IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane tym co się udało z całego serducha gratuluję :-* te co oczekują na testowanie życzę powodzenia i trzymam kciukasy
) Amelcia teraz Ci się napewno uda
!!!! ja dziś miałam punkcję 10 komórek jajowych
oczekiwanie do jutra i niepewność
tak się boję ....
-
Sansivieria wrote:Aniesiack, Ty jesteś w Novum u Lewandowskiego??? Dobrze rozumiem, że w Kielcach nawet nie próbowałaś z ivf??
Martusiu, ogromne gratulacje, oby tak dalej!!! To był Twój trzeci transfer?
Tak ja jestem w Novum, ale u Starosławskiej. W Kielcach się już tyle razy przejechałam na lekarzach, że nawet nie chciałam podchodzić tu do ivf. Z tego co wiem to w Kielcach prowadzą tylko stymulację, a punkcja i transfer jest w Invikcie w Warszawie. Jak to nie aktualne to mnie poprawcie -
aniesiack wrote:Tak ja jestem w Novum, ale u Starosławskiej. W Kielcach się już tyle razy przejechałam na lekarzach, że nawet nie chciałam podchodzić tu do ivf. Z tego co wiem to w Kielcach prowadzą tylko stymulację, a punkcja i transfer jest w Invikcie w Warszawie. Jak to nie aktualne to mnie poprawcie
-
justa1234 wrote:Tak się jeszcze zastanawiam że od czego zależy termin transferu? Jednym podają fasolinkę w trzeciej dobie a drugim w piątej? Czemu tak jest?
Niby jest większa szansa na ciążę jak podadzą blastocystę, ale jak ja miałam tylko dwa zarodki to było jednak duże ryzyko, żeby je trzymać do 5 doby. Ponoć też ministerstwo wymaga, żeby je trzymać do 5 doby, ale wiem, że jak wyprosisz to dostaniesz w 3 -
Cześć dziewczyny.
Dołączam do wątku
Jestem w trakcie drugiego protokołu i dzisiaj 3 dzień cyklu po wyciszaniu ,1 dzień z Gonalem oraz kolejny z Gonapeptylem.W niedziele pierwsze USG
Jestem pełna nadziei, ale i bardzo boję się porażki.
Pozdrawiam i trzymam kciuki za Was wszystkieAnko:-), Ginger84, Mimbla lubią tę wiadomość
3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
Dziewczęta z Novum, a co powiedzie o dr Wojewódzkim? Mam u niego konsultacje we wtorek i od niej dużo zależy, muszę postanowić czy sie przenoszę i kiedy podejść do kolejnej już ostatniej proceduryDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
Sysiaaaaa wrote:Dziewczęta z Novum, a co powiedzie o dr Wojewódzkim? Mam u niego konsultacje we wtorek i od niej dużo zależy, muszę postanowić czy sie przenoszę i kiedy podejść do kolejnej już ostatniej procedury
ale powiem ze pp paru latach starania to ja już na drugim plan odsuwam czy lekarz jest miły czy nie on ma być dobry w tym co robi
-
Sysiaaaaa wrote:Dziewczęta z Novum, a co powiedzie o dr Wojewódzkim? Mam u niego konsultacje we wtorek i od niej dużo zależy, muszę postanowić czy sie przenoszę i kiedy podejść do kolejnej już ostatniej procedury
-
Kaczorek wrote:Cześć dziewczyny.
Dołączam do wątku
Jestem w trakcie drugiego protokołu i dzisiaj 3 dzień cyklu po wyciszaniu ,1 dzień z Gonalem oraz kolejny z Gonapeptylem.W niedziele pierwsze USG
Jestem pełna nadziei, ale i bardzo boję się porażki.
Pozdrawiam i trzymam kciuki za Was wszystkie -
Ja mam przedłużający się okres (normalnie 2 dni krwawienia, 2dni plamienie) do 7 dni krwawienia. Zastanawiam się co może być przyczyną. Czy mój mięśniak mógł mieć na to wpływ? Bo znów zaczynam się martwić, że po resektoskopii coś wyskoczy i znów nie podejdziemy do ivf.Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/