Klinika VitroLive Szczecin
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Spokojnie wczoraj 7 babeczek.miało tez histero i fajnie zniosly dzis to samo ja tylko bylam takim przypadkiem. Więc moze cie ominie to co mnie. Kazdy organizm inny
-
nick nieaktualny
-
No ja juz się wkurzam że znowu dziś ta beta...ile można....no ale kazał to robię ....jeszcze się zdenerwowałam bo wczoraj tak się cieszyłam że kupiłam sobie buty...ze zostawiłam najprawdopodobniej kartę płatniczą w sklepie....no porażka..ja dziś rano na zakupy się szykuje a tu brak karty.muszę czekać aż sklep otworzą a jak tam nie będzie to do banku...ale raczej tam zostawiłam....ukraść nikt raczej nie ukradł bo kasa na koncie jest😊.także od rana przeboje a no jeszcze wyjechałam z domu jakieś 6 km....auto mi zaczęło szwankowac więc musiałam wrócić po drugie....ech...coś nie ciekawie zaczyna się dzieńSylwia211987
-
Kurde Sylwia przecież dziś nie jest piatek 13-go
Abvonc ja Cię podziwiam jak ty tam dajesz rade wytrzymać. Ja bylam w szpitalu dobę i już dla mnie to za długo. Nie dala bym rady.
Ja dopiero wstałam noc byla spokojna wiec chyba wszystko juz odpuscilo i bedzie dobrze. Plamien przez noc nie miałam tak jak w dzień po zabiegu. Więc czekam na @ zeby zacząć brać leki. Myślę że będzie juz ok chyba ze jak się poruszam to coś mnie zamuli, zobaczymy....na razie jeszcze piszę z łóżka
sylwia211987 lubi tę wiadomość
-
Sylwia ale masz przeboje od samego rana faktycznie jak by piątek 13. Kurde ja to już dawno bym nie wytrzymała i zablokowała kartę.
Kurde nie wiem czy widzialyscie ale był wypadek na bramie portowej w Szczecinie główne skrzyżowanie także miasto stoi jak by ktoś się wybierał do vl ale jak coś to i tak pewnie po południuIVF - IMSI 03.2018 - 1 zarodek
2 IVF - IMSI - 08.2018 - 1 zarodek ❤
2024-powrót do gry
09.2024 1 procedura z programu + świeży transfer 👎
10.2024 2 transfer 👎
18.11.2024 3-ostatni transfer -
Nie no jestem pewna ze zostawiłam w tym sklepie....ale tam mam malutki limit do wypłaty także raczej nic nie zrobią ...A zresztą tam tylko 100na koncie🤣🤣🤣 ale stowa jest.a nie mogę robić debetu na niej także jestem w miarę spokojna....no nic zaraz otwierają...Sylwia211987
-
Ja się na tym nie znam bo nigdy nawet nie miałam takich wartosci bety. Moze faktyczniej sluchaj lekarza, zobaczysz co ci powie.
Ktory ty Sylwia już jestes dzień po transferze.? -
Napisz do niego i daj znać, co Ci odpisze. Ja wciąż wierzę, że będzie dobrze.
My wczoraj robiliśmy wyniki HBA- kwasu hialuronowego, który jest w plemniku i jest niezbędny do związania z komórką i tego, żeby powstał zarodek - i nas zarodków nie było. I się okazało, ze wyniki poniżej normy, negatywny test HBA. Mam nadzieję, ze to było przyczyną. Zapytam Dra, czy ma jakiś pomysł na to.- rozpoczęcie starań IX 2015
- 6 IUI, dwie pełne procedury IVF, dwie ciąże biochemiczne po transferach
- XII 2019 szczepienia limfocytami Męża u dr P, cb
- XII 2020 Synek - naturalny cud😍
- VI 2022 cb
- III 2023 antybiotykoterapia dr P
AMH 0,23😱
- VI 2023 immunosupresja (azathiopryne i encorton). Pierwszy cykl- torbiel. Drugi cykl- polip.
IX 2024 - AMH 0,49; equoral, encorton, acco, trzecia procedura, tylko jeden zarodek, ET w piątej dobie moruli:-/ klapa
X 2024 czwarta i ostatnia procedura, trzy zarodki, transfer odroczony. -
Tak tak napisałam.kurcze no nie wiem...dziewczyny nie mam pojęcia...zwalnia ale rośnie.chyba poczekam dopuki się nie zatrzyma...A jak będą takie wartości to w środę skocze na usg i zobaczymy co dalej...zobaczę co pc odpisze...może akurat u mnie tak jest??nie wiem....Sylwia211987
-
nick nieaktualny
-
Ale chyba poczekamy do poniedziałku poniedziałek następna beta...i wtedy zobaczymy jeśli się zatrzyma no to odstawimy leki...jeśli nie o pojadę na usg bo wczoraj mówił że pęcherzyk prawidłowej wielkości. To nawet po zrobieniu drugiegt usg będę wiedziała czy urusł pęcherzyk czy nie. Także czekamy, nie podejmujemy pochopnych decyzji.
Widocznie zabieg i accofil pomógł ale zarodek mógł być nie halo.
Zobaczymy...
Kurcze i co znowu na nacięcie endo??
Jak druga próba...ech tyle pytań żadnej odpowiedzi...
Ale znalazłam kartę....w domu...Na biurku...cała ja...Sylwia211987 -
Kurcze i co znowu na nacięcie endo??
Jak druga próba...ech tyle pytań żadnej odpowiedzi...
Ale znalazłam kartę....w domu...Na biurku...cała ja...[/QUOTE]
Sylwia to to nacinanie można robić więcej razy niż jeden?