IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sysia, u mnie pierwsza @ po nieudanym transferze przyszła punkt w terminie, za to następny cykl mi się wydłużył o tydzień i według wykresu miałam owulację dokładnie tydzień później. Teraz idę długim protokołem do drugiej procedury.Sysiaaaaa wrote:A jak to jest z @ po nieudanym transferze. Pojawia sie tak jak zawsze czy jak to jest?
Moniu, niech wszystko się ułoży po Twojej myśli i niech Maluszek się ujawni!!
-
nick nieaktualnyWitajcie

Pobrali 15 kumulusów oby teraz się ładnie zapładniały
Ogólnie ta punkcje ciężej przeszłam bolał mnie brzuch więc dostałam zastrzyk i odrobine mdliło..
Jestem zmęczona troszkę..
W piątek transfer
Beata.D, Moniaa, MisiaMisia, Fedra, Assume2, sisi, libellula83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Martusia, trzymam mocno kciuki
martusia1986 lubi tę wiadomość
Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
Martusia, sporo tego masz
Pewnie ładnie się już dzielą 
Trzymamy kciuki
A ja czekam na dzień testu. Myślę że w środę , kiedy bedzie już pełna 11 doba po transferze naszych blastocyst będzie w miarę wiarygodny wynik ( u mnie w klinice polecają 12- 14 dobę). Czas dłuży się strasznie. Co i raz czuje delikatne ciągnięcia na okres, wilgoć i wtedy z napięciem się sobie przyglądam...mam nadzieję że nic niepojącego się nie pojawi...
martusia1986 lubi tę wiadomość
icsi sierpień 2014 (-)
crio październik 2014 (-)
-
Martusia jak zapladniac będą wszystkie to nie ma wyjścia żeby cos super sie nie rozwinęło

Jezu dziewczyny.... a ja non stop śpię. Właśnie sie obudziłam choć z m wstałam o 8 i zjadłam śniadanie. Położyłam sie i ooo prawie 12.
Assume mnie też cos ciągnie a szczególnie jak leżę. Nie mogę spać czy leżeć z podkurczonymi nogami bo bolą okropnie pachwiny. Tak jak Ty czekam do środy... Chociaż wiecie jak ja podchodzę do tej próby
Assume2, martusia1986 lubią tę wiadomość
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
nick nieaktualny
-
Nie martw się na zapas, proszę! Powtórzę- moja koleżanka miała tylko 5 komórek, cztery się zapłodniły. I ma teraz małego bobaska
Czterdzieści niemal na karku i śmig za pierwszym podejściem.
Lepiej zamiast na zamartwianie, wykorzystaj energię na dobre myśli o tej piątce
martusia1986, Beata.D lubią tę wiadomość
icsi sierpień 2014 (-)
crio październik 2014 (-)
-
nick nieaktualnySysiaaaaa wrote:Martusia jak zapladniac będą wszystkie to nie ma wyjścia żeby cos super sie nie rozwinęło

Jezu dziewczyny.... a ja non stop śpię. Właśnie sie obudziłam choć z m wstałam o 8 i zjadłam śniadanie. Położyłam sie i ooo prawie 12.
Assume mnie też cos ciągnie a szczególnie jak leżę. Nie mogę spać czy leżeć z podkurczonymi nogami bo bolą okropnie pachwiny. Tak jak Ty czekam do środy... Chociaż wiecie jak ja podchodzę do tej próby
Sysia mnie lekarz zabronił podkurczać nogi i kazał spać na wyprostowanych. Wtedy brzuch mnie tak nie bolał

Martwie się strasznie