IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Mała Mi 1 wrote:dziewczyny jestem po punkcji.. obolała bo pobrali 21 komórek i pani doktor powiedziala ze ma prawo boleć. I mam obserwować brzuch czy nie rośnie ... czyli chodzi o hiperke. mozna jej jakos uniknąć??
Mi pobrano prawie tyle samo komorek(18) i bylam na granicy hiperki. Zalecenia mialam takie zeby pic normalnie, zwiekszyc ilosc spozywanej soli i kontrolowac wage i obwod w pasie. Lekarz powiedzial ze jak pojawia sie ostre bole albo trudnosci z oddychaniem to od razu jechac na izbe przyjec.MisiaMisia lubi tę wiadomość
2-e nieudane IUI
10.2014 - IVF nieudane
02.2015 - IVF nieudane
12. 2015- IVF + -
Hej nie wiem czy mnie pamiętacie , ale przyszłam się pochwalić Patrykiem urodzony 11 września siłami natury - polecam taki poród ..bardzo miło go wspominam
gratuluje ciąż i trzymam kciuki za całą resztę
nusia sie coś odzywa ??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 15:40
Mani, Fedra, niecierpliwa, kaarolaa, MisiaMisia, Moniaa, Assume2, zai2014, Beata.D, agniesia2569, Tosia 1981, libellula83, arlenka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jestem kochane,przepraszam ze sie nie meldowalam ale nie mialam sie czym pochwalic .
Zrobilam bete w srode(tamtą) i wyszla negatywna(tzn pielegniarka powiedziala ze nie jestem w ciazy) i zaraz wyjezdzalismy na wesele i nie mialam juz jakos checi wchodzic na Ovu
Weselicho "typowo kaszubsko-goralskie"hehe(zaczelo sie w piatek a skonczylo w niedziele,tzn my juz bylismy w nocy z srody na czwartek )Tak naprawde to nie wiem czy bylo typowe bo nigdy na takim nie bylam Dla nas wizyta "skonczyla"sie wczoraj-poprostu poszczescilo nam sie z pogoda i wykorzystalismy nasz urlop W poniedzialek zrobilam druga bete dla pewnosci(bo tak kazal lekarz-po 14dniach) i bylo 0,100 I wiecie co,trzymalam sie do dzisiaj a dzis puscily mi emocje i sobie poplakalam.Maz mnie pocieszyl i przypomnial ze przeciez mamy jeszcze jednego na zimowisku i trzeba wierzyc Wiec bardzo w niego wierze a zalamywac bede sie potem jak juz nic nam nie zostanie( na co nie licze)Dziekuje za wszystkie kciuki i wiruski przydadza sie do drugiego transferu
A teraz wracam sie do 1.10 bo nie wiem co sie u Was dzialo Z tego co widze to juz trzeba gratulowac i jeszcze trzymac kciukiAssume2, niecierpliwa, duza, MisiaMisia lubią tę wiadomość
-
No. Beata....myślałyśmy tu o Tobie. Przykro mi, wiem co czujesz...
Za to po mrozaczki wracałam z niecierpliwoscia, radoscią i nową siłą, czego i Tobie życzę
Co prawda coś mnie dziś dopadło. Nie wiem co to ale przeświadczenie że w sumie i tak dupa z tego i wypatruję już tych plamień. Paranoja... Nie będę smęcić, mam nadzieję że to jednorazowy wybrykicsi sierpień 2014 (-)
crio październik 2014 (-)
-
Ja jestem już po dzisiejszej wizycie. Leki wykupione: Gonal i Menopur-oba rano po 75j. Więc teraz kończę moje antyki i czekam na krwawienie a potem działamy.
Dziś jeszcze pobierali nam obu krew na tą całą wirusologię i mnie dodatkowo na AMH. Co myślicie dziewczyny o moich dawkach, czy to nie za mało, czy nie za dużo?Asienka1184 lubi tę wiadomość
Bliźniaki są z nami :* -
Aha, kochane, chciałam Was jeszcze zapytać o skutki uboczne tych leków. Miałyście jakieś mdłości, zawroty głowy? Mam brać oba leki rano, ale przecież muszę też jakoś funkcjonować(praca,itd) a czytałam gdzieś, że dziewczyny po podaniu leków były senne,itp.Bliźniaki są z nami :*
-
Zai, nie myśl o skutkach ubocznych. Ja nie czytałam ulotek i czułam się znakomicie.
Teraz poczytałam o Estrofemie bo biorę go trzy razy dziennie i co? A tam pisze wytluszczonym drukiem że zażywa się jedną. I szereg najokropniejszych skutków ubocznych. Glówa mnie rozbolała, seriozai2014 lubi tę wiadomość
icsi sierpień 2014 (-)
crio październik 2014 (-)
-
Hmmmm, dobre pytanie.Tak, w GynC. Wiesz co miałam robione AMH dwa lata temu, mój wynik jest w mojej kartotece w GynC i wtedy on wynosił chyba, bo już nie pamietam 7. No w sumie sama nie wiem, lekarz stwierdził, że w ciągu tych dwóch lat nie mogło z 7 spaść do 0,7(takie były słowa doktora). Ale wiesz co, chyba a kilka dni tam zadzwonię i zapytam o ten wynik.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 22:08
Bliźniaki są z nami :*