LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyspoko, ja dzis caly dzien spie.. a przespalam noc nie mam sil i ochty na nic.. wyszlam na spacer, i po zakupy ale zmeczylam sie jak diabli i potem padlam.. no wlasnoe old gonadotropiny.. ja ciagle przekrecam ta nazwe ale wiem ze sa stosowane po clo.. i z nimi zazwyczja rusza.. po za tym sa stosowane przy in vitro.. tylko po co plcic gruba kase za in vitro jak moze udac sie bez:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyplimka_bum wrote:też myślę o innym lekarzu ale obawiam się że jak pójdę do innego lekarza to cała procedura zacznie się od nowa. Badania itp itd. zaczekam jeszcze jeden cykl a potem będę myśleć
-
nick nieaktualnyAleksandrakili wrote:Hehe bo ja już mam ochote zrobic test hehe a to dopiero 4dpo ; p
-
nick nieaktualnyplimka_bum wrote:też myślę o innym lekarzu ale obawiam się że jak pójdę do innego lekarza to cała procedura zacznie się od nowa. Badania itp itd. zaczekam jeszcze jeden cykl a potem będę myśleć
-
nick nieaktualnyailatan wrote:nie no nie rob ja zrobilam tydzien po podaniu pregnylu i wyszeld pozytywny ale to byl jeszcze pregnyl.. naprawde 10 dniu po owu to wg mnie juz najwczesniej ja tego dnia mialam bete 15. wiec dopiero co.. a to i tak zalezy od zagniezdzenia wiec ze spokojem. Jakby co uzywalam testu amil- on ma cuzlosc 20
-
nick nieaktualnyheh a ja jutro ide na badania zlecone przez lekarke, mam do zrobienia tsh, ft4, morfologie, d-dimery i mocz. Najbardziej sie obawiam tego tsh bo ja biore eutyrox ale w tej namniejszej dawce i boje sie ze to moze byc teraz za malo bo juz w listopadzie mialam na garnicy tzn wynik 2,06. No ale poki nie zbadam nie bede wiedziec.. jak bedzie cos za duzo to zadzwonie do lekraki i zapytam czy zwiekszyc dawke:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny