IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Wczoraj byłam w Parens w Krakowie na pobraniu komórek. Dzisiaj dostałam e-mail z informacją, że z 5 pobranych komórek uzyskano 2 zapłodnione (nie wiem czy się cieszyć - czy nie dostanę informacji, że nic nie wyszło). We wtorek mam mieć transfer. In vitro robione na własny koszt (1 podejście) - ze względu na niskie AMH 0,3 nie kwalifikuję się do refundacji.Aneczka80
-
Aneczka80 to teraz trzymamy kciuki żeby się ładnie dzieliły twój stres jest zrozumiały ale niestety nie mamy już wpływu na to co się z nimi będzie działo dalej
-
Albo kręci albo pisze
A ja dzięki Anatolce zamiast pracować to bajki oglądamWiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 09:45
-
No to masz fajną pracę jeszcze z dzieciaczkami
Właśnie tą z kaszą obejrzałamWiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 09:53
-
Moniaa trzymaj sie jakos,przytulam!!!
Mikolay dziekuje:* i juz Ci gratuluje,zobaczysz,ze bedzie pieknie
Obudzilam sie dzisiaj ze swiadomoscia,ze sie nie udalo i pustka w srodku i pewnie takie przeczucia nie klamia.Wczoraj (10dpt) znowu troche plamilam po 18stej,dzis na razie spokoj,ale drecza mnie bole na @.Moniaa lubi tę wiadomość
-
libellula83 wrote:Moniaa trzymaj sie jakos,przytulam!!!
Mikolay dziekuje:* i juz Ci gratuluje,zobaczysz,ze bedzie pieknie
Obudzilam sie dzisiaj ze swiadomoscia,ze sie nie udalo i pustka w srodku i pewnie takie przeczucia nie klamia.Wczoraj (10dpt) znowu troche plamilam po 18stej,dzis na razie spokoj,ale drecza mnie bole na @.
Też tak się czułam Zrób Betę i nie stresuj malucha -
Aga17070 wrote:libellula83 czemu Ty się katujesz a nie pójdziesz na betę ?
-
libellula83 wrote:bo musialabym ja pozniej powtarzac,nawet jakby wyszla negatywna,bo moja klinika chce wyniki z data 3/11,a to by bylo dla mnie za duzo:( jutro rano zrobie test,bo wole,zeby maz byl w domku,a dzis go nie ma od 5tej rano i widzimy sie dopiero wieczorem...
Oj.... Nie chcę cię staszyć, ale ja też nie chciałam zrobić bety przed testem w klinice.
Zrobiłam sikańca I zaczęły się schody............. 30 minut zastanawiałm się czy ten"cień cienia" wskazuje ciąże sprawdzałam w dziennym świetle i sztucznym. I oczywiście poleciałam na Bete, bo myślałam, żę skisnę - wynik był po 18-ej, a w głowie mętkik przez cały dzień. Czy masz możliwość odczytać wyniki w internecie ??? Jeśli tak to poczekaj ma męża i razem je odczytacie. Test sikany proponuję dziewczyną, które są po spodziewanej miesiączcce, bo krecha będzie widocznalibellula83 lubi tę wiadomość
-
MIKOLAY wrote:Oj.... Nie chcę cię staszyć, ale ja też nie chciałam zrobić bety przed testem w klinice.
Zrobiłam sikańca I zaczęły się schody............. 30 minut zastanawiałm się czy ten"cień cienia" wskazuje ciąże sprawdzałam w dziennym świetle i sztucznym. I oczywiście poleciałam na Bete, bo myślałam, żę skisnę - wynik był po 18-ej, a w głowie mętkik przez cały dzień. Czy masz możliwość odczytać wyniki w internecie ??? Jeśli tak to poczekaj ma męża i razem je odczytacie. Test sikany proponuję dziewczyną, które są po spodziewanej miesiączcce, bo krecha będzie widocznalibellula83 lubi tę wiadomość