IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Mała Mi 1 wrote:Dziwi mnie tylko wczoraj robiłam sikańca była taka blada druga krecha.. a dzisiaj też zrobiłam sikańca i jest mega widoczna druga krecha., nie ogarniam juz chyba tego...
Tosia 1981, martusia1986 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
niecierpliwa wrote:Tylko czy 3dpt blastocysty wczesnej bb (cokolwiek to znaczy) to nie za wczesnie na zagniezdzenie??
niecierpliwa, MisiaMisia, Konwalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jestem po pierwszej punkcji. pobrali 22. ale jestem w programie wiec tylko z 6 beda dzialac dalej. pierszy raz bylam usypiana fajne to bylo. ale teraz jestem jakas nieprzytomna. dostalam kolejny zestaw lekow i czekam na info czy cos sie podzielilo.
paszczakin, Tosia 1981, libellula83, Fedra, Sansivieria lubią tę wiadomość
-
Madzia82 wrote:Niecierpliwa wg mnie u Ciebie było zagnieżdżenie. Ja po podaniu 5-dniowej blastusi też 3 dpt miałam brunatne plamienie i teraz mam synka.
Nawet nie wiecie jakbym chciala aby to bylo zagniezdzenie,plamilam ciut rano i przed poludniem, a teraz przy aplikacji popoludniowej luteiny juz resztki luteiny normalne biale, a nie brunatnelibellula83 lubi tę wiadomość
-
Monia co do pytania ile z dziewczyn,ktore nie powtarzaly bety sa w ciazy z in vitro. Otoz ja jestem taka dziewczyna. Po jednej pozytywnej lekarz nie zlecil powtorki. To czy zarodek bedzie sie rozwijal prawidlowo czy nie nie jest wprost proporcjonalne do prawidlowo przyrastajacej bety. Zdarza sie,ze beta pieknie,ksiazkowo rosnie a zarodek z niewiadomych przyczyn przestaje sie rozwijac. Z pozostalych przypadkow o jakich pisalam obie dziewczyny zaszly w ciaze "naturalnie",ale w wyniku stymulacji i monitoringu.
Konwalia lubi tę wiadomość