IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
No to już wróciłam do domku z blastką 4AA
mam nadzieję że zechce z nami zostać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 18:34
Ania_84, Anatolka, agniesia2569, Kava, Justine, Konwalia, Sansivieria, Lenuś, GabiK, czarownica_tea, kotkapc, MisiaMisia, Selena, Beata.D, Viki26, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Tosia1981! 3mam kciuki żeby już z Wami została! leż i odpoczywaj!!!
Tosia 1981 lubi tę wiadomość
Gameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki)
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g. -
takasobieja wrote:A mamy w badaniu ok 7-10 mln na ml. Niestety od zabiegu prawie nie wzrasta
Wiem też coś o tm, u mojego męża po laparo nie ma poprawy niestet, wręcz jest gorzejtransfer 10.11.2014 jednego malucha - 10 dpt beta 35 (*)
transfer 16.03.2015 dwóch maluchów -beta ujemna
transfer 02.10.2015 dwóch maluchów - 8dpt -92,7; 10dpt - 296,70; 12dpt - 506,80 [*][*]
Transfer 24.03.2017, 17.07.2017, 11.09.2017, 06.09.2018, 06.10.2018, 23.02.2019, 12.09.2019 jednego malucha - beta ujemna
Transfer 12.09.2019 - 10 dpt - 3,9; 12dpt - 0,8
Transfer 10.12.2019 - 10 dpt - 63,5; 12 dpt - 143,3; 17 dpt - 1077,0; 25 dpt - 8308,0 i jest ❤️ - 10tc [*]
Transfer 22.02.2021 - 10 dpt - 13,4; 12dpt - 4,2
Transfer 20.05.2021 -9 dpt - 91,4; 11 dpt- 219,0; 15dpt - 879,0; 19dpt-3787,0; 26dpt - 29510,0 i są ❤️❤️
[/url]
-
Czas mojego optymizmu, że się uda minął. Zgadnijcie na jakiej podstawie tak twierdzę? Na podstawie szyjki, która jest lekko otwarta idealnie jak na @...
I niech tu człowiek nie zwariuje do testowania...
W ogóle czy któras z Was zwraca uwagę na szyjkę? Ja normalnie nie, ale teraz jak lutkę aplikuję to od razu sprawdzam. No i cholera nie chce iść do góry i się zamknąć.Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
Justine, ja jestem w ciazy, a moja szyjka jest dosc nisko i tez mam wrazenie, ze jest otwarta. Wiec kochana nie zawracaj sobie tym swojej slicznej glowki
Magda co tam u Was? Jakie rokowania? Cos juz wiesz? Boze caly czas sie modle, zeby to byla jakas tragiczna pomylka.
Justine, Viki26 lubią tę wiadomość
-
Griszanka, chyba moja podświadomość chce mnie powoli przygotować na ewentualność, że jednak może się nie udać...
Ale ciesze się niezmiernie, że Twoja szyjka też jest nisko i otwarta
Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
Tosiu, zaciskam kciuki żebyście już zostali razem, a świąteczne klimaty na pewno zachęcą Kropka do zamieszkania u Ciebie!!!
Justine, przez te ostatnie godziny do testowania pozwól sobie na błogą świadomość, że jesteś w ciążyna martwienie się (z przeróżnych powodów nie tylko tych naszych szczególnych) zawsze znajdzie się czas, jeśli w ogóle będzie taka potrzeba... Póki co jesteś w ciąży
Tosia 1981, Konwalia, czarownica_tea lubią tę wiadomość
-
Justine ja dzień przed Tobą miałam podanego zarodka i też zastanawiam się czy się udało czy też nie. Ale jak dziewczyny tutaj mówią pozytywne nastawienie to połowa sukcesu
Więc tego się trzymajmy
Ja betę robię dopiero 29.12 - i do tego dnia będę myśleć że jestem w ciążySansivieria, czarownica_tea, Tosia 1981, Anatolka, Viki26 lubią tę wiadomość
-
Ann84 a ja znów jestem stąpającą mocno po ziemi i lubię wiedzieć jak jest- nawet jeśli nie jest to dobre dla mnie
Dlatego w ramach masochizmu zrobiłam dziś sikańca- oczywiście nie wyszedł
A jutro idę na bete- wierzę, że jeśli ma coś wyjść to jutro wyjdzie
Podziwiam Cię za wytrwałość w czekaniu do 29.12- ja bym tego nie zniosłaProblem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
czarownica_tea wrote:Justine- ja jestem taka sama jak Ty
Mam nadzieję, że będzie w moim przypadku tak jak w TwoimProblem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
Ann84 wrote:Justine ja dzień przed Tobą miałam podanego zarodka i też zastanawiam się czy się udało czy też nie. Ale jak dziewczyny tutaj mówią pozytywne nastawienie to połowa sukcesu
Więc tego się trzymajmy
Ja betę robię dopiero 29.12 - i do tego dnia będę myśleć że jestem w ciąży -
Czy myslicie, ze ze wzygledu na duza rozbieznosc cen kariotypu, w jednej klinice badaja cos wiecej (w tej drozszej) niz w innej (tanszej) czy kariotyp to kariotyp? To samo i kropka. Zadzwonilam do najdrozszej i pani w labie powiedziala, ze to samo niezaleznie od ceny... Ale gin mi wczoraj cos mowil o kariotypach podstawowych i rozszerzonych... I nie wiem teraz...
-
Anatolka wrote:Czy myslicie, ze ze wzygledu na duza rozbieznosc cen kariotypu, w jednej klinice badaja cos wiecej (w tej drozszej) niz w innej (tanszej) czy kariotyp to kariotyp? To samo i kropka. Zadzwonilam do najdrozszej i pani w labie powiedziala, ze to samo niezaleznie od ceny... Ale gin mi wczoraj cos mowil o kariotypach podstawowych i rozszerzonych... I nie wiem teraz...
Dla mnie kariotyp to kariotyp. Nie spotkałam się z podstawowym i rozszerzonym. Jedynie może być badanie poszerzone o konkretne mutacje. Nie ręczę jednak, że mam rację w 100% w tym temacie.Anatolka lubi tę wiadomość
-
MisiaMisia wrote:Dla mnie kariotyp to kariotyp. Nie spotkałam się z podstawowym i rozszerzonym. Jedynie może być badanie poszerzone o konkretne mutacje. Nie ręczę jednak, że mam rację w 100% w tym temacie.
To spoko. Skoro najdrozsi nie chwala sie poszerzeniem o dodatkowe mutacje to nie bedziemy przeplacacMisiaMisia lubi tę wiadomość
-
Anatolka wrote:To spoko. Skoro najdrozsi nie chwala sie poszerzeniem o dodatkowe mutacje to nie bedziemy przeplacac
A pewnie, każdy sobie ustala jakieś ceny narzucając swoją marżę. Jeżeli jest to tylko kariotyp to jest to kariotyp taki jak wszędzie