IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
hej,
co do staników to ja z 75 C po wizycie u brafiterki przeszłam na 70F!!! I jest super. Od 5 lat zdecydowanie mój biust ma się lepieji się nie garbię
dziś mam pierwszą wizytę w cyklu z criotransferem--> proszę ładnie o kciukiGabiK, Anatolka, Konwalia, Kava lubią tę wiadomość
-
kuciak wrote:Ja znowu mam plamienia:( najpierw brązowe potem czerwone ale nic mnie nie boli
Jak nie boli to chyba nic takiego. Ale warto dmuchać na zimne wiec zadzwoń do lekarza05.11 transfer 5dniowej blastocysty klasy 4 AB;
22.11 beta 6025 pęcherzyk 8.1 mm (5 tydz. 4 dzień ciąży) - czekamy na
28.11 beta 25280; jest
09.12 Szkrab mierzy 15 mm i pięknie bije mu(8 tydz. 2 dzień ciąży)
15.12 Szkrab mierzy 20 mm,bije 170 razy na minutę (9 tydz. 1 dzień ciąży)
-
Ginger84 wrote:Ja mam dziś 19 dpt czy na usg będzie juz widać czy wszystko jest ok czy toza wcześnie?
Sa rozne teorie. Lekarz z novum pisal ze okolo 22 dpt widac juz czynnosc serca i ogolnie wiecej. Ale tu dziewczyny posaly ze 14 dni po pozytywnej becie inne ze na koncu 6 tyg. Ja dzis tez jade na wizytę i mamy zobaczyć pecherzyk- sama jestem ciekawa. Bo koleżanka ktora naturalnie zaszla w ciaze w 5 tyg i 1dniu ciąży zobaczyła tylko kropeczke i to dlatego ja zobaczyła bo aparat usg byl najwyższej klasy...sama juz nie wiem. Kazda ciaza chyba jest serio inna05.11 transfer 5dniowej blastocysty klasy 4 AB;
28.11 beta 25280; jest
-
Ginger84 wrote:No ja miałam mieć w 21 dpt wizytę ale przełożyłam i się zastanawiam czy będzie cos widać wiem ze na serduszko jeszcze dużo za wcześnie ale czy się dowiem czy na tym etapie jest wszystko ok.
Mysle ze tak- w 5 tyg chyba juz tak. Spokojnie- zawsze mi piszesz ze panikujebędzie dobrze
05.11 transfer 5dniowej blastocysty klasy 4 AB;
28.11 beta 25280; jest
-
agness.aa24 wrote:Mysle ze tak- w 5 tyg chyba juz tak. Spokojnie- zawsze mi piszesz ze panikuje
będzie dobrze
wiem wiemstaram się ale od wczoraj czuje że dzieje się coś nie dobrego i bym sobie nie wybaczyla ze przez moja glupote i siedzenie tyle godz przed komp w pracy cos sie moze stac mojej kruszynce:(
wiec obiecalam sobie a przede wszystkim dzidzi ze jak dzis bedzie dobrze to spadam na zwolnienie i nie ryzykuje wiecej. mam nadzieje ze jest na tyle silna ze przetrwala ten wczorajszy dzien i jest nadal ze mna.. -
Będzie dobrze. Bole brzucha i krzyza zdarzaja sie i sa normalne- tak mi powiedziała lekarka. Powiedziala ze mozna czuc klucie ciagniecie bol w okolicy pepka krzyza pleców itx. Wiec spokojnie- tylko sie oszczędzaj. O której masz wizytę?05.11 transfer 5dniowej blastocysty klasy 4 AB;
28.11 beta 25280; jest
-
agness.aa24 wrote:Będzie dobrze. Bole brzucha i krzyza zdarzaja sie i sa normalne- tak mi powiedziała lekarka. Powiedziala ze mozna czuc klucie ciagniecie bol w okolicy pepka krzyza pleców itx. Wiec spokojnie- tylko sie oszczędzaj. O której masz wizytę?
12:30.. mężu pojechal z synem na basen a potem idzie do pracy ale postanowilam ze synus pojedzie do dziadkow a ja z lozka nie wstaje minimum do jutra:) teraz boli mniej ale jak wstaje to jestem bardzo oslabiona i dluzej niz 5 min nie jestem w stanie wystac.no nic teraz nie zrobie zostaje mi czekac..
-
U mnie jeszcze dodatkowo po pierwszym porodzie wystapily dziwne dolegliwosci a mianowicie dwa dni przed pierwszym okresem po porodzie i powtarzalo sie to przez ok 8 mc dostawlam 40 st goraczki okropne bole wlasnie krzyza i utraty przytomnosci. musialam wtedy wzywac mame zeby sie zajela dzieckiem bo ja nie bylam w stanie nawet wstac przychodzilo nagle i tak samo odchodzilo.
i wlasnie wczoraj mialam bardzo zblizone objawy i dlatego tak sie martwie. bo bylam badana chyba pod kazdym katem i nikt nie byl w stanie wytlumaczyc skad sie biora takie ataki:/ -
Ginger84 wrote:a ty agnes o ktorej?
13.00 . Czekam teraz na wynik bety i juz trzesa mi się ręce. ...05.11 transfer 5dniowej blastocysty klasy 4 AB;
28.11 beta 25280; jest
-
Ginger84 wrote:U mnie jeszcze dodatkowo po pierwszym porodzie wystapily dziwne dolegliwosci a mianowicie dwa dni przed pierwszym okresem po porodzie i powtarzalo sie to przez ok 8 mc dostawlam 40 st goraczki okropne bole wlasnie krzyza i utraty przytomnosci. musialam wtedy wzywac mame zeby sie zajela dzieckiem bo ja nie bylam w stanie nawet wstac przychodzilo nagle i tak samo odchodzilo.
i wlasnie wczoraj mialam bardzo zblizone objawy i dlatego tak sie martwie. bo bylam badana chyba pod kazdym katem i nikt nie byl w stanie wytlumaczyc skad sie biora takie ataki:/
Kazdy inaczej reaguje na stres- wydaje mi się ze u ciebie to nic innego jak stres. Jedne placza drugie sie śmieja albo wymiotuja mdleja oblewa je pot itd05.11 transfer 5dniowej blastocysty klasy 4 AB;
28.11 beta 25280; jest
-
agness.aa24 wrote:Kazdy inaczej reaguje na stres- wydaje mi się ze u ciebie to nic innego jak stres. Jedne placza drugie sie śmieja albo wymiotuja mdleja oblewa je pot itd
obys miala racjekurcze musze wstac i sie okapac a tak nie mam sily.. odezwe sie po wizycie.
jestescie nieocenione w trzymaniu kciukow wiec prosze bardzo mocno zaciskac za nas:)Viki26, Beata.D lubią tę wiadomość
-
Ginger84 wrote:haha toż to już 6-ta beta.. po co ci tyle razy powtarzanie tej bety?
Tym razem mi kazano zrobićtylko dwie ostatnie robiłam na własną rękę
Powodzenia i trxymam kciuki
05.11 transfer 5dniowej blastocysty klasy 4 AB;
28.11 beta 25280; jest
-
Dziewczyny robilam morfologie i mam chyba pięć parametrow podwyższone na pewno monocyty leukocyty.. a robilam miesiąc temu i wszystko bylo ok05.11 transfer 5dniowej blastocysty klasy 4 AB;
28.11 beta 25280; jest