IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
No to jestem. Jest jeden miś Haribo ok 1 cm (0,96) z bijącym serduchem (142/min), zagnieździł się prawidłowo, pęcherzyk żółtkowy prawidłowy, wszystkie pozostałe rzeczy też. TP z USG 27.08.15. Odetchnęłam
ma_pi, agniesia2569, Kava, Justine, Lenuś, Anatolka, zulka-m, Anko:-), niecierpliwa, Mimbla, Viki26, Tosia 1981, Konwalia, Sansivieria, Beata.D, GabiK, Madzia82, libellula83 lubią tę wiadomość
-
ma_pi wrote:Cześć Mam pytanie do Dziewczyn, które miały długi protokół. Mam zacząć gonapeptyl od 21 dc.
Zastanawiam się, czy wpłynie to jakoś na długość cyklu. Czy u Was taki cykl trwał dłużej/krócej, a może nic się nie zmieniło?
Pytam, ponieważ 2 dnia następnego cyklu mam się zgłosić po stymulację i mam być z mężem, a on jak zwykle musi wiedzieć z wyprzedzeniem, kiedy miałoby to być, bo praca, praca.....Stolnica lubi tę wiadomość
-
Aga17070 wrote:przestałam się udzielać, bo poroniłam niestety i nie mam głowy do niczego. Pytaj, ja oczywiście na wszystkie pytania odpowiem. Całuje Was mocno!
-
czarownica_tea wrote:No to jestem. Jest jeden miś Haribo ok 1 cm (0,96) z bijącym serduchem (142/min), zagnieździł się prawidłowo, pęcherzyk żółtkowy prawidłowy, wszystkie pozostałe rzeczy też. TP z USG 27.08.15. Odetchnęłam
Pięknieczarownica_tea lubi tę wiadomość
Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
ma_pi wrote:Cześć Mam pytanie do Dziewczyn, które miały długi protokół. Mam zacząć gonapeptyl od 21 dc.
Zastanawiam się, czy wpłynie to jakoś na długość cyklu. Czy u Was taki cykl trwał dłużej/krócej, a może nic się nie zmieniło?
Pytam, ponieważ 2 dnia następnego cyklu mam się zgłosić po stymulację i mam być z mężem, a on jak zwykle musi wiedzieć z wyprzedzeniem, kiedy miałoby to być, bo praca, praca.....
Ja mialam dlugi, ale zaczynalam go antykoncepcja. Wzielam 21 tabletke - to byl 24dc, bo tabsy zaczelam od 3dc. Od 25dc dostalam gonapeptyl i okres a wlasciwie krwawienie z odstawienia dostalam normalnie. Gin mi mowil, ze okresu moglo nie byc wcale... -
Anatolka wrote:Ja mialam dlugi, ale zaczynalam go antykoncepcja. Wzielam 21 tabletke - to byl 24dc, bo tabsy zaczelam od 3dc. Od 25dc dostalam gonapeptyl i okres a wlasciwie krwawienie z odstawienia dostalam normalnie. Gin mi mowil, ze okresu moglo nie byc wcale...
Ja tym razem nie mam antykoncepcji. Mam naturalny cykl i od 21 dc gonapeptyl.
Nawet unikałam serduszek w dni płodne, żeby niby nie szprycować się w ewentualnej ciąży -
Anatolka wrote:30dc naturalnego, pierwszy po stymulacji. @ brak. Ciazy brak na milion % Zadzwonic go gina i spytac o lutke na wywolanie? Jak myslicie?
Mi pierwszy cykl wydłużył się o 3-4dni. Wiedziałam o tym, bo czułam, kiedy miałam owulacje i że była o tyle dni później. Po 14 dniach po owu malpa przyszła. Myślę, że nie ma co panikować. -
ma_pi wrote:Mi pierwszy cykl wydłużył się o 3-4dni. Wiedziałam o tym, bo czułam, kiedy miałam owulacje i że była o tyle dni później. Po 14 dniach po owu malpa przyszła. Myślę, że nie ma co panikować.
Ale ja nie mam owulacji bez lekow, a cykl bez owulacji moze sie ciagnac i ciagnac. -
Ma-pi, mi po gonapeptylu @ przyszla jakos 3-4 dni pozniej, niestety trzeba sie z tym liczyc
CzarownicaTea cudowne wiesci - zapraszamy na sierpnioweczki, ja i niecierpliwa juz tam jestesmy
Anatolka, skontaktuj sie z lekarzem i bedziesz wiedziala co robicczarownica_tea, niecierpliwa, ma_pi lubią tę wiadomość