LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczynki mam takie pytanko: ponieważ mój mąż miał na samym początku starań o dziecko słabe plemniki i lekarz zalecił mu kilka leków po tych lekach wyniki były bardzo dobre i teraz pytanie bo od tych wyników no mineło z 8 miesięcy i czy wyniki mogły uledz pogorszeniu?? niewiem czy go wysyłać 3 raz na badania on cieżko pracuje więc niewiem
-
nick nieaktualnysylka0102 wrote:hej dziewczynki mam takie pytanko: ponieważ mój mąż miał na samym początku starań o dziecko słabe plemniki i lekarz zalecił mu kilka leków po tych lekach wyniki były bardzo dobre i teraz pytanie bo od tych wyników no mineło z 8 miesięcy i czy wyniki mogły uledz pogorszeniu?? niewiem czy go wysyłać 3 raz na badania on cieżko pracuje więc niewiem
-
nie bierze leków.Miał CLO przez 3 miesiące. No własnie tak mysłam czy wysłać go czy nie to pewnie bedziemy musieli jechac gdzieś za tydzień bo z dnia na dzień nie zrobią. Ostatnio wyniki były ponad normę a wczesniej nawet do normy nie dochodziło.
-
nick nieaktualnyPierwsza wizyta dosc duzo bo 300 zl:) ale w klinice sa podobne ceny ale potem mniej.. a na pierwszej wizycie bada cie bardzo dokladnie cale cialo i cytologie )
A badan zadnych jesli mialas wczesniej robione. Mi nie kazala robic badan jedynie po owulacji progesteron i estradiol i androstendion ale to tylko raz ) przynajmniej ja tak mialam
Tu masz str internetowa
http://www.alephmed.pl/
A ja mieszkam Kochana w Jastrzębiu Zdroju a Ty ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 16:33
-
nick nieaktualnyOdebtałam wyniki Beta 3625 - w normie, ale zwolnila zdecydowanie mam andzieje ze to normalne co myslicie? gdzies czytalam, ze jak osiagnie 1200 to podwaja sie juz co 4 dni.. no ale rosnie to wazne
Ths mam 2,35 wiec ciut za duzo, ale ft4 ktory jest tu teraz wazniejszy to 1,35 wiec jest ok. Pewnie i tak mi kaze wziac wieksza dawke leku.
Za to d-dimery mam 546 przy normie do 500 , ale podobno u kobiet w ciazy one wzrastaja.. no ale bede dzownic wieczorem do lekarki zeby dowiedziec sie czy cos z tym robimy.. -
nick nieaktualnyailatan wrote:Odebtałam wyniki Beta 3625 - w normie, ale zwolnila zdecydowanie mam andzieje ze to normalne co myslicie? gdzies czytalam, ze jak osiagnie 1200 to podwaja sie juz co 4 dni.. no ale rosnie to wazne
Ths mam 2,35 wiec ciut za duzo, ale ft4 ktory jest tu teraz wazniejszy to 1,35 wiec jest ok. Pewnie i tak mi kaze wziac wieksza dawke leku.
Za to d-dimery mam 546 przy normie do 500 , ale podobno u kobiet w ciazy one wzrastaja.. no ale bede dzownic wieczorem do lekarki zeby dowiedziec sie czy cos z tym robimy.. -
nick nieaktualnyja biore eutyrox25, najmniejsza.. wiem ze tsh powinno zejsc ponizej dwoch, ale czytalam tez ze w ciazy wazniejszy jest ten wskaznik ft4, teraz jest ok, ale pewnie beda musiala brac wieksza dawke eutyroxu, no a nie wiem co z d-dimerami jprzyrost bedty to teraz okolo 82% co dwa dni.. mysle ze starczy juz jej nie robie bo sie potem tylko stresuje
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyailatan wrote:ale nie ukrywam- jestem trcohe zmartwiona ta sytuacja.. lekraka powiedziala ze jak po tygodniu wynik nie spadnie to bedzie trzeba dac zastrzyk z heparyna..
-
nick nieaktualnyplimka_bum wrote:Ja Ola mieszkam w Zawierciu ale codziennie jestem w Katowicach bo tam pracuję . hmmm poczytam trochę o pani doktor i może sie umówię
Co porabiacie?? ja jadę zlozyc podanie do 2 miejsc pracy;) bo ponoc przyjmuja od reki ) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no witajcie dziewczyny, w końcu po całym tygodniu mogę na spokojnie poczytać co u was. Ten tydzień po prostu mnie wykończył, w pracy od 7:30 do 19:00 . Fizycznie jestem wykończona, psychicznie chyba też. Ale chyba pierwszy tydzień po L4 najgorszy , mam nadzieję że teraz już wpadnę w rytmEdyta