X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

LAPAROSKOPIA

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooo rolki to ja uwielbiam!!!:) hehe

• adrenalina Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez uwielbiam rolki :) wlasnie po ostatniej iui jak czekaliśmy na nasienie aż troche podrasuja żołnierzyki to kupiłam sobie nowe. I maż mówi ze teraz jak będziemy jechać do lekarza tez sobie kupi i będziemy razem śmigać. Wiec tez czekam juz na wiosnę :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja musze kupic nowe bo w tamtym roku mi kolko odpadlo haha;) dobrze ze sie nie zabilam..

Dziewczyny właśnie siedzę na zajeciach. Babka gada o sinicy u dzieci. Spać mi się chce jak cholera...

Powiedzcie mi ile dpo moge testować, bo już mnie korci...

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny :) jest sukces:) mam po jednym pieknym dominujacym pecherzyku na kazdym jajniku :))) jeden ma 15,5 a drugi 18 mm :) Pani doktor powiedziala ze mamy wspolzyc w niedziele a w poniedzialek jade na kolejny monitoring- jak nie pekna w tym czasie to biore zastrzyk na przebicie :)) mam nadzieje ze pekna.. same :) ale mam plan wspolzyc jutro rano i w niedziele wieczorem- bo cos mnie kluje tam i boje sie ze przegapie moment :)

urocza, fablous lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia to super wiadomości! ! To teraz serduazkujcie o bedzie owocny cykl :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ano ciesze sie , walczylam o ten moement juz 7 miesiecy...

Aleksandrakili lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a Ty Ola pedagogike studoiujesz?:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pielęgniarstwo magisterke hehe

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ailatan wrote:
    Dziewczyny :) jest sukces:) mam po jednym pieknym dominujacym pecherzyku na kazdym jajniku :))) jeden ma 15,5 a drugi 18 mm :) Pani doktor powiedziala ze mamy wspolzyc w niedziele a w poniedzialek jade na kolejny monitoring- jak nie pekna w tym czasie to biore zastrzyk na przebicie :)) mam nadzieje ze pekna.. same :) ale mam plan wspolzyc jutro rano i w niedziele wieczorem- bo cos mnie kluje tam i boje sie ze przegapie moment :)
    brawo gratuluję :) a który to dc ?

Edyta
  • plimka_bum Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandrakili wrote:
    Ja musze kupic nowe bo w tamtym roku mi kolko odpadlo haha;) dobrze ze sie nie zabilam..

Dziewczyny właśnie siedzę na zajeciach. Babka gada o sinicy u dzieci. Spać mi się chce jak cholera...

Powiedzcie mi ile dpo moge testować, bo już mnie korci...
    ooo ja pamiętam mojego studia zaoczne, to był jakiś koszmar. Siedzenie po 12 h w sobotę i niedziele bleeeeee nie zazdroszczę. I tak nie pracuję w zawodzie he :).
    Ola testować to chyba można tak 11 dni po owu.

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plimka_bum wrote:
    brawo gratuluję :) a który to dc ?
    dzis jest 13 :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale fajnie by bylo gdybysmy w podobnym czasie zaszly w ciaze :)))

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia super by było:) wymieniałybyśmy się informacjami :D razem wszystko przeżywały :D Dziewczyny uda nam się napewno !! :) :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plimka_bum wrote:
    ooo ja pamiętam mojego studia zaoczne, to był jakiś koszmar. Siedzenie po 12 h w sobotę i niedziele bleeeeee nie zazdroszczę. I tak nie pracuję w zawodzie he :).
    Ola testować to chyba można tak 11 dni po owu.
    No do dupy hehe :D ale jakoś muszę to wytrwać :) na szczęście to tylko 2 lata bo to magisterka :D
    To wsumie mogłabym testować już:D ale poczekam do poniedziałku chociaż:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Testuj :) ja tez studiuje zaocznie.. pedagogike.. znaczy juz ja na szczescie koncze:D bo te zjazdy to masakra:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ailatan wrote:
    Testuj :) ja tez studiuje zaocznie.. pedagogike.. znaczy juz ja na szczescie koncze:D bo te zjazdy to masakra:D
    No zjazdy męczą bardzo. A jeszcze jutro nie pójdę na jedne zajęcia wieczorne bo mój tato ma 60tke i nie moge jej opóścić.. Alee.. będe musiala zajecia odrobic...;/ taką mamy posraną szkołe...;/

• fablous Ekspertka

Wysłany: 28 lutego 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ailatan wrote:

Wow, super, gratulacje!
    Kciuki za to żeby pęcherzyki ładnie pękły :)

Znam to uczucie kiedy zastanawiam się czy lepiej współżyć rano, wieczorem, dzisiaj czy jutro, byle tylko nie przegapić odpowiedniego momentu. Masakra ;)

A u mnie dziś dopiero 22dc i... chyba przyszła @. Albo to jakieś plamienia, póki co czekam czy się rozkręci. Nigdy nie miałam tak krótkich cykli ale po laparo to chyba wszystko możliwe co?

3i49p07w0kmpd0v3.png
  • plimka_bum Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ailatan wrote:
    dzis jest 13 :)
    Natalia może z tych dwóch pęcherzyków to bliźniaki wyjdą ;)

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plimka_bum wrote:
    Natalia może z tych dwóch pęcherzyków to bliźniaki wyjdą ;)
    Oj chciałabym bardzo

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edyta o tym samym sobie pomyślałam :D

‹‹ 107 108 109 110 111 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ