IVF a Anglii?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymalgo31 wrote:Dziekuje dziewczyny tak bardzo chcę już się uspokoić i wiedzieć, że mój bąbel jest i rosnie. Nie chcieli zrobic badania krwi, poprostu skan za 3 tyg, pozytywny test im starczyl pogratulowali i tyle heh mam nadz, że w pt zobaczę pecherzyk
A masz mozliwosc prywatnie zrobic bete? U Nas jest polska przychodnia i mozna zbadac bete bez problemu odpłatnie oczywiscie.
Jeszcze raz gratuluje kochana, mam nadzieje, ze zaraz do Ciebie dolaczemalgo31 lubi tę wiadomość
-
Też mam tu polską przychodnie, akurat w ten weekend przyjmuje mój gin, kazał mi przyjść na usg po 3tyg od transferu więc pójdę, co ma być to będzie. Betę pewnie robią ale że do pt nie daleko to sobie daruję. Musi być dobrze
A u ciebie co dalej,kiedy następna procedura?? Trzymam kciuki, 2016 będzie piękny :-*Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 23:06
Aniołek [*] [8/08/2014] 10tc
Aniołek [*] [9/11/2017] 6tc
Isabella nasze szczęscie urodzona 25/04/2016 waga 3700g -
nick nieaktualnymalgo31 wrote:Też mam tu polską przychodnie, akurat w ten weekend przyjmuje mój gin, kazał mi przyjść na usg po 3tyg od transferu więc pójdę, co ma być to będzie. Betę pewnie robią ale że do pt nie daleko to sobie daruję. Musi być dobrze
A u ciebie co dalej,kiedy następna procedura?? Trzymam kciuki, 2016 będzie piękny :-*
Ja wraz z kolejna @ zaczynam drugi protokol. Tym razem zwieksdzaja mi dawke menopour, zebym wiecej jajeczek wychodowala. Mam tez taka nadzieje, ze wkoncu sie uda, dajesz mi nadzieje :*malgo31 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny, zapewne niektóre mnie kojarzą z innego wątku. Mieszkam w Manchester i miałam mieć IVF na NHS niedługo i co mnie zaskoczyło, u nas w głównym szpitalu nie ma listy oczekiwania. Robiliby mi IVF praktycznie od razu, wraz z nowym cyklem.
Problem polega na tym, że za 2 tygodnie mój mąż wyprowadza się do Londynu. Znalazł tam pracę. Ja do niego dojadę prawdopodobnie w listopadzie. A więc starania na razie odkładamy.
Nie wiecie może jak to jest z IVF w Londynie? To dużo większe miasto niż Manchester. Nie orientujecie się czy mają listę oczekujących? Boję się, że będę czekała na IVF ze 2 lata, kiedy w Manchester zrobiliby mi z marszu...pragnaca dzidziusia lubi tę wiadomość
-
Olecha brawo! Rozumiem cie dokladnie
Ja w piatek miałam wizytę i gin zrobil skan, pierwsze co zobaczylam to masakryczne jajniki, mam sie jednak nimi nie martwić, potem pokazal macice a tam pecherzyk ciążowy, piekny i okraglutki mial 9mm i odpowiadal 5t5d czyli dokladnie tyle ile liczac od OM
Ja jakto ja dalej troszke ostrozna w radosci, że pusty i czy pojawi sie maleństwo. Skan następny 11 września wiec modle się i cierpliwie czekam. Brakiem objawów tez mam sie nie martwic, na razie tylko bolsce piersi i zmęczenie. Trzymajcie kciuki za to oje male serduszko żeby pięknie biło :*olecha, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość
Uff...12 lat czekania...w środę potestujemy jeszcze,a test właściwy NHS zlecił na niedzielę czyli na 15dpt,tak więc dzwonić będę po weekendzie z informacją i umawiać usg,czyli ok 20 września będziemy wiedzieć ile nas jest,taki jest plan...
malgo31, sisi, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyolecha wrote:Hehe na tym końcu świata nikt nie robi bety! Czekamy na usg, 23-go o 11tej, bedzie się działo, wszyscy z całego serca życzą mi bliźniaków a ja jednego dnia chcę a drugiego się boję
U nas w klinice robia za 40 funtów ale tylko na żadanie....
Ja mam jutro...
Trzymam kciuki za bąbelki lub bąbelkaolecha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyolecha wrote:Gratulacje!!!! Ale mamy szczęśliwy rzut dziewczyny, jakaś magia tu działa!!!! Fantastycznie!!!
Dziekuje bardzo Jestem mega szczesliwa
Jak Wy sie czujecie? Objawy dokuczaja? Kiedy wizyta? Jutro dobrze pamietam tak? Ktory tc to bedzie? Malgoo jest juz po serduszkowej Widziala pieknie bijace serduszko Cud zyciaolecha lubi tę wiadomość
-
Wspaniale dziewczyny!!!
Olecha trzymam kciuki za serduszka jutro
Pragnąca dzidziusia cieszę się razem z tobą
Tak, ja już po serduszkowej, 11 września zobaczyłam jak pięknie pika, maluszek miał wtedy 11.5mm. Teraz w piątek idę prywatnie tak dla kontroli
U mnie już trzeci tydzień słabiutko, w prawdzie bez wymiotów i mdłości bardzo delikatne tylko czasami, ale za to słabo się czuję, chora jakby męczę się szybko i często mi uszy zatyka jak w samolocie-nie wiem czemu heheh ostatnio doszły zaparcia. Mimo to jest cudownie, nie mogę się doczekać końca 1-go trymestru
Pozdrawiam i ściskam :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 10:46
olecha, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyolecha wrote:Noo to jestem, przeszczęśliwa ! Mamy jednego bąbelka, 9.2 mm, serduszko do nas mrugało elegancko, dostaliśmy list do GP, po pracy zabukujemy sobie spotkanko z midwife
Wspaniale Uwielbiam takie wiadomości Ja mam wizyte 14 pażdziernika dopiero
Dziewczyny nadal przyjmujecie progesteron?