Klinika VitroLive Szczecin
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia brak słów i ręce opadają.
Jedyne co Ci mogę doradzić, to daj odpocząć swojemu organizmowi, niech cykl się w miarę unormuje, wszytkie stare pecherzyki pękną i będzie ładnie czysto.
Wiem że to strasznie ciężkie, jak jestes już napalona, nakręcona ale tak właśnie trzeba! Uwierz! A później jak czujesz, że to może Ci pomóc to skonsultuj się z innym lekarzem.
Ja sama miałam taki moment, że już prawie uciekłam z VL do innego doktora. Wiem co czujesz.. trzymaj się mocnoWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2018, 16:57
-
Niuni wrote:Sylwia brak słów i ręce opadają.
Jedyne co Ci mogę doradzić, to daj odpocząć swojemu organizmowi, niech cykl się w miarę unormuje, wszytkie stare pecherzyki pękną i będzie ładnie czysto.
Wiem że to strasznie ciężkie, jak jestes już napalona, nakręcona ale tak właśnie trzeba! Uwierz! A później jak czujesz, że to może Ci pomóc to skonsultuj się z innym lekarzem.
Ja sama miałam taki moment, że już prawie uciekłam z VL do innego doktora. Wiem co czujesz.. trzymaj się mocnoona nie wiem dla czego dochodzi do wyżutu u mnie , pytam czy może jakieś dodatkowe wyniki powinnam zrobic ona nic na to w ogole ta wizyta to była porażka, jestem okropnie zawiedziona ,, z PC nie zamierzam rezygnować to jest w ogole jakiś pozytywny człowiek dla mnie ale chce isc do profesora, wiecie może ma inne podejście do sprawy może gdzieś kiedyś spotkal się z takim przypadiem no róznie to bywa wiadomo ze lekarze nie wymieniają sie ze sobą każdym przypadkiem u pacjenta.. na razie odstresuje sie , zrobie sobie takiego drinka po którym pokaże kopyta;D, jutro nż a co należy mi się;P DZIEWCZYNY DZIĘKUJE ZA WSPARCIE !!!! to okropnie ważne ja sie nie poddam ja nie z tych;)
Niuni, Mika10 lubią tę wiadomość
Sylwia211987 -
Sylwia, EB to chyba ostatnio regularnie ma złe dni... kiedyś była o wiele bardziej przystępna. Trzymaj się i drinkuj, póki możesz
sylwia211987 lubi tę wiadomość
Rocznik 83, starania od początku 2016 r., AMH 6,07
2.05 - crio ,8 dpt 128,8;12 dpt 918,8 zostały 3 mrozaczki
-
Sylwia mi się wydaje, ze byłaś dla niej za trudnym przypadkiem. A może wogóle się nie zapoznala z twoją historią. Nie mam pojęcia. Ale jestem takiego zdania jak niuni. Chyba trzeba wyciszyć organizm, odpocząć i wtedy ruszyć z mega siłą.
A teraz miłego wieczoru. Nie zapij się hehe.
sylwia211987 lubi tę wiadomość
Endometrioza, wysoka prolaktyna, niedoczynność.
Po dwóch histeroskopiach.
Ciąża biochemiczna 10.2017r.
Laparoskopia 12.2017 jajowody drożne.
Synuś 2010 -
Hej dziewczyny, jestem tu nowa;)
Dr do której chodzę to EB, z polecenia. Wczoraj miałam 2 raz Aid. Pierszy raz na cyklu naturalnym i nie wyszła przeprowadzał ją dr(nie pamiętam nazwiska) bezboleśnie w 2 min. Wczoraj już stymulowany cykl i po zastrzyku ovitrelle u EB, spóźniona godzine bo miała wypadek samochodowy.. więc na pewno miała gorszy dzień. I tutaj przy zabiegu był problem bo nie mogła przedostac się przez szyjke.. troche bolało ale miałam usg przed i pęcherzyki jeszcze były i w trakcie wiec wstrzykneła tak jak trzeba. Teraz się zastanawiam czy poprzednio dr poprostu się nie męczył i dał tylko do szyjki nasienie i dlatego nie wyszlo, nawet nie sprawdził czy pęknięty pecherzyk czy nie. -
nick nieaktualnyHej Red Head
Może po prostu teraz szyjka była trochę bardziej zamknięta i dlatego było ciężej
Ja wczoraj zrobiłam ostatnie badania do ivf, teraz będę zbierać wyniki. Mam już amh 3,15 chyba nieźle? Chociaż przez 1,5 roku spadło z 4,6, ale po drodze miałam laparoIwkaaa, Asik86 lubią tę wiadomość
-
Niuni wrote:Sylwia jak tam u Ciebie, dr się odzywał??
Poczekam nie będę go nękać, może musi przemyśleć co ze mną zrobić, wiadomo ma też inne pacjentki, albo zapomniał. Ale mógłby chociaż napisać że ustalimy coś na następnej wizycie czy coś takiego żebym wiedziała że mam się umawiać odrazuSylwia211987 -
Ech no fakt racja przecież do niego są kolejki jak nic...kurcze a ja biorę glukophage 750xr i kiedyś endokrynolog mi powiedziała że ten lek pomaga przy pękaniu pęcherzyka...może powinnam go odstawić...pogadam o tym z lekarzem chociaż wie że go biorę , gdyby miał jakieś istotne znaczenie to pewnie sam by kazał odstawić tak jak Bromergon
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2018, 19:06
Sylwia211987 -
Sylwia trzymam mocno za Ciebie kciuki! Wierzę, że będzie dobrze.
Wiem, że jest ciężko ale w końcu musi zaświecić słońce ❤sylwia211987 lubi tę wiadomość
8.11.2014 - iui
17.01.2015 - iui - jest! Udało się!
22.09.2015 - Lili jest już na świecie! ❤
2.01.2018 - iui
2.02.2018 - iui - mamy to!
23.10.2018 - Piotruś jest z nami ❤️ -
Tak, leci, z czego ogromnie się cieszę!
Czuję się już naprawdę ok. Mdłości odpuściły na dobre. Czuje się bardziej zmęczona, czasem brzuch mnie pobolewa..
Brzuszek rośnie, waga tez, hahah
Ale nie jakoś bardzo drastycznie, wszystko pod kontrolą
6.03 kolejna wizyta. Oby jak najszybciej ten czas mi poleciał
A jak u Ciebie, umówiłas nowa wizytę do doktora?? Badania porobione?? -
nick nieaktualny