Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Kliniki w Czechach
Odpowiedz

Kliniki w Czechach

Oceń ten wątek:
  • Agaaaaa Znajoma

Wysłany: 20 listopada 2024, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiri86 wrote:
    Czy mogę zapytać czy był to lekarz niepłodności czy zwykły ginekolog?
    To był zwykły ginekolog, który współpracuje z kliniką w Czechach, i musiałam mu podpisać kilka dokumentów, dotyczących tego że jestem ubezpiecozna i że jest moja druga procedura dopiero.

• Agaaaaa Znajoma

Wysłany: 20 listopada 2024, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Woczekiwaniu wrote:
    Zwykły ginekolog może Ci nie przepisać leków na refundację. Byłam u kilku zwykłych ginekologię i mi się niestety nie udało zdobyć recepty na leki do stymulacji z refundacja.
    Bo oni boją się że jak NFZ coś nie podpasuje to będą musieli sami za to płacić a to dużo pieniędzy wychodzi.

• agelee Koleżanka

Wysłany: 7 marca, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny! Jestem po 4 procedurach w Polsce i chyba teraz chce spróbować w Czechach. Nie wiem kogo wybrać. U mnie bardzo słabo rosną pęcherzyki i maks 2 komórki są pobrane. Nigdy nie rosną wszystkie pęcherzyki w stymulacji. Dlatego się zastanawiam czy może mini stymulacja by nie była lepsza? Ale jest wiele negatywnych opinii o dr Lachciny i też niestety nie żyje już ta pani Lenka embriolog. A znowu w Reprofit mogą chcieć robić jak w Polsce. Nie wiem co robić :(

• Agnieszka12 Nowa

Wysłany: 16 maja, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megi0987 wrote:
    Cześć dziewczyny, jestem nowa w temacie, pelno różnych informacji w internecie i juz mam mentlik.
    Sprawa jest taka, ze jestem singielka, mam juz jedna coreczke ale bardzo pragne miec drugie dziecko. Nie chcę uzalezniac swojego szczęścia od tego czy kogos spotkam w swoim życiu bo moze sie to nigdy nie zdarzyć.
    Prosze, jesli ktoras z Was byla/ jest w podobnej sytuacji niech sie do mnie odezwie.
    Chcialabym przejsc inseminacje w Czechach ale jest problem z przyjazdem 'partnera' zeby podpisac dokumenty.
    Nie wiecie czy mozna dostac dokumenty meilowo i sie ktos machnie w domu?
    I czy trzeba jakos udowadniać ze ja i 'partner' nie jesteśmy w stanie począć naturalnie dziecka?
    Bo nawet jesli znajde kogos kto by podpisal dokumenty to nie udowodnie ze jest bezpłodny. Mam nadzieje ze rozumiecie o co mi chodzi 😅
    Pomóżcie! 🙏🏻

to samo mnie interesuje :) Ktoś wie?

‹‹ 26 27 28 29 30
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ