IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
edit 5
Provita K-ce - ja nie mam umowy.
InviMed K-ce - Kuciak nie ma.
InviMed W-wa - GabiK nie ma.
Macierzynstwo Krk - Mimbla ma umowe.
GynCentrum K-ce - Roletka brak umowy, Niecierpliwa ma umowe.
Invicta W-wa - Piggy ma cos na ksztalt umowy-informatora, Czarownica_Tea i Sysiaaa - brak (zabrane w recepcji).
Invicta Gdansk - Tosia1981 - brak umowy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 18:24
-
lena7 wrote:Witam wszystkich
Nurtuje mnie od paru dni jedno i nie wiem czy powinnam sie martwic czy nie...i jesli ktos mi wytlumaczy, i do tego podniesie na duchu to bede wdzieczna!
Otóż, podchodze pierwszy raz do refundowanego inf, bylam wyciszana (od 23.12.14)Mercilonem i przedwczoraj skonczylam opakowanie, i wydawalo mi sie zawsze, czytajac wczesniej posty kobiet przystepujacych do inf ze od razu po skonczeniu tabl.anty sa dalej wyciszane/stymulowane/monitorowane az do tego mniej wiecej najwazniejszego dnia. jednak ja mimo ze skonczylam przedwczoraj(12.01) mercolon, pierwszy dzien stymulacji mam wyznaczony w swojej karcie w sobote(17.01)..tzn ze bede miala pare dni przerwy miedzy wyciszeniem a dalsza stymulacja..pytanie czy to normalne a ja nie jestem po prostu zorientowana, czy moj lekarz po prostu pomylil sie w obliczeniach?? moge czekac w tej niepewnosci do soboty i wtedy bede wiedziala(lub zadzwonic po prostu do lekarza) ale moze ktoras z Was miała podobnie?? dodam jeszcze ze mam protokół krótki z antagonista GnRH.
Pozdrawiam
Jezeli tak i masz krottki protokol, to do 3 dni po zakonczeniu antykow powinnas dostac @. W krotkim protokole stymulacja zaczyna sie ok 2dc, wg wyliczen wynikaloby, ze wtedy masz sie zglosic do lekarza albo zaczac przyjmowanie lekow. Wiec wyglada na to, ze lekarz wszystko wyliczyl prawidlowo. Powodzenia -
Obejrzałam program na tvp2 i cala się zryczalam. Wspomnienia wróciły albo przez ciążę jestem taka wrażliwa.
Chciałam tylko napisać, że przez 15 minut nie da się przekazać ile bólu stanowiła ta droga. Powinni kręcić każdą wizytę od początku leczenia żeby pokazać naszą siłę.Anko:-), Biała, Kava, Lenuś, Tosia 1981, libellula83 lubią tę wiadomość
-
Anatolka tak dla wyjaśnienia
my trzy dziewczyny z Invicty dostalysmy umowy, informatory i karty z decyzją co z resztą komórek, w dzień zgłoszeń sie na wizytę musieliśmy to przynieść i oddać. Na każdym z dokumentów bylo napisane, ze to własnosc Invicty. Tak dla sprostowania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 18:20
Anatolka lubi tę wiadomość
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
A ja dziś dziewczęta zrobiłam morfologie potas sód albumine i estradiol. Dwa dni przed punkcja było 3500pq a teraz dwa dni po punkcji 1200pq. Czy to dobry wynik czy ginekolog może się mnie czepiać w temacie transferu? Reszta wyników ok. Morfologia ciut tu przed norma tam za normą
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A w ogole, dziewczyny, ktore sa po histeroskopii... Mialyscie nakaz zabezpieczania sie w zabiegowym cyklu? Zakaz staran? Ja wyraznie dostalam w szpitalu + zakaz basenu. Wczoraj mowilam o tym ginowi w klinice i byl bardzo zaskoczony i powiedzial, ze oni nigdy takiego zakazu nie daja...