IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny sprawdziłam wynik online -185 10 dpt czy nie jest za mało..
niecierpliwa, kuciak, Tosia 1981, malinka1984, Konwalia, czarownica_tea, mycha28, Moniaa, agniesia2569, kaarolaa, Griszanka, GabiK, Sansivieria, sisi, Fedra, libellula83, aaana, Beata.D lubią tę wiadomość
-
martusia1986 wrote:Dziewczyny sprawdziłam wynik online -185 10 dpt czy nie jest za mało..
185 to bardzo ładny wynik,na pewno jest ok:) Gratuluję
martusia1986 lubi tę wiadomość
V.2014 I ICSI X.2014 II ICSI V.2015 III ICSI
XII.2015 IV ICSI transfer 12.12.
-
Misia_misia u mnie jutro start 19 tego tygodnia i ruchów nadal nie czuje ale dobrze że mam detektor to podsluchuje serducho i kopniaczki.
martusia1986 piękna beta i wiesz cieszymy się a nie doszukujemy się bo to nie matematyka.Kciuki za przyrościk
Dla Was wszystkich walczących wiruski Amelkowo Kacperkowe
Dziś na 17:00 usg,prosimy o kciuki.Może poznamy w końcu płeć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 15:03
Sysiaaaaa, MisiaMisia, Beata.D, Moniaa, agniesia2569, Griszanka, Sansivieria, Fedra, martusia1986, aaana lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
malinka1984 wrote:Misia_misia u mnie jutro start 19 tego tygodnia i ruchów nadal nie czuje ale dobrze że mam detektor to podsluchuje serducho i kopniaczki.
martusia1986 piękna beta i wiesz cieszymy się a nie doszukujemy się bo to nie matematyka.Kciuki za przyrościk
Dla Was wszystkich walczących wiruski Amelkowo Kacperkowe
Dziś na 17:00 usg,prosimy o kciuki.Może poznamy w końcu płeć.
Ja teraz jestem w stanie nicnerobienia więc mam może więcej możliwości na obserwację. Rzadko się na razie zdarza. Jedne z nas czują wcześnie a drugie sporo później U mnie to tylko wrażenie, że coś się tam dzieje, nie jeszcze takie ruchy jak opisująmalinka1984 lubi tę wiadomość
-
agniesia2569 wrote:jakie powinno być endometrium podczas transferu? W 6dniu stymulacji?
Moje wynosiło 10mm, wydaje mi się, że to dużo -
Aga17070 wrote:libellula83 wytrzymała jesteś
-
Mała Mi 1 wrote:Własnie czekam na drugi wynik bety.. mam nadzieje ze rosnie..;/ taki czuje wewnętrzny lek.. bo chyba 55 w 10dpt to chyba mało..;/ widzę ze dziewczyny maja dużo większy..
-
libellula83 wrote:wiesz,chyba dlatego,ze juz kilka razy nie wytrzymalam i mialam nauczke,moim zdaniem wczesniejsze testowanie jest dla ludzi o silnych nerwach;)a poza tym jeszcze nie wiadomo,czy na pewno wytrzymam;)
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczynki, baardzo dawno mnie tu nie było. Za wszystkie bardzo mocno trzymam kciuki a tym ktorym się udało życzę spokojnej i nudnej ciąży
MisiaMisia ja mam do Ciebie pytanko: ile dni jadłaś ananasa?? bo pamiętam, że pisałaś o tym ale zapomniałam ile mniej więcej dni.
PozdrowionkaMisiaMisia, Moniaa lubią tę wiadomość
-
Nusia nie chciałabym skłamać ale chyba tuż przed pick-up'em i jadłam go do testowania. Można zacząć jeść wcześniej. Nie zawsze udało mi się trzymać regularność codziennie ale prawie codziennie jakoś wyszło. Ważne, żeby był dojrzały i 1/4 na spokojnie, żeby nie za dużo go pochłaniać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 19:28