IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
justa1234 wrote:Właśnie ja też jestem z tych co na dupie nie mogę usiedziec
a czemu nie możesz ćwiczyć? Masz plamienia?
Plamien nie mam ale od początku problem z bolacym i stawiającym się brzuchem. Są to prawdopodobnie skurcze macicy a to wiadomo jest niebezpieczne dla dzidzi wiec jadę na nospie. Teraz juz jest lepiej ale jeszcze nie idealnie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagniesia2569 wrote:a jakie miałaś objawy?
po punkcji, nie mogłam chodzić, ani wstać tak bolał mnie brzuch szłam do pielęgniarek to dosłownie na kolanach... i mega wielki brzuch miałam, jadłam dużo białka, i piłam nutri drinki leżałam kilka dni i bóle ustąpiły po kilku dniach jak pojechałam na kontrol to miałam jeszcze bardzo powiększone jajniki, ale powoli schodziło, 2 dni po kontroli dostałam bardzo obfitą miesiączkę myślalam że się wykrwawie, 3 dni były najgorsze skrzepy niesamowite, poźniej kontrol 11 dc nie było pęcherzyka cykl bezowulacyjny ;/ pojechaałam w 24 dc a tu niespodzianka pęcherzyk 24mm ale niestety zrobiła się torbiel.. dopiero koljeny cykl (ten obecny) udalo się przeprowadzić crio, sądzę że te przeboje były właśnie przez tą hiperkę. -
Kurde tym kichaniem i kaszlem nic dobrego nie narobie..... Wciąż spina brzuch.
Mama przed chwila usmiala się z piłki na dole brzucha. Stwierdziła że muszę być w ciąży haha:-)
Urocze...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 16:18
triss, Konwalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnko:-) wrote:Kurde tym kichaniem i kaszlem nic dobrego nie narobie..... Wciąż spina brzuch.
Mama przed chwila usmiala się z piłki na dole brzucha. Stwierdziła że muszę być w ciąży haha:-)
Urocze...
mi za to tata wciąż powtarza że bociany widzi i musi się udać
od samego transferu kicham kilka razy dziennieWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 16:23
-
Zazdroszczę wam tych transferów, czekania i nadziei
U mnie pewnie będzie powtórka z rozrywki i będzie wielki płacz. Nie wiem co mogę więcej zrobić żeby powstał choć jeden zarodekczek
yomegi, Anko:-) lubią tę wiadomość
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
Sysiaaaaa wrote:Zazdroszczę wam tych transferów, czekania i nadziei
U mnie pewnie będzie powtórka z rozrywki i będzie wielki płacz. Nie wiem co mogę więcej zrobić żeby powstał choć jeden zarodekczek
Sysia, mam dokładnie takie same odczucia....Anko:-) lubi tę wiadomość
Diagnoza: Niepłodność pierwotna idiopatyczna
2012 starania z medycyną , monitoringi cyklu, stymulacje
05.2014, 06.2014, 01.2015 -3x IUI wynik negatywny
21.02.2015 -początek IVF
3.03.2015 - punkcja jajników - 7 komórek
3 zarodki - 3,4,5 doba zatrzymany rozwój(
-
Sylwia dlatego ze u mnie poprzednim razem do piątej doby przetrwał zarodek który nawet nie był blastą, a teraz były czy trzy.
Kochana więcej wiary. Poza tym teraz nie zrobią ci klasycznego ivf? Tylko icsi?
Ja wierzę że będzie dobrze....
Każda z nas tu czeka w kolejce. Spójrz na początek forum. Ostatnio zauważyłam że 99% kobiet ma już dziś dzieci lub kończy ciążę!Konwalia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sysiaaaaa wrote:Zazdroszczę wam tych transferów, czekania i nadziei
u Ciebie będzie duuuuuuuuuuuża różnica, bo teraz będziecie mieć icsi
nie martw się na zapas