LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyplimka_bum wrote:głowa do góry i walczymy kolejny cykl. Ja dzisiaj byłam u lekarza przyplątała się infekcja
nici z serduszkowania przez kolejne 10 dni musze się wyleczyć
. I to wszystko przez to clo.
Ola pytałam męża o tą matrycę, no nie wychodzi to tanio bo nowa matryca jakieś 250,00 zł + 50,00 ( przynajmniej on tyle bierze u siebie w serwisie a nie wiem ile będzie kosztowac u Ciebie)
Dziękuje za to rozeznanie. Pójdę i spytam ile u Nas sobie będą życzyć
A co do laparo to ja też wątpie że zrosty będą po niej -
Aleksandrakili wrote:Ja tez mam jakąś infekcje i zapalenie pęcherza, dziś zrobiłam badanie moczu oczywiście wyszło beznadziejnie. Przez cały dzień biegam jak głupia do WC i wysikuje po 3-4 kropelki
Dziękuje za to rozeznanie. Pójdę i spytam ile u Nas sobie będą życzyć
A co do laparo to ja też wątpie że zrosty będą po niejEdyta
-
plimka_bum wrote:Ja miałam niewątpliwą przyjemność doświadczenia lewatywy 3 razy
. 2 razy przed zabiegiem i raz po. Ale tak jak pisały dziewczyny, do przeżycia ....
Cóż... niektórzy czerpią z tego przyjemność, słyszałam też o parach, które robią to sobie nawzajem hahah nawet słyszałam o lewatywach z kawy, więc... pewnie jakoś przeżyje
dzięki za wsparcieLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Saramago wrote:Cóż... niektórzy czerpią z tego przyjemność, słyszałam też o parach, które robią to sobie nawzajem hahah nawet słyszałam o lewatywach z kawy, więc... pewnie jakoś przeżyje
dzięki za wsparcieEdyta
-
nick nieaktualnyplimka_bum wrote:Natalia chyba wróciła z monitoringu i od razu ruszyli do boju
ale niestety przed chwila wrocilismy z podpisania umowy przedwstepnej na zakup mieszkania
i troche padnieci jestesmy a moj M w kiepskim nastroju
ale ale.. kupilam dizs nowe ponczoszki na urozmaicenie tych nocy
hehe tak czy owak musimy dzialac.. jajniki nadal bola.. czuje je podczas kazdego wstawania
nie wiem po jakiim czasie pregnyl powinien podzialac no i czy podziala..
-
nick nieaktualnyMikusia02 wrote:A swoja droga moje drogie to ja już w środę mam stawić się w szpitalu i strach mnie obleciał i mętlik w głowie mam .
zoabcz ja juz mam 2 pecherzyki na kazdym jajniku i jest szansa na blizniaki
wczesniej nic nie mialam.. laparoskopia pomogla
no wlasnie slyszlam ze 36 h, ale mam 3 dni wspolozyctrzymajta kciuki
-
ailatan trzymam kciuki ja przechodziłam stymulację owulacji i wiem co to znaczy :)tak masz przez trzy dni działać .Ja nie mam problemów z owulacją , ani z hormonami , ani moja połówka nie ma problemów więc już teraz pozostała nam laparo .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 20:56
Czarna -
A przy stymulacji owulki też miałam po dwa i więcej pęcherzyków za każdym razem i podobno mam tez jakieś predyspozycje do ciąży mnogiej
tak więc życzę Ci powodzenia moja droga może za jednym zamachem będzie dwójka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 20:55
Czarna -
ailatan wrote:heh nie ma sie czego bac
zoabcz ja juz mam 2 pecherzyki na kazdym jajniku i jest szansa na blizniaki
wczesniej nic nie mialam.. laparoskopia pomogla
no wlasnie slyszlam ze 36 h, ale mam 3 dni wspolozyctrzymajta kciuki
Edyta
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny!!! a co z paznokciami przy laparo??? nie wolno mieć nic na pazurach w sensie lakier, żel itp?? no bo ja właśnie sobie zrobiłam żel.... i co teraz? zrywać mam???LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualnySaramago wrote:Dziewczyny!!! a co z paznokciami przy laparo??? nie wolno mieć nic na pazurach w sensie lakier, żel itp?? no bo ja właśnie sobie zrobiłam żel.... i co teraz? zrywać mam???