X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Kliniki w Czechach
Odpowiedz

Kliniki w Czechach

Oceń ten wątek:
  • Agaaaaa Znajoma

Wysłany: 20 listopada 2024, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiri86 wrote:
    Czy mogę zapytać czy był to lekarz niepłodności czy zwykły ginekolog?
    To był zwykły ginekolog, który współpracuje z kliniką w Czechach, i musiałam mu podpisać kilka dokumentów, dotyczących tego że jestem ubezpiecozna i że jest moja druga procedura dopiero.

• Agaaaaa Znajoma

Wysłany: 20 listopada 2024, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Woczekiwaniu wrote:
    Zwykły ginekolog może Ci nie przepisać leków na refundację. Byłam u kilku zwykłych ginekologię i mi się niestety nie udało zdobyć recepty na leki do stymulacji z refundacja.
    Bo oni boją się że jak NFZ coś nie podpasuje to będą musieli sami za to płacić a to dużo pieniędzy wychodzi.

• agelee Koleżanka

Wysłany: 7 marca, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny! Jestem po 4 procedurach w Polsce i chyba teraz chce spróbować w Czechach. Nie wiem kogo wybrać. U mnie bardzo słabo rosną pęcherzyki i maks 2 komórki są pobrane. Nigdy nie rosną wszystkie pęcherzyki w stymulacji. Dlatego się zastanawiam czy może mini stymulacja by nie była lepsza? Ale jest wiele negatywnych opinii o dr Lachciny i też niestety nie żyje już ta pani Lenka embriolog. A znowu w Reprofit mogą chcieć robić jak w Polsce. Nie wiem co robić :(

‹‹ 26 27 28 29 30
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy zbliżającego się porodu – jak rozpoznać, że to już czas?

Ciało kobiety w ostatnich tygodniach ciąży wysyła subtelne, ale wyraźne sygnały, że poród jest coraz bliżej. Od pierwszych skurczów przepowiadających, przez zmiany w wydzielinie pochwowej, po uczucie ucisku w miednicy – wszystkie te objawy mogą wskazywać, że organizm przygotowuje się do narodzin dziecka.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ