IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Igusia, głowa go góry! Będzie niedługo dzidziulek!
iga 79 lubi tę wiadomość
Diagnoza: Niepłodność pierwotna idiopatyczna
2012 starania z medycyną , monitoringi cyklu, stymulacje
05.2014, 06.2014, 01.2015 -3x IUI wynik negatywny
21.02.2015 -początek IVF
3.03.2015 - punkcja jajników - 7 komórek
3 zarodki - 3,4,5 doba zatrzymany rozwój(
-
Będę dziś oglądać 50 twarzy graya
ściągnęłam z neta za 3 zł
a za free można oglądać bezpośrednio z neta
na www.cda.pl
to dla tych co nie mają po robić po transferze, a nie chcą główkować
yomegi, justa1234 lubią tę wiadomość
Gameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki)
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g. -
takasobieja wrote:Będę dziś oglądać 50 twarzy graya
na www.cda.pl
Film działa na zmysły...
A tak serio to właśnie na cda oglądałam od niechcenia ... i teraz mam chęć przeczytać książkę... Ponieważ w filmie zabrakło mi ewidentnie zakończenia -
Ja po przeczytaniu wszystkich części poszłam z ciekawości do kina i co oczywiście rozczarowanie.. d*** nie urywa książka działa dużo bardziej na zmysły:) poza tym zakończenie a raczej jego brak to juz wogole beznadzieja no ale za rok kolejna część :p
niecierpliwa lubi tę wiadomość
-
na cda chyba jest wersja z wycietymi "scenami"
Moniaa ksiażka też konnczy sie jakoś tak nijak (bo to tylko pierwsza część).
Zresztą kolejnych już nie zmeczyłam. Jak dla mnie ksiażka była nudna i w ogole nie rozumiem o co chodzi z tą cała fascynacją tak marną książką. Jeśli chodzi o sceny erotyczne to czytałam książki duzo bardziej działające na zmysły.agniesia2569 lubi tę wiadomość
2008 - ciąża biochemiczna,2013 - ciąża biochemiczna, 2014 - trzy IUI bez skutku, 2015.01 - pierwsze IVF bez ET, 13 mrozaczków
26.03.2015 - crio 2 x 4AA28.04.2015 - crio 4AA i 4BB
06.08.2015 - 2 x 4BB
08.09.2015 - 4BB i 3BC
06.10.2015 - 2BB i 1BB
11.12.2015 - 2X1BB
-
a jesli chodzi o mnie to zatestowalam i juz z czystym sumieniem moge łykać leki2008 - ciąża biochemiczna,2013 - ciąża biochemiczna, 2014 - trzy IUI bez skutku, 2015.01 - pierwsze IVF bez ET, 13 mrozaczków
26.03.2015 - crio 2 x 4AA28.04.2015 - crio 4AA i 4BB
06.08.2015 - 2 x 4BB
08.09.2015 - 4BB i 3BC
06.10.2015 - 2BB i 1BB
11.12.2015 - 2X1BB
-
trzymam kciuki za testujące w najbliższym czasie &&&&
Monia pierwsza część też kończy się w windziew sumie pierwsza część najgorsza co widac po filmie, mało się dzieje, dla mnie ostatnia była najlepsza
Takasobieja też się zastanawiam co oni z tym ivf znów robią, czy ktoś się orientuje? -
Piggy wrote:na cda chyba jest wersja z wycietymi "scenami"
Moniaa ksiażka też konnczy sie jakoś tak nijak (bo to tylko pierwsza część).
Zresztą kolejnych już nie zmeczyłam. Jak dla mnie ksiażka była nudna i w ogole nie rozumiem o co chodzi z tą cała fascynacją tak marną książką. Jeśli chodzi o sceny erotyczne to czytałam książki duzo bardziej działające na zmysły.
To fakt że cała ta fascynacja greyem jest nad wyraz i też czytałam dużo lepsze książki o takiej tematyce. No ale kto co lubi.. moje koleżanki były zachwycone a dla mnie książka jak książka chyba że ja taka nie uzmysłowiona jestem :pPiggy lubi tę wiadomość
-
takasobieja wrote:duza i co u Ciebie?
Dziś miałam fatalną noc, mało spałam (bardzo stresująca sytuacja w życiu prywatnym), a jak już udawało mu się na trochę zasnąć, to budziłam się cała zlana potem, takie uderzenia gorąca mnie łapały (aż się w nocy w drugą piżamkę musiałam przebierać). No i kurczę piersi coraz mniej mnie bolą, nie są już takie nabrzmiałe. Jakoś nie za bardzo podobają mi się te objawy. Do tego śniło mi się, że dostałam okresu... -
takasobieja wrote:Będę dziś oglądać 50 twarzy graya
na www.cda.pl
Moniaa lubi tę wiadomość
-
Konwalia wrote:Duza przed testowaniem śniło mi się, że dostałam okres i udało się
Był to bardzo realny sen i mnóstwo krwi!
A powiedz Konwalia czy objawy jak na okres miałaś? Bo mnie te uderzenia gorąca, które zwykle mnie łapią przed okresem (i teraz w ciągu dnia też się pojawiają) i coraz mniej bolesne i zmniejszające się piersi niestety przyprawiają o czarne scenariusze
-
Ja właśnie takie mocne uderzenia gorąca miałam w nocy z 5 na 6dpt, potem zdarzały się pojedyncze w ciągu dnia, 9 i 10dpt częściej w ciągu dnia, a dziś w nocy znowu takie mocne, że musiałam się przebierać. Nie wiem czy to reakcja na Luteinę czy stres, czy jeszcze coś innego