Klinika VitroLive Szczecin
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Makas wrote:Dziewczyny u mnie lipa beta 2.0😔 mam taką pustkę w głowie, nawet nie umiem się popłakać!
Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki. Dążcie za swoimi marzeniami.
Ja już jestem mamą, więc porażka tak nie boli.
Makas.....wiem co czujesz......przykro mi....Sylwia211987 -
Lonka, wysłałam Ci zaproszenie. Zaakceptuj je,proszę. Chciałam podpytac o procedury bezzarodkowe
Lońka lubi tę wiadomość
- rozpoczęcie starań IX 2015
- 6 IUI, dwie pełne procedury IVF, dwie ciąże biochemiczne po transferach
- XII 2019 szczepienia limfocytami Męża u dr P, cb
- XII 2020 Synek - naturalny cud😍
- VI 2022 cb
- III 2023 antybiotykoterapia dr P
AMH 0,23😱
- VI 2023 immunosupresja (azathiopryne i encorton). Pierwszy cykl- torbiel. Drugi cykl- polip.
IX 2024 - AMH 0,49; equoral, encorton, acco, trzecia procedura, tylko jeden zarodek, ET w piątej dobie moruli:-/ klapa
X 2024 czwarta i ostatnia procedura, trzy zarodki, transfer odroczony. -
Chciałam zapytac- może się orientujecie- czy trzeba odczekiwac między kolejnymi procedurami? Z tej, pierwszej, nie mamy żadnego zarodka. Czy teraz muszę odczekać? Obawiam się, ze jak nie zacznę teraz, to się poddam już.- rozpoczęcie starań IX 2015
- VI 2022 cb
AMH 0,23😱
- VI 2023 immunosupresja (azathiopryne i encorton). Pierwszy cykl- torbiel. Drugi cykl- polip.
IX 2024 - AMH 0,49; equoral, encorton, acco, trzecia procedura, tylko jeden zarodek, ET w piątej dobie moruli:-/ klapa
Makas, a ktory to dzien po transferze?- rozpoczęcie starań IX 2015
- VI 2022 cb
AMH 0,23😱
nick nieaktualny
-
Nie szkodzi, chyba ze na psychike, bo jak pojdziesz za wczesnie i nic nie zobaczysz to sie niepotrzebnie zestresujesz
Ja pierwsze USG w vitro mialam dzisiaj (30 dpt), ale juz w tamtym tygodniu (24 dpt) polecialam na USG do swojego gina, bo chcialam, zeby mi chociaz ciaze pozamaciczna wykluczyl.Lońka, abvonc lubią tę wiadomość
-
Makas bierz grzecznie leki, zaufaj lekarzowi, jakby nie bylo szans to by ci powiedział.
Kulta mi lekarz powiedział, że między stymulacjami powinny byc 3 cykle przerwy, ale wiem, że różnie lekarze do tego podchodzą. Najlepiej zapytaj sie lekarza jak on zaleca.Makas, Kulta lubią tę wiadomość
IV. 2017 - VI 2018 -4 IUI
XII.2017 - 1 ICSI, brak ❄
VI.2018 - 2 ICSI 1 ❄
X. 2018 crio
I. 2019 -3 ICSI ❄
Niedoczynność, pai-1 4g homo, mthfr 1298a c hetero, ana+, kir aa, nk 25,5% -
nick nieaktualny
-
Do dziewczyn, ktore chca ustawic suwaczki:
wchodzicie na np. https://www.suwaczki.com/krokpierwszy/pregnancy.html
wybieracie tlo i wskaznik
podajecie pierwszy dzien ostatniej miesiaczki (przy invitro przyjmuje sie: data transferu - wiek zarodka - 14 dni)
kopiujecie BBCode (ten z drugiego okienka od gory, zaczynajacy sie od "url")
wklejacie BBCode w podpis na forumWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2019, 16:53
-
nick nieaktualny
-
Abvonc mozesz wpisac pierwszy dzien ostatniej miesiaczki, ale niekoniecznie bedzie Ci sie pokrywac z faktami przy in vitro.
U mnie np. bylo: transfer 18/2 minus 5 dni (bo transfer blastocysty) to mamy 13/2 i od tego minus 14 dni to jako pierwszy dzien ostatniej miesiaczki (czyli poczatek ciazy) ustawilam 31/1Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2019, 17:12
-
nick nieaktualny