LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aleksandrakili wrote:A mi OF wyznaczył, że jutro czyli w 21 dc mam mieć @ haha ale się uśmiałam :p
Kurde nie mogę znaleźć nigdzie w mieście ginekologa który dzisiaj mnie przyjmie..... o zgrozo a w przychodni na USG trzeba się zapisać, nawet odpłatnie ehhh. I co robić drogie Panie. Może odpuszczę i zdam się na naturęEdyta
-
nick nieaktualnyplimka_bum wrote:Dziewczyny a w ile dni od spadku temperatury występuje zazwyczaj owulacja ?
-
umówiłam się z moim lekarzem na popołudnie , zrobi mi USG, dzisiaj 14dc, testy owu negatywne, jajnik wczoraj na wieczór mnie bolał. Zobaczę co pokaże USG, jeżeli pęcherzyk nie urósł to na ten miesiąc byłoby na tyle i od jutra biorę duphastonEdyta
-
nick nieaktualnyplimka_bum wrote:umówiłam się z moim lekarzem na popołudnie , zrobi mi USG, dzisiaj 14dc, testy owu negatywne, jajnik wczoraj na wieczór mnie bolał. Zobaczę co pokaże USG, jeżeli pęcherzyk nie urósł to na ten miesiąc byłoby na tyle i od jutra biorę duphaston
Ja od dziś biorę luteine -
nick nieaktualnyplimka_bum wrote:umówiłam się z moim lekarzem na popołudnie , zrobi mi USG, dzisiaj 14dc, testy owu negatywne, jajnik wczoraj na wieczór mnie bolał. Zobaczę co pokaże USG, jeżeli pęcherzyk nie urósł to na ten miesiąc byłoby na tyle i od jutra biorę duphaston
-
Mini Mouse wrote:Hej wszystkim
Tydzień temu miałam robioną laparoskopię. Idę dzisiaj na ściągnięcie szwów. Ogólnie jestem bardzo ciekawa jaki będzie ten cykl... czy będzie krótszy, czy dłuższy... czas pokażeEdyta
-
nick nieaktualny
-
Mini Mouse wrote:Hej wszystkim
Tydzień temu miałam robioną laparoskopię. Idę dzisiaj na ściągnięcie szwów. Ogólnie jestem bardzo ciekawa jaki będzie ten cykl... czy będzie krótszy, czy dłuższy... czas pokaże
Ja jutro idę na zdjęcie szwów
Laparo miałam w 11 dc, też jestem ciekawa ile będzie trwał obecny cykl.
Jak się czujesz? Bo ja już zapomniałam że miałam operację i mnie zszywali, bardzo szybko wróciłam do formy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szkoda, bardzo szkoda
A ja odebrałam dziś wyniki histopat wycinków z laparoskopii. Endometriozy nie mam To co mi wycięli to była tkanka zwłókniona i skupienie przewlekłego stanu zapalnego.
Dawno temu tak mnie "leczyła" moja pani gin...
No ale trzeba sie cieszyć, że to nie te gówno endo menda
-
Aleksandrakili wrote:Edyta myślałaś może o braniu inofolic??
Zaczekam jeszcze 3 cykle zobacze co będzie się działo. Ale zobaczcie jajniki mnie kuły a tam nic nie było.Edyta