X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

IVF

Oceń ten wątek:
  • agniesia2569 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 02:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Agniesia2569 plan jest taki ze to koniec staran i walki o dziecinke dosyc zludzen, wyczekiwan, liczenia na cud. Trzeba spojrzec prawdzie w oczy ze zrobilam wszystko i nic wiec odpuszczam. Staram sie teraz zyc dniem terazniejszym chwilami jest cieszko ale daje rade.
    rozumiem....to ja Ci życzę, abyś odnalazła spokój w sobie :)

ex2be6ydkier3hmw.png
    iv09uay3ce2ufi7w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 grudnia 2014, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane moje :) W te święta życzę Wam :
    Nadziei – by nie opuszczała,
    radości – by rozweselała,
    miłości – by obrodziła,
    dobroci – by zawsze była..Oraz aby spełniły się wszystkie najskrytsze marzenia i dużo dużo zdrówka :)

Justine, Beata.D, niecierpliwa, Konwalia, Viki26 lubią tę wiadomość

• Justine Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krew oddana, teraz czekam na świąteczny cud albo raczej jego brak. Ach ten mój optymizm ;)

MisiaMisia, Beata.D, Kava, czarownica_tea, Konwalia lubią tę wiadomość

Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
    3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
    Mała Królewna jest już z nami <3
    Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justine, dostaniesz po tylku! ;)

Czekamy!

Wesolych Swiat! Zdrowka i spelnienia marzen! Spokoju, bo tez sie przyda :)

Justine lubi tę wiadomość

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • MisiaMisia Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane
    Życzę Wam Spokojnych i pięknych Świąt <3
    Ściskam.

Justine, niecierpliwa, Viki26 lubią tę wiadomość

MisiaMisia
    rfxgdqk3jsp86isr.png
  • kuciak Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny jak bylam w szpitalu to mi powiedzieli zeby bete robic zawsze w jednym laboratorium, dlatego ze chociaz zakresy moga byc takie same to moga miec rozne oddczynniki i zrobiona tego samego dnia w dwoch oroznych laboratoriach roznica moze byc od kilkudziesieciu do kilkuset zalezy w jakim tygodniu ciazy. dlatego przyrost zawsze badamy i porownujemy w jednym laboratorium.

bhywanlil4ktaodk.png
  • Madzia82 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny Zdrowych, Radosnych, Rodzinnych Świąt Wam życzę. Pełnych Miłości i Spokoju.

Justine, MisiaMisia, niecierpliwa, czarownica_tea, Beata.D, Viki26 lubią tę wiadomość

• Sansivieria Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Życzę Wam Kochane wytrwałości i uporu w zmierzaniu do realizacji marzeń!! A tak na święta to pokoju serca i dystansu do wszystkiego.

Justine, niecierpliwa, czarownica_tea, Konwalia, Beata.D, Viki26 lubią tę wiadomość

age.png
    age.png
  • Beata.D Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny-Wam rowniez zycze zdrowych i pogodnych Swiat Bozego Narodzenia oraz przede wszystkim udanego,szczesliwego,obfitego w cuda Nowego Roku.Zeby Nam sie spelnily nasze marzenia,te malutkie i te duze.I tak jak napisala Sansivieria-wytrwalosci i uporu w dążeniu do marzen :D <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2014, 10:28

Justine, niecierpliwa, czarownica_tea, Viki26 lubią tę wiadomość

• Mała Mi 1 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki Zdrowych i Pogodnych Świąt :) Spełnienia marzeń a szczególnie tego najważniejszego o które walczymy. :* Wszelkich łask Bożych dla Was i Waszym rodzin. :* <3

niecierpliwa, czarownica_tea, Beata.D, Viki26 lubią tę wiadomość

Mała Mi
  • Justine Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, chciałam Wam powiedzieć, że moja beta wyszła 2,04 :)
    Czyli wychodzi na to, że chyba się udało :) W poniedziałek pójdę znów na betę żeby potwierdzić albo wykluczyć bo jednak beta strasznie niska- wydaje mi się, że wczoraj jak bolał mnie tak mocno brzuch to właśnie Fasolka się zadomowiła.

Także życzę każdej takiego prezentu na Swięta jaki dostałam ja! Wesołych Świąt! :)

Lenuś, Konwalia, Viki26 lubią tę wiadomość

• czarownica_tea Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja Wam z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia życzę wytrwałości w drodze do realizacji marzeń, żebyście pomimo przeciwności nigdy się nie poddawały i zawsze szły z podniesioną głową. A tak przyziemniej to chwili spokoju i miłości w gronie najbliższych <3 <3 <3

Justine, Beata.D, Viki26 lubią tę wiadomość

dxomcwa16q3sloop.png
  • Ann84 Przyjaciółka

Wysłany: 24 grudnia 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również przyłączam się do życzeń świątecznych. Wszystkiego najlepszego i wytrwałości w dążeniu do upragnionego cudu :)

Justine, Beata.D, Viki26 lubią tę wiadomość

• Lenuś Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justine wrote:
    Dziewczyny, chciałam Wam powiedzieć, że moja beta wyszła 2,04 :)
    Czyli wychodzi na to, że chyba się udało :) W poniedziałek pójdę znów na betę żeby potwierdzić albo wykluczyć bo jednak beta strasznie niska- wydaje mi się, że wczoraj jak bolał mnie tak mocno brzuch to właśnie Fasolka się zadomowiła.

Także życzę każdej takiego prezentu na Swięta jaki dostałam ja! Wesołych Świąt! :)

Justine, mocno dalej trzymam kciuki :)

Justine lubi tę wiadomość

• Lenuś Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ju jestem po punkcji, Pobrano 8 komórek, z czego 2 były niedojrzałe, zapłodnili 6 dojrzałych metodą IMSI. Transfer w piątek.

Spokojnych Świąt życzę Wam wszystkim, obyśmy kolejne spędzały w większym gronie rodzinnym ;)

Justine, Konwalia, Kava, Tosia 1981, czarownica_tea, Beata.D, Fedra, Viki26, Ania_84 lubią tę wiadomość

• Justine Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenuś, to teraz ja trzymam mocno kciuki, żeby się dobrze dzieliły zapłodnione komóreczki :)

Lenuś lubi tę wiadomość

• zai2014 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdrowych i radosnych Świąt Dziewczyny :) Spełnienia tego jedynego marzenia :*

niecierpliwa, Beata.D, Różyczka, Viki26, martusia1986, kuciak lubią tę wiadomość

Bliźniaki są z nami :*
  • Viki26 Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2014, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdrowych i spokojnych Świąt, wielkiego zastrzyku energii do dalszej walki o upragnione cuda nam wszystkim życzę :**
    A ciężaróweczkom spokojnych i nudnych ciąż :*

niecierpliwa, Beata.D, GabiK, czarownica_tea, Mimbla lubią tę wiadomość

2014 ISCI1 :( cp 2015 crio :( 05.2015 ISCI2 :) 2017 ISCI3 :( 02.2018 ISCI4 :( 2018 ...?i co teraz?
  • Lenuś Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2014, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już po transferze. Mam ze sobą dwa dwudniowe zarodeczki klasy 4A :) Wszystkie z sześciu jajeczek się zapłodniły, zostały nam jeszcze dwa zarodki 4A i dwa 2A, które będą czekały na mrożenie... oby dotrwały do 5 doby.
    A tymczasem leżę, odpoczywam, wcinam ananasa i oglądam Pingwiny z Madagaskaru ;)

niecierpliwa, Anatolka, Tosia 1981, Justine, Beata.D, GabiK, Viki26, kuciak, Konwalia, czarownica_tea, Sansivieria, kaarolaa, MisiaMisia lubią tę wiadomość

• Justine Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie do mojej głowy doszło, że środowa beta na poziomie 2,04 to mogła być jeszcze pozostałość po ovitrelle. Bo dziś już sikaniec powinien wyjść (chyba) a nie wychodzi.
    Czyli po chwilowej wigilijnej nadziei, że może się udać, przyszedł czas na to że jednak się nie udało.
    Nie pozostało mi nic innego jak w poniedziałek zrobić ostateczną bete i wszystko będzie jasne.

‹‹ 684 685 686 687 688 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ