LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
ailatan wrote:wiesz to kwestia dyskusyjna.. zalezy od szpitala.. wiem ze w niekotrych wymagaja by nic nie bylo na pazurkach.. wiec podeszlabym albo przeddzwonila i zapytala jak u nich to wyglada..
właśnie się dodzwoniłam, koloru nie może być, żel jeśli już to cienki i bezbarwny to jest szansa, że przejdzie.LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aleksandrakili wrote:A jak tam dziewczyny Wam dzień mija??
Ja się cieszę ostatnimi dniami wolnego W poniedziałek już do pracy...
Siedzę nad projektem kuchni do naszego domku który jest obecnie w stanie surowym. Za chwilę zaczynamy instalacje elektryczne i hydraulikę montować więc muszę się decydować jak rozplanować kuchnię. -
nick nieaktualny
-
gwiazdeczka88 wrote:Czy zawsze przy laparo jest cewnik ? Tego sie bardo bardzo boje...
Zakładają niby wcześniej w zabiegowym. Ale jak się bardzo boisz to spróbuj może mojego patentu? Powiedziałam pielęgniarce, że całej tej operacji się tak nie boję jak tego cewnika, oczywiście wyolbrzymiłam ale csi I spytałam, czy nie mogą sobie założyć na bloku jak już zasnę.
Ona zadzwoniła na blok operacyjny, gdzie lekarze się szykowali i oznajmiła ich, nie pytała o zgodę że pacjentka odmawia cewnika bo się boi Zrobiła to w żarcie, a lekarz powiedział: No doooobra, sami sobie ząłożymy jak pójdzie spać
I mi sie udało tym sposobem
-
nick nieaktualny
-
U mnie najpierw zakomunikowano, że na blok się jedzie przygotowanym i koniec kropka. Że tak sobie życzą lekarze. A to oznacza założenie cewnika na oddziale. A ja zakomunikowałam, że a ja sobie życze inaczej i koniec kropka heheh
Innym dziewczynom widziałam zakładali w zabiegowym, złe były czemu mi nie Ale co mnie to :p:
Oj u mnie cewnik był ponad dobę. Po laparotomii nie wstaławałam aż do następnego dnia do południa, to by nie przeszło szybkie wyjęcie Tylko pełne wory mi wylewali
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tez myslalam o tum zeby poprosic zeby zalozyli mi go juz po narkozie. Na razie czekam na termin zabiegu. Dlugo czekalyscie na nfz? Ide do szpitala policyjnego czy wojskowego w opolu, byl tam ktos ?Endometrioza IV stopnia, LUF, laparo 04-2015 i 07-2015,
HSG w grudniu 2015 - oba drożne, histeroskopia - macica dwurożna, niedoczynność tarczycy, adenomioza.
AMH 1,98
06-2016 - I procedura in vitro nieudana bez mrozaków
13-09-2016 - II procedura, 29 trans. 2 zarodków , brak mrozaków
-
nick nieaktualny
-
A dlaczego ? Kieruje mnie tam dr resakowski znasz ? Kurcze co tam jest nie tak ?Endometrioza IV stopnia, LUF, laparo 04-2015 i 07-2015,
HSG w grudniu 2015 - oba drożne, histeroskopia - macica dwurożna, niedoczynność tarczycy, adenomioza.
AMH 1,98
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Och a juz mialam szukac innego szpitala, kamien z sercaEndometrioza IV stopnia, LUF, laparo 04-2015 i 07-2015,
AMH 1,98
-
gwiazdeczka88 wrote:Tez myslalam o tum zeby poprosic zeby zalozyli mi go juz po narkozie. Na razie czekam na termin zabiegu. Dlugo czekalyscie na nfz? Ide do szpitala policyjnego czy wojskowego w opolu, byl tam ktos ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny