IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
ma_pi wrote:No to jest ginekolog z kliniki mojej.
Juz teraz nie będę robić zamieszania, bo za miesiąc zaczynam stymulację, ale jak się nie uda to pójdę do genetyka. Już mam namiar na dobrego. W sumie to byłam już zapisana na konsultację genetyczną, ale zrezygnowałam. Zbił mnie z tropu ten dobry poziom homocysteiny oraz że inne badania genetyczne i immunologiczne miałam ok. U M też genetyka ok, wiec nie chciało mi się jechać 150 km. A może warto było jednak.
Jak tak policzyłam to w tym momencie biorę ok 2 mg kwasu foliowego na dzień z tych różnych suplementów. W tym cześć w formie metalowej. No i biorę więcej kwasu tak z 1,5 roku.
No 2 mg to już więcej niż 0.4Bądź zatem dobrej myśli
-
Magda79 wrote:Mimbla tak jak Anatolka napisała robiłam w 12dpt 3dniowych zarodków a sikańca zrobiłam tylko na pamiątkę w 14dpt i cieniuteńka druga kreseczka dopiero po 2minutach się pojawiła, więc idź na bete, sikańcem się nie sugeruj:) trzymam kciuki
Dzieki Madziu, pocieszylas mnie troche.Poczekam do 12 dpt i zdam relacje, cokolwiek sie wydarzy.SciskamViki26 lubi tę wiadomość
-
A ja juz tez po becie i wiem,ze nie wyszlo i tym razem:( dzis 10 dpt 5 dniowej blastusi, przykro mi jak nie wiem co:(
Ale tylko dzis sobie poplacze,a od jutra juz wypatruje okresu i nowego cyklu po nowego Mrozaczka!!!MisiaMisia lubi tę wiadomość
-
Konwalia wrote:Sansivieria ;(;( tak mi przykro. Kochana, ale masz jeszcze mrozaczka, więc jest dobrze.
Konwalia- z racji tego, iż jesteśmy na tym samym etapie mam do Ciebie pytanie- decydujesz się na badania prenatalne?05.11 transfer 5dniowej blastocysty klasy 4 AB;
22.11 beta 6025 pęcherzyk 8.1 mm (5 tydz. 4 dzień ciąży) - czekamy na
28.11 beta 25280; jest
09.12 Szkrab mierzy 15 mm i pięknie bije mu(8 tydz. 2 dzień ciąży)
15.12 Szkrab mierzy 20 mm,bije 170 razy na minutę (9 tydz. 1 dzień ciąży)
-
czarownica_tea wrote:Sansivieria- dopiero doczytałam, tak mi przykro. Tak bardzo Ci kibicowałam. Popłacz sobie to pomaga potem cycki do przodu, ananas do brzucha i jedziesz
Tea, oplulam sobie telefon
Sansiviera, dzis zezwalamy na ryczenie, bo w wiekszosci wiemy co czujeszale od jutra zalecamy wdrozenie powyzszej teorii
Ja tez mam dzis dzien do dupy, moze nie az tak bardzo, ale mam mega wk***aSansivieria lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMinuśka wrote:A witam, witam
Wróciłam do Was szybciej niż myślałam. Tak to w życiu bywa
Aszka, a co u Ciebie się teraz dzieje? -
Minuśka wrote:Sansiviera - strasznie przykro, ze się nie udało
Posmutaj się trochę - należy Ci się. Ale potem, tak jak piszesz.
Do boju!!!
Tea!!!!!!!!!! Co tu dużo mówić!!! Cudownie!!!
Agnes - badania prenatalne koniecznie!!!
Nie ma innej opcji! Jak będzie wszystko dobrze to będziesz przynajmniej spokojna.
Na pewno warto
Chce je robić ale strasznieee się boję05.11 transfer 5dniowej blastocysty klasy 4 AB;
22.11 beta 6025 pęcherzyk 8.1 mm (5 tydz. 4 dzień ciąży) - czekamy na
28.11 beta 25280; jest
09.12 Szkrab mierzy 15 mm i pięknie bije mu(8 tydz. 2 dzień ciąży)
15.12 Szkrab mierzy 20 mm,bije 170 razy na minutę (9 tydz. 1 dzień ciąży)
-
Sansivieria wrote:A ja juz tez po becie i wiem,ze nie wyszlo i tym razem:( dzis 10 dpt 5 dniowej blastusi, przykro mi jak nie wiem co:(
Ale tylko dzis sobie poplacze,a od jutra juz wypatruje okresu i nowego cyklu po nowego Mrozaczka!!!Sansivieria lubi tę wiadomość
2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
Ej, wiecie co. Mam od wczoraj cos dziwnego. Takie dwa czerwone "placki" srednicy kolo 3cm nieco ponizej pepka, z jednej i drugiej strony. W miejscach ,gdzie wbijalam zastrzyki. Tylko o co chodzi. Ostatni zastrzyk przeciwzakrzepowy zrobilam poltora tygodnia temu... Bralam wczoraj tabletke antyhistaminowa i dzis tez (jestem alergikiem), ale nic sie nie zmienia. Wczoraj myslalam, ze od ubrania, ale dzis mialam ubrance zupelnie cos innego i nadal to mam. Nie zniknelo po lekach na alergie.