IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Próba
mój pies tak spał kiedyś ponad godzinę
http://zapodaj.net/1819a94489e92.jpg.html
edit: Działa jak się link otworzyale nie umiem takich co się pojawiają jako zdjęcie od razu na forum...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 10:12
kuciak lubi tę wiadomość
-
O powinno się pojawić
http://zapodaj.net/5133da35ea481.jpg.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 10:22
kuciak, Lenuś, Piggy, Anatolka, niecierpliwa, Justine, Iwka, Tosia 1981, Konwalia, agniesia2569, czarownica_tea, Moniaa lubią tę wiadomość
-
MisiaMisia wrote:O powinno się pojawić
http://zapodaj.net/5133da35ea481.jpg.html
Super
p.s. wiesz co, jak się tak gada z ludźmi na forum to zawsze się kogoś jakoś wyobraża i Ciebie sobie wyobrażałam jako babkę z ciemnymi, długimi włosamiMisiaMisia, Iwka lubią tę wiadomość
-
W ogóle to już się mogę pochwalić, bo 4 dzień i @ już prawie nie ma
NIE WZIĘŁAM ANI JEDNEGO PROCHA W CZASIE TEJ @! Praktycznie wcale nie bolało! To jakiś cud, w tamtym miesiącu myślałam, że umrę, a byłam w delegacji i @ przyszla ostatniego dnia i miałam jeden Nimesil, który nie dał sobie z nią rady... ani kilka buscopanów i paracetamoli dodatkowo! A tym razem NIC!
już nie pamiętam kiedy tak było! Jak za miesiąc też tak będzie to ogłosze wszem wobec, że joga działa cuda i wcale nie są to bujdy, że pomaga na bolesne nawet ENDO-@!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 10:41
kuciak, Iwka, Amelcia, czarownica_tea lubią tę wiadomość
-
MisiaMisia wrote:To i ja się za jogę wezmę ale już jak Gluś będzie na świecie
Poczekaj na moją kolejnąbo może to przypadek... mam nadzieję, że nie... bardzo bym chciała, żeby nie... życie wróciłoby do normy w tych dniach...
MisiaMisia, Iwka lubią tę wiadomość
-
ja jestem w trakcie stymulacji gonal-f w gyncentrum już 11 dzień cyklu i mam wizyty średnio co 2,3 dni
i za każdym razem sprawdza czy nie trzeba dawki zmniejszyć lub zwiększyć
wg mnie lekarz profesjonalnie do tego podchodzi, stara sie mnie nie przestymulować i pyta się co wizyte czy nie mam bóli brzucha
myślę że to wszystko zależy od lekarza na jakiego sie trafi
aha i jestem z programu rządowego a nie prywatnieIwka lubi tę wiadomość
GYNCENTRUM
31/10/15 kriotransfer - wczesne blastocysty BB i BB
Ciąża biochem: 6dpt-4,1 9dpt-18,1 11dpt-21,8 16dpt-8
04/03/16 transfer - zarodek 2-dniowy
- zamrożona wczesna blastocysta AB
10 dpt-0 -
MisiaMisia wrote:Ja miesiąc przed udaną procedurą wykonywałam ćwiczenia tybetańskie, przy czym po 7 powtórzeń i nie doszłam do 21
I tak prawie codziennie.
Planuję do nich powrócić po rozwiązaniu. Joga też jest pięknym pomysłem
Są jogi dla ciężarnych - Tea sobie znalazła takąMisiaMisia lubi tę wiadomość
-
Nie do końca zależy od lekarza czy kliniki. Czasami to "szczęśliwy traf".
Niby wskaźnik AMH czy FSH i inne stanowią podpowiedź ale ostatecznie to medycyna jest sztuką i ciężką obliczyć dokładne wyniki działania.
Czasami trzeba spędzić z lekarzem nawet parę lat (i niestety nieudane procedury) żeby dojść do najlepszego rozwiązania. Rozwiązania czyli optymalnej stymulacji dla uzyskania pięknych komórek jajowych z których potem mamy Cudy
Czasami trafia się za pierwszym razem. Hiperstymulacje zdarzają się na szczęście rzadkoIwka lubi tę wiadomość