IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Anatolka wrote:Nigdy mnie te procedury nie dotyczyly, bo pracuje tam moj lekarz. Nie pomoge.
A do jakiego chodzisz?
Może jak im popłacze trochę to zrobią mi szybciej ten zabieg, w końcu początek roku (nowe punkty z nfz) i zabieg na kilka godzin w pobytu w szpitalu.Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
nick nieaktualny
-
kuciak wrote:dziewczyny jak przychodzily na zabiegi to wszystkie na ustalona godzinę. wiec pewnie ordynator ci ustali termin. miałam z nim do czynienia i to bardzo rzeczowy człowiek.
Justine, ja znam bardzo dobrze ten szpital, z gin. - położniczy ma świetną opinię. Pracuje tu moja ginka ale niestety wątpię żeby była w stanie coś wyczarować, jeśli nie byłaś jej pacjentką.Chyba decyduje i tak ordynator.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 15:42
Anatolka, Justine lubią tę wiadomość
-
Mimbla wrote:Justine, ja znam bardzo dobrze ten szpital, z gin. - położniczy ma świetną opinię. Pracuje tu moja ginka ale niestety wątpię żeby była w stanie coś wyczarować, jeśli nie byłaś jej pacjentką
.Chyba decyduje i tak ordynator.
Mimbla ma racje - nie ma czarow... Ja jestem pacjentka ponad dwa lata... Ale ordynator jest spokozastepca jest taki formalny dosc, ale rzeczowy i kompetentny. Nawet mnie kroil z moim
-
Mimbla wrote:Justine, ja znam bardzo dobrze ten szpital, z gin. - położniczy ma świetną opinię. Pracuje tu moja ginka ale niestety wątpię żeby była w stanie coś wyczarować, jeśli nie byłaś jej pacjentką
.Chyba decyduje i tak ordynator.
Zobaczymy co powiedzą na temat czekania na zabiegnajwyżej stracę 3 godziny i będę czekać na zabieg w provicie do kwietnia.
najważniejsze ze szpital porządny z dobrymi specjalistami
Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
Dziewczyny, czytam sobie o gronie tych którym się udało i bardzo mocno trzymam kciuki za spokojne ciąże i życzę wszystkim samych nudnych dni no i proszę o dużo ciążowych fluidów aby i nam niebawem się poszczęściło:)
Lenuś, Viki26, czarownica_tea, GabiK lubią tę wiadomość
-
Anko:-) wrote:Gratuluję kolejnej ciężarnej:-)
Dziewczyny ile pęcherzyków wam uroslo przed punkcja? Jaka ilość waszym i waszych lekarzy zdaniem pęcherzyków do punkcji jest dobra?
Liczba pecherzykow nie do konca ma przelozenie na liczbe jajeczek w srodku, a na to ile bedzie dojrzalych i dobrej jakosci to juz wcale... u mnie polowa pecherzykow byla pusta, a z tych jajeczek, ktore byly tylko polowa byla dojrzala, a byly dziewczyny, ktore mialy kilka i wszystkie mialy dobre jajeczko. Od zastanawiania sie i zamrtwiania lepiej nie bedzienie stresuj sie rzeczami, na ktore nie masz wplywu tylko dzielnie hoduj ile by ich nie bylo
Anko:-) lubi tę wiadomość
-
Justine wrote:Zobaczymy co powiedzą na temat czekania na zabieg
najwyżej stracę 3 godziny i będę czekać na zabieg w provicie do kwietnia.
najważniejsze ze szpital porządny z dobrymi specjalistami
Biocenoze pochwy musialam zrobic przed hsg i histeroskopia w tym szpitalu swieza.