IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
mala29_ wrote:Agniesia2569 plan jest taki ze to koniec staran i walki o dziecinke dosyc zludzen, wyczekiwan, liczenia na cud. Trzeba spojrzec prawdzie w oczy ze zrobilam wszystko i nic wiec odpuszczam. Staram sie teraz zyc dniem terazniejszym chwilami jest cieszko ale daje rade.
-
nick nieaktualnyKochane moje
W te święta życzę Wam :
Nadziei – by nie opuszczała,
radości – by rozweselała,
miłości – by obrodziła,
dobroci – by zawsze była..Oraz aby spełniły się wszystkie najskrytsze marzenia i dużo dużo zdrówka
Justine, Beata.D, niecierpliwa, Konwalia, Viki26 lubią tę wiadomość
-
Krew oddana, teraz czekam na świąteczny cud albo raczej jego brak. Ach ten mój optymizm
MisiaMisia, Beata.D, Kava, czarownica_tea, Konwalia lubią tę wiadomość
Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
dziewczyny jak bylam w szpitalu to mi powiedzieli zeby bete robic zawsze w jednym laboratorium, dlatego ze chociaz zakresy moga byc takie same to moga miec rozne oddczynniki i zrobiona tego samego dnia w dwoch oroznych laboratoriach roznica moze byc od kilkudziesieciu do kilkuset zalezy w jakim tygodniu ciazy. dlatego przyrost zawsze badamy i porownujemy w jednym laboratorium.
-
Dziewczyny-Wam rowniez zycze zdrowych i pogodnych Swiat Bozego Narodzenia oraz przede wszystkim udanego,szczesliwego,obfitego w cuda Nowego Roku.Zeby Nam sie spelnily nasze marzenia,te malutkie i te duze.I tak jak napisala Sansivieria-wytrwalosci i uporu w dążeniu do marzen
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2014, 10:28
Justine, niecierpliwa, czarownica_tea, Viki26 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, chciałam Wam powiedzieć, że moja beta wyszła 2,04
Czyli wychodzi na to, że chyba się udałoW poniedziałek pójdę znów na betę żeby potwierdzić albo wykluczyć bo jednak beta strasznie niska- wydaje mi się, że wczoraj jak bolał mnie tak mocno brzuch to właśnie Fasolka się zadomowiła.
Także życzę każdej takiego prezentu na Swięta jaki dostałam ja! Wesołych Świąt!Lenuś, Konwalia, Viki26 lubią tę wiadomość
Dziewczyny ja Wam z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia życzę wytrwałości w drodze do realizacji marzeń, żebyście pomimo przeciwności nigdy się nie poddawały i zawsze szły z podniesioną głową. A tak przyziemniej to chwili spokoju i miłości w gronie najbliższych
Justine, Beata.D, Viki26 lubią tę wiadomość
-
Justine wrote:Dziewczyny, chciałam Wam powiedzieć, że moja beta wyszła 2,04
Czyli wychodzi na to, że chyba się udałoW poniedziałek pójdę znów na betę żeby potwierdzić albo wykluczyć bo jednak beta strasznie niska- wydaje mi się, że wczoraj jak bolał mnie tak mocno brzuch to właśnie Fasolka się zadomowiła.
Także życzę każdej takiego prezentu na Swięta jaki dostałam ja! Wesołych Świąt!
Justine, mocno dalej trzymam kciukiJustine lubi tę wiadomość
-
Ja ju jestem po punkcji, Pobrano 8 komórek, z czego 2 były niedojrzałe, zapłodnili 6 dojrzałych metodą IMSI. Transfer w piątek.
Spokojnych Świąt życzę Wam wszystkim, obyśmy kolejne spędzały w większym gronie rodzinnymJustine, Konwalia, Kava, Tosia 1981, czarownica_tea, Beata.D, Fedra, Viki26, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Lenuś, to teraz ja trzymam mocno kciuki, żeby się dobrze dzieliły zapłodnione komóreczki
Lenuś lubi tę wiadomość
Zdrowych i spokojnych Świąt, wielkiego zastrzyku energii do dalszej walki o upragnione cuda nam wszystkim życzę :**
A ciężaróweczkom spokojnych i nudnych ciąż :*niecierpliwa, Beata.D, GabiK, czarownica_tea, Mimbla lubią tę wiadomość
2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
Ja już po transferze. Mam ze sobą dwa dwudniowe zarodeczki klasy 4A
Wszystkie z sześciu jajeczek się zapłodniły, zostały nam jeszcze dwa zarodki 4A i dwa 2A, które będą czekały na mrożenie... oby dotrwały do 5 doby.
A tymczasem leżę, odpoczywam, wcinam ananasa i oglądam Pingwiny z Madagaskaruniecierpliwa, Anatolka, Tosia 1981, Justine, Beata.D, GabiK, Viki26, kuciak, Konwalia, czarownica_tea, Sansivieria, kaarolaa, MisiaMisia lubią tę wiadomość
-
Właśnie do mojej głowy doszło, że środowa beta na poziomie 2,04 to mogła być jeszcze pozostałość po ovitrelle. Bo dziś już sikaniec powinien wyjść (chyba) a nie wychodzi.
Czyli po chwilowej wigilijnej nadziei, że może się udać, przyszedł czas na to że jednak się nie udało.
Nie pozostało mi nic innego jak w poniedziałek zrobić ostateczną bete i wszystko będzie jasne.Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/