IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj nie Bella
A ja próbowałam się od rana dostać na OVU żeby Ci pogratulowaćtak mi przykro
-
Bella przepraszam, pośpieszyłam się z polubieniem zanim doczytałam do końca
Ogromnie mi przykro, na usta pcha sie mi się tylko kur.. mać!Bella93 lubi tę wiadomość
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
Nie smutajcie, bo mi smutno jak to widzę.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMam pytanie do dziewczyn, które mają późnawo swoją owulację (15-18dc) a miały crio na sztucznym np. 16-17dc, czy takie transfery się udały/udają?
Teoretycznie przy transferach na estrofemie dzień cyklu jest całkowicie bez różnicy bo patrzymy na endo, ale czy w praktyce również..? -
shooa wrote:Mam pytanie do dziewczyn, które mają późnawo swoją owulację (15-18dc) a miały crio na sztucznym np. 16-17dc, czy takie transfery się udały/udają?
Teoretycznie przy transferach na estrofemie dzień cyklu jest całkowicie bez różnicy bo patrzymy na endo, ale czy w praktyce również..?shooa lubi tę wiadomość
Starania od 2012 - 5iui, 4ivf - 8tc[*], 8tc[*]
7 FET 01.06.17 - 27.02.18 córka
8 FET 08.02.19 - 23.10.19 syn -
Bella bardzo mi przykro....
shooa ja mialam dwa razy transfery w 16dc a ostatni mialam w 20dc i kazdy byl udany ale na krotko...Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
shooa wrote:Bella, twarda babka z Ciebie, walcz bo musi się udać w końcu!
brałaś sterydy i intralipid czy nie?
Z Paśnikiem juz rozmawialam, czekam na kolejny cykl i powtarzamy allo mlr - pewnie bedziemy szczepic. -
shooa wrote:Yoselyn, co Ty mówisz, co się stało u Ciebie?
wszystko bylo dobrze, beta pieknie rosla, maluch tez, na usg piekne bijace serduszko, poszlam na kolejna wizyte bo mi sie l4 konczylo i serduszko juz nie bilo...bylam w takim szoku na fotelu jak mi to lekarka powiedziala ze nie umialam nic powiedziec...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2017, 17:18
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Bella93 wrote:Encorton 10mg i Intralipid 100ml, ten 2tyg po et tez wzielam.
Z Paśnikiem juz rozmawialam, czekam na kolejny cykl i powtarzamy allo mlr - pewnie bedziemy szczepic.
ja nie jestem przekonana do intralipidu po pozytywnej becie...moze to takie moje uprzedzenia ale jakos sie boje go brac... chociaz sama nie wiem co mam o tym myslec...Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
shooa wrote:Mam pytanie do dziewczyn, które mają późnawo swoją owulację (15-18dc) a miały crio na sztucznym np. 16-17dc, czy takie transfery się udały/udają?
Teoretycznie przy transferach na estrofemie dzień cyklu jest całkowicie bez różnicy bo patrzymy na endo, ale czy w praktyce również..?
Ja chyba w ogole owulacji nie mam.
Bylam na cyklu sztucznym,crio mialam 32dc bodajze czyli b.pozno ,wtedy endo mialo ok.10mm i sie udalo☺Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2017, 17:37
shooa lubi tę wiadomość
-
Yoselyn82 wrote:ja nie jestem przekonana do intralipidu po pozytywnej becie...moze to takie moje uprzedzenia ale jakos sie boje go brac... chociaz sama nie wiem co mam o tym myslec...5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
nick nieaktualnyYoselyn82 wrote:wszystko bylo dobrze, beta pieknie rosla, maluch tez, na usg piekne bijace serduszko, poszlam na kolejna wizyte bo mi sie l4 konczylo i serduszko juz nie bilo...
bylam w takim szoku na fotelu jak mi to lekarka powiedziala ze nie umialam nic powiedziec...
-
nick nieaktualnyEmma 32 wrote:Ja chyba w ogole owulacji nie mam.
Bylam na cyklu sztucznym,crio mialam 32dc bodajze czyli b.pozno ,wtedy endo mialo ok.10mm i sie udalo☺), to chyba faktycznie dzień cyklu jest bez znaczenia
-
nick nieaktualnyBella93 wrote:Encorton 10mg i Intralipid 100ml, ten 2tyg po et tez wzielam.
Z Paśnikiem juz rozmawialam, czekam na kolejny cykl i powtarzamy allo mlr - pewnie bedziemy szczepic.