LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej
U mnie okey
owulacja była w obu jajników
a lewego jest ciałko żółte z krwią a w prawym przez ciałko żółte utworzyła się torbiel dość duża bo ma 4.37 cm
ale doktor powiedział, że mam się tym nie martwić bo to niczemu nie przeszkadza a nie mam czekać na 20dc tylko już dziś zacząć brać progesteron
Endometrium ma 13mm
więc jest okey
w 28 dc mam zrobić test i jak będzie pozytywny to beta i nie przestawać brać luteiny a jak negatywny to przestać brać luteinę i czekać na @
) Także jest okey
wiadomo martwi mnie ta torbiel ale mam nadzieję, że ten cykl będzie owocny
Natalia Ty od którego dc brałaś progesteron??
ailatan lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAleksandrakili wrote:Kurde.. no i poszlam na autobus i nie wzielam luteiny a mam nocke ;| trudno zaczne brac od jutra
)
Natalia w którym tyg. ciąży jesteś?) na kiedy masz termin
)
ale dopiero 10 kwietnia wszytskiego sie dowiem i bede miala zalozony kalendarz ciazy
teraz niech rosnie spokojnie.. bo zardoka jeszcze nie widac..
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki byłam wczoraj na monitoringu ale niestety cykl stracony żadnego pęcherzyka nic pusto:(( Zaczynam od jutro Luteine i od 3dnia cyklu już CLO przez 5 dni i po świętach od nowa monitoring:( NATALIA Gratuluje sukcesu:)) Mam nadzieje że każdej z nas sie uda:) Pozdrawiam
-
nick nieaktualnysylka0102 wrote:Hej dziewczynki byłam wczoraj na monitoringu ale niestety cykl stracony żadnego pęcherzyka nic pusto:(( Zaczynam od jutro Luteine i od 3dnia cyklu już CLO przez 5 dni i po świętach od nowa monitoring:( NATALIA Gratuluje sukcesu:)) Mam nadzieje że każdej z nas sie uda:) Pozdrawiam
takze luzik i na spokojnie
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny wróciłam właśnie od lekarza. Niestety nie ma nic ani jednego pęcherzyka, kolejny cykl mnie czeka z lekami.... Zobaczymy może za miesiąc się coś pojawi.
Ola trzymam kciuki żeby fasolka się pokazała
Natalia leż i wypoczywaj, możesz chodzić do pracy czy masz cały czas być w domu?Edyta
-
nick nieaktualnyplimka_bum wrote:hej dziewczyny wróciłam właśnie od lekarza. Niestety nie ma nic ani jednego pęcherzyka, kolejny cykl mnie czeka z lekami.... Zobaczymy może za miesiąc się coś pojawi.
Natalia leż i wypoczywaj, możesz chodzić do pracy czy masz cały czas być w domu?ale Ty teraz bralas clo prawda? to jakie inne leki ? ech szkoda.. ale w koncu bedzie dobrze:) zobaczysz:)
ja mam duzo odpoczywac i razczje nie pracowac.. a ze pracy genralnie nie mam wiec siedze, leze i sie obijam -
nick nieaktualnyplimka_bum wrote:hej dziewczyny wróciłam właśnie od lekarza. Niestety nie ma nic ani jednego pęcherzyka, kolejny cykl mnie czeka z lekami.... Zobaczymy może za miesiąc się coś pojawi.
Natalia leż i wypoczywaj, możesz chodzić do pracy czy masz cały czas być w domu?A pytałaś gin co teraz?? czemu te pęcherzyki nie rosną jak przed laparo rosły?? Co dalej masz robić??
-
pytałam, gin twierdzi że to przypadłość mojej choroby czyli pco. Mam brac dalej te same leki i czekać, mam na to jeszcze 4 cykle. Jeżeli to nie pomoże to on wtedy proponuje już in vitro. Tak powiedział. Kupiłam wczoraj kolejną dawkę leków na kolejny cykl i będę je brać ale już nie mam przekonania do tego. Nawet mi się seksu już odechciałoEdyta
-
nick nieaktualnyplimka_bum wrote:pytałam, gin twierdzi że to przypadłość mojej choroby czyli pco. Mam brac dalej te same leki i czekać, mam na to jeszcze 4 cykle. Jeżeli to nie pomoże to on wtedy proponuje już in vitro. Tak powiedział. Kupiłam wczoraj kolejną dawkę leków na kolejny cykl i będę je brać ale już nie mam przekonania do tego. Nawet mi się seksu już odechciało
dlaczego ten Twoj lekarz uparl sie na to clo? Wiesz nie chce sie tu wymądrzać bo tez lekarzem nie jestem, ale nie mam tez do nich zaufania ( mam znajomych lekarzy, z ktorymi mialam okazeje kilka razy imprezowac hehe i sie wygadali o niektorych sprawach
) Masz opcje zmiany lekarza na innego? Moze wlasnie jakis specjalista od Pco albo nieplodnosci ogolnie? Zakładam, że zależy Ci na czasie tez.. wiec pomysl o tym
ja tak czy owak wspieram i mocno trzymam kciukasy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyplimka_bum wrote:pytałam, gin twierdzi że to przypadłość mojej choroby czyli pco. Mam brac dalej te same leki i czekać, mam na to jeszcze 4 cykle. Jeżeli to nie pomoże to on wtedy proponuje już in vitro. Tak powiedział. Kupiłam wczoraj kolejną dawkę leków na kolejny cykl i będę je brać ale już nie mam przekonania do tego. Nawet mi się seksu już odechciało
Ja trzymam mocno kciuki i wierze w to, że Ci się uda.. A może faktycznie czas na zmianę lekarza??
)Ściskam mocno :*
A ja laseczki dopiero wstałam hehe bo po nocce to ja bym z chęcią do jutra spała