LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Tez uwielbiam rolki wlasnie po ostatniej iui jak czekaliśmy na nasienie aż troche podrasuja żołnierzyki to kupiłam sobie nowe. I maż mówi ze teraz jak będziemy jechać do lekarza tez sobie kupi i będziemy razem śmigać. Wiec tez czekam juz na wiosnę
-
nick nieaktualnyJa musze kupic nowe bo w tamtym roku mi kolko odpadlo haha;) dobrze ze sie nie zabilam..
Dziewczyny właśnie siedzę na zajeciach. Babka gada o sinicy u dzieci. Spać mi się chce jak cholera...
Powiedzcie mi ile dpo moge testować, bo już mnie korci... -
nick nieaktualnyDziewczyny jest sukces:) mam po jednym pieknym dominujacym pecherzyku na kazdym jajniku )) jeden ma 15,5 a drugi 18 mm Pani doktor powiedziala ze mamy wspolzyc w niedziele a w poniedzialek jade na kolejny monitoring- jak nie pekna w tym czasie to biore zastrzyk na przebicie ) mam nadzieje ze pekna.. same ale mam plan wspolzyc jutro rano i w niedziele wieczorem- bo cos mnie kluje tam i boje sie ze przegapie moment
urocza, fablous lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ailatan wrote:Dziewczyny jest sukces:) mam po jednym pieknym dominujacym pecherzyku na kazdym jajniku )) jeden ma 15,5 a drugi 18 mm Pani doktor powiedziala ze mamy wspolzyc w niedziele a w poniedzialek jade na kolejny monitoring- jak nie pekna w tym czasie to biore zastrzyk na przebicie ) mam nadzieje ze pekna.. same ale mam plan wspolzyc jutro rano i w niedziele wieczorem- bo cos mnie kluje tam i boje sie ze przegapie momentEdyta
-
Aleksandrakili wrote:Ja musze kupic nowe bo w tamtym roku mi kolko odpadlo haha;) dobrze ze sie nie zabilam..
Dziewczyny właśnie siedzę na zajeciach. Babka gada o sinicy u dzieci. Spać mi się chce jak cholera...
Powiedzcie mi ile dpo moge testować, bo już mnie korci...
Ola testować to chyba można tak 11 dni po owu.Edyta
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyplimka_bum wrote:ooo ja pamiętam mojego studia zaoczne, to był jakiś koszmar. Siedzenie po 12 h w sobotę i niedziele bleeeeee nie zazdroszczę. I tak nie pracuję w zawodzie he .
Ola testować to chyba można tak 11 dni po owu.
To wsumie mogłabym testować już ale poczekam do poniedziałku chociaż -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyailatan wrote:Testuj ja tez studiuje zaocznie.. pedagogike.. znaczy juz ja na szczescie koncze:D bo te zjazdy to masakra:D
-
ailatan wrote:Dziewczyny jest sukces:) mam po jednym pieknym dominujacym pecherzyku na kazdym jajniku )) jeden ma 15,5 a drugi 18 mm Pani doktor powiedziala ze mamy wspolzyc w niedziele a w poniedzialek jade na kolejny monitoring- jak nie pekna w tym czasie to biore zastrzyk na przebicie ) mam nadzieje ze pekna.. same ale mam plan wspolzyc jutro rano i w niedziele wieczorem- bo cos mnie kluje tam i boje sie ze przegapie moment
Wow, super, gratulacje!
Kciuki za to żeby pęcherzyki ładnie pękły
Znam to uczucie kiedy zastanawiam się czy lepiej współżyć rano, wieczorem, dzisiaj czy jutro, byle tylko nie przegapić odpowiedniego momentu. Masakra
A u mnie dziś dopiero 22dc i... chyba przyszła @. Albo to jakieś plamienia, póki co czekam czy się rozkręci. Nigdy nie miałam tak krótkich cykli ale po laparo to chyba wszystko możliwe co? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny