Klinika VitroLive Szczecin
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zrozpaczonapragniedziecka wrote:mam bardzo wielki dylemat! jest to dla mnie bardzo ważne, dlatego chciałąbym by te wybór był trafny...
Ja jestem u Ciepieli, ale do niego trzeba trochę poczekać na pierwszą wizytę.Rocznik 83, starania od początku 2016 r., AMH 6,07
2.05 - crio ,8 dpt 128,8;12 dpt 918,8 zostały 3 mrozaczki
-
nick nieaktualny
-
Hej kobietki. Trochę mnie nie było bo mi konto wywaliło i nie mogłam się zalogować.
U nas wszystko ok. Tylko mdłości zamieniły się w wymiotyi rozkłada mnie grypa brrr.
Za tydzień prenatalne i jest mega stres czy wszystko ok.
Wombi to teraz tylko kruszynki brakuje do pełni szczęscia u was. Kciukam mocno.
Endometrioza, wysoka prolaktyna, niedoczynność.
Po dwóch histeroskopiach.
Ciąża biochemiczna 10.2017r.
Laparoskopia 12.2017 jajowody drożne.
Synuś 2010 -
nick nieaktualnyMikuśka wrote:No różnie ale terminy dłuższe niż u innych lekarzy
Umów się do niego
większość z nas jest u niego -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja już nie pamiętam, było tak dość dawno
Zabierz ze sobą wszystko co masz, hsg, laparo- co kolwiek miałaś robione. Wyniki męża tez o ile są w miarę świeże.
Możesz sobie zrobić FSH, LH, TSH, PRL- to jest taka podstawa. Doktor będzie miał już jakiś obraz Twojej sytuacji. Na stronie VL jest jakiś formularz, który można wypełnić na pierwsza wizyte. -
zdecydowanie na 1 wizyt pdostawowe badania lepiej wziac zeby przejrzal , hormony to podstawa chyba 3dc sie robilo z tego co pamietam:) jak sie nie zrobi to tzreba bedzie i tak zrobic i zejda sie dwie wizyty na to
dziewczyny mam pytanie czy ktoras z was ma tutaj na ovufriend pakiet ten premium , ost zmienil sie cennik wiec zrezygnowalam ale pozniej napsiali ze jak powyzej staz 24 mies to 1 zl to mowie 1 zl ok moge placic zapalcilam za jeden meisiac odliczalo mi sie a jak bralam opcje abonament to mi pisalo ze moge wykupic ale za 29 zl teraz , w regulaminie ze w kazdej chwili mozna zrezygnowac odnawiania ale nie mam takiej opcji u siebie w zakaldkach rezygnacji i dzis patzre a tu mam wazny jeszcze 34 dni abonament pzredluzyli mi i jak to wyglada teraz mi sie jakis dlug bedzie naliczal czy propostu jak sie nie palci to powinni rozlaczyc funkcjonalosc jak to dziala?? dziekiz a odp
https://www.aukcjoner.pl/gallery/026973878-.html#I1
tutaj w linku tak mi sie wyswietla a opcji rezygnacji nie ma jak wchodze w to czytaj wiecej to tylko pisze ze moge to w zakaldce abonament zrobic hm
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2018, 15:08
-
Niuni wtedy będzie 10+5 a od 10tc się robi. Ale też pytałam lekarza czy nie za szybko. A ty już ok?? Objawy minęły?? Bo mi to się wydaje, ze jest coraz gorzej czasami.
Mikuśka niby test dopiero pokazał 2 krechy. A to już tyle minęło. Zeby jeszcze te usg było częściej :p.
Wy się bierzcie szybciutko w garść i do nas na zieloną strone zapraszamy.
Endometrioza, wysoka prolaktyna, niedoczynność.
Po dwóch histeroskopiach.
Ciąża biochemiczna 10.2017r.
Laparoskopia 12.2017 jajowody drożne.
Synuś 2010 -
Hmmm. Dzieciatko bedzie jeszcze bardzo malutkie.. ale.skoro doktor tak kazał
U mnie już ok. Tak juz by mogło zostac do końca
Z innych objawów to zaczyna się ból kręgosłupa i bardzo czesto boli mnie głowa..Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2018, 20:52
-
Stereo wrote:Niuni wtedy będzie 10+5 a od 10tc się robi. Ale też pytałam lekarza czy nie za szybko. A ty już ok?? Objawy minęły?? Bo mi to się wydaje, ze jest coraz gorzej czasami.
Mikuśka niby test dopiero pokazał 2 krechy. A to już tyle minęło. Zeby jeszcze te usg było częściej :p.
Wy się bierzcie szybciutko w garść i do nas na zieloną strone zapraszamy.
Też mi się wydaje,że za szybko. Żebyś się niepotrzebnie na stres nie narażala i koszty. Zobacz sobie https://www.mamaginekolog.pl/badania-prenatalne-w-i-trymestrze-usg-test-papp-a-nipt/