IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Monia, przykro mi Ale trzymam teraz mocno kciuki, żeby wszystko "samo poszło", bez ingerencji lekarza :*
Moniaa lubi tę wiadomość
Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
Monia, przykro mi. Mam nadzieje, ze zakonczy sie to w miare bezbolesnie i bedziesz moglaszybko powalczyc o nastepne dzieciatko.
Mala mi, piekny wynik!!!!!
Co do Twojego pytania, to w domumentach, ktore dostalam do poczytania i podpisania, bylo napisane, ze moga pojawiac sie jakies plamienia i krwawienia, ktore nie musza oznaczac poronienia. Niestety oddalam je juz lekarzowi, ale wynikalo z tego, ze tak moze sie dziac, bo mimo wszystko troche tam gmeraja i moga sie pojawic tam jakies cysty i torbielki, i to one moga krwawic.
Dla przykladu ze dwa miesiace temu ja sie wystraszylam, bo tydzien po @, krwawienie pojawilo sie znowu - jakas masakra. A, ze w miedzyczasie mialam wizyte u gina, to wyjasnil mi, ze zrobila mi sie torbiel na szyjce macicy Cos takiego nigdy mi sie nie przytrafilo. Wiec niech kolezanka bedzie dobrej mysli, nie musi, to oznaczac najgorszegoMoniaa lubi tę wiadomość
-
dzięki Griszanka za odpowiedź. dziewczyna się mega martwi.. załamała się ale przecież jej beta też coś znaczy..;/
No moja beta mam nadzieje że też bedzie szła w góre i w góre.. jutro ide testować znowu czy rośnie to bezie już 13 dpt.. mam nadzieje że będzie wiekszaMała Mi -
Mała Mi 1 wrote:czyli ogólnie powinno być wszystko w porządku. No ona jest dopiero w 10dpt . Liczę że to naprawdę nic groźnego.
Zawsze jednak trzeba zgłosić to lekarzowi albo podjechać do szpitala. Czasami trzeba zwiększyć dawkę progesteronu. -
miałam podany 1 zarodek 5cio dniowy..
ale cały czas martwie sie tym krwawieniem koleżanki..;/ boje sie zeby było wszystko dobrze bo ona poprostu ma jakby okres.;/;/
Madzia82 ale co z ta niedomoga progesteronu?? co nalezy robic z tym?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2014, 17:23
Mała Mi -
Bo to nie dziecko lekarza. O swoim by tak nie powiedział. Niech się zbiera i do szpitala.
p.s. wyedytowałam, bo to poprzednie brzydko byłoWiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2014, 20:45
niecierpliwa, Tosia 1981, Beata.D lubią tę wiadomość