LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aleksandrakili wrote:Zrobiłam sobie przed chwilą test nie powinna wieczorem robić ale już nie umiałam wytrzymać i niestety jedna kreska.. Trudno to czekam na kolejny cyklEdyta
-
nick nieaktualnywiem wiem, ale już wytrzymać nie umiałam a do środy jeszcze daleko.. jeszcze na dodatek mam takiego pecha bo mi laptop wypadł z rąk i matryca poszła... pobeczałam się jak głupia... mój mąż nie mógł mnie uspokoić, że przez głupi laptop tak płacze:(
-
Aleksandrakili wrote:wiem wiem, ale już wytrzymać nie umiałam a do środy jeszcze daleko.. jeszcze na dodatek mam takiego pecha bo mi laptop wypadł z rąk i matryca poszła... pobeczałam się jak głupia... mój mąż nie mógł mnie uspokoić, że przez głupi laptop tak płacze:(Edyta
-
nick nieaktualny
-
inezka wrote:Hej. Muszę się komuś wygadać, bo trochę się boję. Za kilka godzin jadę do szpitala, a jutro mam laparoskopię. Nie wiem za bardzo co mnie czeka.
Poczytaj sobie ten wątek, jest tutaj dużo wypowiedzi dziewczyn odnośnie laparoskopii.
Sama z własnego doświadczenia mogę Ci powiedzieć, że naprawdę nie ma się co bać . Laparoskopia to mało inwazyjny zabieg operacyjny, szybko wraca się do formy i co najważniejsze są dobre efekty.
A z jakiego powodu lekarz Cię skierował na laparoskopię?
Jak masz jakieś pytania to pisz, na pewno Ci pomożemyinezka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNa skierowaniu mam napisane niepłodność pierwotna. Doktor mówił że trzeba mi sprawdzić drożność jajowodów i ogólnie jak tam wyglądam od środka. A jakby było coś do naprawy, to w miarę możliwości naprawią.
Wątek podczytuję od jakiegoś czasu, nie jestem dzięki temu taka zielona.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 10:57
-
nick nieaktualny
-
Lucy wrote:Nieee, po co, juz chyba z 7 czy 8 cykli brałam. Owulki mam swoje naturalne ładne i regularne. Na razie nic nie biore. Się pomyśli nad czyms jakby znowu się nie udawało
Lucy lubi tę wiadomość
Edyta
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aleksandrakili wrote:Eeee to masz tak samo jak ja Tyle ze moj maz chce ale teraz poki mam studia to siedzimy tu ale podejrzewam ze jak skoncze to od razu do Danii jedziemy;)Edyta
-
nick nieaktualny