IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Sansivieria wrote:Dziewczyny,witam Was z zacisnietymi od rana kciukami,zwlaszcza za testujace na dniach:)
Mam do Was pytanie:czy zdarzylo sie Wam brac gonapeptyl dluzej niz 2 tyg.? okazuje Sie,ze wypadnie mi w Pracy remanent akurat w Okolicach punkcji lub transferu!! tydzien opoznienie by mnie ratowal. Nie wiem czy w Ogole proponowac to lekarzowi??
Ja przy drugim podejściu brałam gonapeptyl ok 6 tygodni i na początku rozmawialiśmy o możliwości wydłużenia/skrócenia brania o kilka dni w związku z wyjazdem mojego M. Ja bym zapytała, szansa jestSansivieria lubi tę wiadomość
V.2014 I ICSI X.2014 II ICSI V.2015 III ICSI
XII.2015 IV ICSI transfer 12.12.
-
nick nieaktualnyDalej mamy piąteczke Bardzo ładnie się dzielą są czwóreczki
Oby tak dalej moje maluszki kochanezai2014, duza, Fedra, Assume2, agniesia2569, Tosia 1981, Beata.D, niecierpliwa, Sky, arlenka, Moniaa, Sansivieria, sisi, libellula83 lubią tę wiadomość
-
A i były takie którym nie wychodziły nawet po pozytywnej becie.
Nie lepiej po prostu zrobić betę?
Przepraszam że tak moralizuję ale odnoszę wrażenie że katujesz się niepotrzebnie....czarownica_tea, Tosia 1981, Fedra lubią tę wiadomość
icsi sierpień 2014 (-)
crio październik 2014 (-)
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:no wlasnie.. z reguly sa 25-tki, 10 podobno w PL sie rzadziej trafiaja, dziewczyny sie skarzyly..icsi sierpień 2014 (-)
crio październik 2014 (-)
-
Poprosiłam Pania w aptece o najczulszy test... dala mi 25 stwierdzając ze tetaz wszystko takie samo... no cóż. Mocz był popołudniowy. Za dwa dni powtórzę test żeby ewentualnie nie płakać w klinice po becie i byc przygotowana na każdą możliwośćDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
Sysia powinnaś dostać w tyłek... no wcześnie zrobiłaś test, może nie krzyczały by tu laseczki jak byłby z porannego moczu... a ty chcesz żeby popołudniu wyszły dwie krechy. Idz albo na betę albo poczekaj do rana i zrób z rannego sikania test!
Martusiu rzecz jasna cały czas trzymam kciukasyyy!!!
Mani... może to jakieś większe plamienia, może nie okres, a konsultowałaś się ze swoim lekarzem co robić?
A ja czekam i czekam do tego piątku i chyba się nie doczekam ...
Jestem w miarę dobrej myśli, niezmiernie mocno chciałabym usłyszeć serduszko... To już powinien być ten czas... Jak nadal nie będzie malucha to będę się martwiła wtedy. Na razie nie chce złorzeczyćMixa, arlenka, martusia1986, czarownica_tea, Fedra lubią tę wiadomość
-
Sysia, to nie mysl nic. Zrobilas test i tak jestes w punkcie wyjscia. Twoj test, to po prostu danina dla apteki. Rzeczywiscie jestes w goracej wodzie kapana. Z reszta jest tak, ze jednym testy sikane pokazuja wczesna ciaze, a innym nie. Po sikanym tescie, kiedy odbieraja dodatnia bete, dopiero przezywaja szok Ja wciaz mysle, ze Tobie sie uda, bo dlaczego by nie
Mani, z tego co wiem nie kazde krwawienie musi oznaczac @, moze to jakis krwkaczek sie oproznia, a ze w terminie @ - czesto sie tak zdarza. I tak musisz zrobic bete, oby Cie zaskoczyla dodatnim wynjkiem
A ja kochane jestem juz po wizycie i
Tadam tadam
W KONCU RUSZYLAM!!!! YUPPI
Juz za mna pierwszy zastrzyk gonapeptylu, jeszcze tylko 9 i kolejna wizyta w przyszly piatek.
Jedyny problem, to dogadanie sie w pracy, zeby nie robili problemj z wolnym, awczesniejszym lu pozniejszym wyjsciem z pracy. Cos musze wymyslic i przekonujaco ich przekonac :pMoniaa, Beata.D, czarownica_tea, Fedra, libellula83 lubią tę wiadomość