LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
U mnie pomalutku leci, źle się dzisiaj czuję bo wczoraj się najadłam . Mam nauczkę żeby się nie objadać na wieczór . A ja nie czuję kompletnie nic, nic mnie nie boli. Pojawił się jedynie śluz ale nie dokońca taki jak opisuje Ovu ale zaznaczyłam kremowy bo jest najbliższy opisowi. Ni to kremowy, ni to wodnisty. Na pewno nie rozciągliwy .
Natalia a jak ty się czujesz ? masz już jakieś pierwsze "objawy" ?Aleksandrakili lubi tę wiadomość
Edyta
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyplimka_bum wrote:U mnie pomalutku leci, źle się dzisiaj czuję bo wczoraj się najadłam . Mam nauczkę żeby się nie objadać na wieczór . A ja nie czuję kompletnie nic, nic mnie nie boli. Pojawił się jedynie śluz ale nie dokońca taki jak opisuje Ovu ale zaznaczyłam kremowy bo jest najbliższy opisowi. Ni to kremowy, ni to wodnisty. Na pewno nie rozciągliwy .
Natalia a jak ty się czujesz ? masz już jakieś pierwsze "objawy" ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no witajcie dziewczynki ja dzisiaj pierwszy dzień w pracy po dłuższej przerwie . Właśnie się miałam Ola pytać czy będziesz miała monitoring , czy będziesz badała w tym cyklu pregesteron ? co ci zaleciła lekarka? U mnie jak na razie testy owulacyjne negatywne. Jutro idę na monitoring więc zobaczymy czy cokolwiek tam wyrosło.
Pozdrawiam was serdecznie w ten słoneczny dzień i życzę słonecznego popołudniaEdyta
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja juz po jest mały kropek na macicy wiec wszytsko ok:) znaczy widac narazie oczywiscie tylko pecherzyk malutki ale jest ) co wiecej mam lezec, nie stresowac sie i nie wspolzyc ;/ kolejna wizyta 10 kwietnia, Biore duphaston 2x1 no coz trzeba jakos przezyc ten ciezki okres..
-
nick nieaktualnyplimka_bum wrote:gratuluję Natalia
Ja szczerze się przyznam że mam obawy przed wizytą, nic nie czuję a to nie dobry znak. Wydaje mi się że te pęcherzyki znowu nie urosły. Kurczę jakiś niepokój czuję. Moja wizyta dopiero o 19:00 jak wyjdę z pracy ehh. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAleksandrakili wrote:Natalia bardzo się ciesze to bardzo dobre informacje )
Edyta bedzie dobrze ja trzymam mocno kciuki )
Ja mam wizyte o 16 zaczely mnie od rana jajniki bolec mam nadzieje ze na plus ; (( -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny