Klinika VitroLive Szczecin
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzyzia wrote:Dziewczyny dzisiaj mam betę 123.7, czyli któryś mój kropek jednak ruszył09.2018 - ICSI , 22 oocyty - mamy 6 blastocyst: 4AA, 4BA, 3AA, 3BA, 3BB, jedna wczesna blastka
07.08.2019 - 4 crio ❄ 3BA + scratching + Accofil = Oliwia
Zaczynamy kolejne starania -
Makas wrote:Dzyzia doczytałam, że masz w czwartek powtórzyć betę trzymam kciuki. A kto Cię prowadzi?
Ja już teraz mam dużo więcej nadziei, że będzie OK. Ruszył późno leniuch, ale będę w niego niezachwianie wierzyć, że jak już się raz rozpędził, to już tak zostanie.Makas, Kulta, jusy lubią tę wiadomość
-
Dzyzia wrote:EB.
Ja już teraz mam dużo więcej nadziei, że będzie OK. Ruszył późno leniuch, ale będę w niego niezachwianie wierzyć, że jak już się raz rozpędził, to już tak zostanie.
Ja też jestem u E.B. w piątek mam wizytę i ustalamy transfer. Już się nie mogę doczekać, a przy tym tak bardzo się boję. Ale wierzę, że się uda i Ty też uwierz w kropka. Trzymam z całych sił kciuki. -
Przyszlam zmęczona z pracy, wchodzę na ovu a tu taka świetna wiadomość. Dzizia od razu mi siły wróciły, bardzo sie cieszęIV. 2017 - VI 2018 -4 IUI
XII.2017 - 1 ICSI, brak ❄
VI.2018 - 2 ICSI 1 ❄
X. 2018 crio
I. 2019 -3 ICSI ❄
Niedoczynność, pai-1 4g homo, mthfr 1298a c hetero, ana+, kir aa, nk 25,5% -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Przed transferem nie, homocysteine badalam przed rozpoczeciem stymulacji.
Bylo chyba jakes 9 z groszami, o ile dobrze pamietam.Makas lubi tę wiadomość
-
Dzyzia wrote:Przed transferem nie, homocysteine badalam przed rozpoczeciem stymulacji.
Bylo chyba jakes 9 z groszami, o ile dobrze pamietam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2019, 19:03
-
Heyo jestem jestem dopiero dojechalam do domu
Endo 7.7 PC mowi ,e jest ladne i ze rosnie podglad jeszcze w piatek brakuje nam 1 mm ehhhh mam nadzieje ze dobije hehhe
Widzialam sylwia wchodzilas po mnie nie bylo nawet czasu pomachac hehhesylwia211987 lubi tę wiadomość
-
Tak??? Wychodził ktoś wiem ale szukałam wyników na diagnostyka pl bo kurcze u mnie w domu dziś armagedon nie było światła nie miałam jak wydrukować i szukałam na platformie... Super że u ciebie też okej do piątku na pewno urośnie zobacz ile ma na to czasu...ale się cieszę że uda ci się teraz podejść!!!to może jeszcze na transferze się spotkamy...trzymam kciuki!!!Sylwia211987