Kliniki w Czechach
-
WIADOMOŚĆ
-
To był zwykły ginekolog, który współpracuje z kliniką w Czechach, i musiałam mu podpisać kilka dokumentów, dotyczących tego że jestem ubezpiecozna i że jest moja druga procedura dopiero.Kiri86 wrote:Czy mogę zapytać czy był to lekarz niepłodności czy zwykły ginekolog?
-
Bo oni boją się że jak NFZ coś nie podpasuje to będą musieli sami za to płacić a to dużo pieniędzy wychodzi.Woczekiwaniu wrote:Zwykły ginekolog może Ci nie przepisać leków na refundację. Byłam u kilku zwykłych ginekologię i mi się niestety nie udało zdobyć recepty na leki do stymulacji z refundacja.
-
Hej Dziewczyny! Jestem po 4 procedurach w Polsce i chyba teraz chce spróbować w Czechach. Nie wiem kogo wybrać. U mnie bardzo słabo rosną pęcherzyki i maks 2 komórki są pobrane. Nigdy nie rosną wszystkie pęcherzyki w stymulacji. Dlatego się zastanawiam czy może mini stymulacja by nie była lepsza? Ale jest wiele negatywnych opinii o dr Lachciny i też niestety nie żyje już ta pani Lenka embriolog. A znowu w Reprofit mogą chcieć robić jak w Polsce. Nie wiem co robić
-