LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej U mnie okey owulacja była w obu jajników a lewego jest ciałko żółte z krwią a w prawym przez ciałko żółte utworzyła się torbiel dość duża bo ma 4.37 cm ale doktor powiedział, że mam się tym nie martwić bo to niczemu nie przeszkadza a nie mam czekać na 20dc tylko już dziś zacząć brać progesteron Endometrium ma 13mm więc jest okey w 28 dc mam zrobić test i jak będzie pozytywny to beta i nie przestawać brać luteiny a jak negatywny to przestać brać luteinę i czekać na @ ) Także jest okey wiadomo martwi mnie ta torbiel ale mam nadzieję, że ten cykl będzie owocny Natalia Ty od którego dc brałaś progesteron??
ailatan lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAleksandrakili wrote:Kurde.. no i poszlam na autobus i nie wzielam luteiny a mam nocke ;| trudno zaczne brac od jutra )
Natalia w którym tyg. ciąży jesteś? ) na kiedy masz termin ) -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki byłam wczoraj na monitoringu ale niestety cykl stracony żadnego pęcherzyka nic pusto:(( Zaczynam od jutro Luteine i od 3dnia cyklu już CLO przez 5 dni i po świętach od nowa monitoring:( NATALIA Gratuluje sukcesu:)) Mam nadzieje że każdej z nas sie uda:) Pozdrawiam
-
nick nieaktualnysylka0102 wrote:Hej dziewczynki byłam wczoraj na monitoringu ale niestety cykl stracony żadnego pęcherzyka nic pusto:(( Zaczynam od jutro Luteine i od 3dnia cyklu już CLO przez 5 dni i po świętach od nowa monitoring:( NATALIA Gratuluje sukcesu:)) Mam nadzieje że każdej z nas sie uda:) Pozdrawiam
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny wróciłam właśnie od lekarza. Niestety nie ma nic ani jednego pęcherzyka, kolejny cykl mnie czeka z lekami.... Zobaczymy może za miesiąc się coś pojawi.
Ola trzymam kciuki żeby fasolka się pokazała
Natalia leż i wypoczywaj, możesz chodzić do pracy czy masz cały czas być w domu?Edyta
-
nick nieaktualnyplimka_bum wrote:hej dziewczyny wróciłam właśnie od lekarza. Niestety nie ma nic ani jednego pęcherzyka, kolejny cykl mnie czeka z lekami.... Zobaczymy może za miesiąc się coś pojawi.
Natalia leż i wypoczywaj, możesz chodzić do pracy czy masz cały czas być w domu?
ja mam duzo odpoczywac i razczje nie pracowac.. a ze pracy genralnie nie mam wiec siedze, leze i sie obijam -
nick nieaktualnyplimka_bum wrote:hej dziewczyny wróciłam właśnie od lekarza. Niestety nie ma nic ani jednego pęcherzyka, kolejny cykl mnie czeka z lekami.... Zobaczymy może za miesiąc się coś pojawi.
Natalia leż i wypoczywaj, możesz chodzić do pracy czy masz cały czas być w domu? -
pytałam, gin twierdzi że to przypadłość mojej choroby czyli pco. Mam brac dalej te same leki i czekać, mam na to jeszcze 4 cykle. Jeżeli to nie pomoże to on wtedy proponuje już in vitro. Tak powiedział. Kupiłam wczoraj kolejną dawkę leków na kolejny cykl i będę je brać ale już nie mam przekonania do tego. Nawet mi się seksu już odechciałoEdyta
-
nick nieaktualnyplimka_bum wrote:pytałam, gin twierdzi że to przypadłość mojej choroby czyli pco. Mam brac dalej te same leki i czekać, mam na to jeszcze 4 cykle. Jeżeli to nie pomoże to on wtedy proponuje już in vitro. Tak powiedział. Kupiłam wczoraj kolejną dawkę leków na kolejny cykl i będę je brać ale już nie mam przekonania do tego. Nawet mi się seksu już odechciało
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyplimka_bum wrote:pytałam, gin twierdzi że to przypadłość mojej choroby czyli pco. Mam brac dalej te same leki i czekać, mam na to jeszcze 4 cykle. Jeżeli to nie pomoże to on wtedy proponuje już in vitro. Tak powiedział. Kupiłam wczoraj kolejną dawkę leków na kolejny cykl i będę je brać ale już nie mam przekonania do tego. Nawet mi się seksu już odechciało
A ja laseczki dopiero wstałam hehe bo po nocce to ja bym z chęcią do jutra spała