę z koleżanką która ma stymulację przed pobraniem jajeczka i poprosiła mnie bym Was ovufriendki spytała c o się dzieje z zamrożonymi zarodkami, później? Jej koleżanka po trzech latach od zamrożenia dostała fakturę na 1000 zł. Pomożenie? Wiecie coś więcej na ten temat ?
-
Sysia i Assume trzymam jutro mocno kciukasy i przesylam cala mase ciazowych usciskow.
Karola czytalam bloga w pracy i chlipalam przy biurku,alez Okruszek robi niesamowite postepy! Z taka sila nie bedzie dla niego w zyciu rzeczy niemozliwych,nawet nie umiem sobie wyobrazic jakie szczyty w przyszlosci zdobedzie. Jesli zdecyduje sie na prezydenture to juz ma moj glosAssume2, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Moniaa wrote:I jeszcze jedno Iwka za 3 lata przechowywania 1000 na FV to na prawdę nie dużo, w Kriobanku pierwszy rok 450zł. a później po 400zł. każdy kolejny
I tak do końca życia? A jak człowiek umrze, to jest dziedziczne? -
GabiK wrote:Nie wiem czy to dotyczy kazdej kliniki,ale w mojej przy refundowanym nie placi sie za przechowywaniw zarodkow, ale placi sie za przechowywanie oocytow. I koszt to ok 800zl/ rok