X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

LAPAROSKOPIA

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mowie Wam brenie jak nie wiem.. do lekarza nie bo infekcja i uszkodzenia, wspolzyc nie bo infekcja ( czy oni sie nie myja?) .. ja rozumiem ze ciaza to wyjatkowy stan.. ale jak cos bedzie mialo sie dziac to i tak sie stanie.. chocby dmuchaly i chuchały..

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ailatan wrote:
    nie nie nakrecam sie :) oczywiscie bedac u lekarza dowiem sie czy mozna wspolzyci czy widzie przeciwskazania - tez nie chce mojego M. zostawiac teraz na pastwe losu :P bo jak byl potrzebny to nawet zmeczony dzialal- jak nie bede mogla to on to zrozumie (poradzimy sobie inaczej:)) ale jak bede mogla to czemu nie.. kurcze no wlasnie jak bedzie dane jej przetrwac to przetrwa.. i napewno nic tego nie zakloci :) trzeba byc pozytywnej mysli a nie w paranoje wpadac:)
    Nawet jeśli nie będziecie mogli to jest dużo możliwości hehe :D

A te niektóre dziewczyny na forach mnie wkurzają. Wypisują głupoty potem laski się stresują i niektóre w paranoje wpadają a potem się dziwić, że jednej z drugą się nie udaje jak one w stresie są ciągle.. Ehh dlatego ja staram się za dużo nie czytać :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ailatan wrote:
    No mowie Wam brenie jak nie wiem.. do lekarza nie bo infekcja i uszkodzenia, wspolzyc nie bo infekcja ( czy oni sie nie myja?) .. ja rozumiem ze ciaza to wyjatkowy stan.. ale jak cos bedzie mialo sie dziac to i tak sie stanie.. chocby dmuchaly i chuchały..
    A ja jestem zdania, że im bardziej się dmucha i chucha to tym gorzej :))

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zjadlam wlasnie bigos :) moj M. mnie wkurzyl bo mnie wyzwal ze jem na noc :P a ja po prostu musialam cos zjesc i mialam ochote na kwasne :P ech on jeszcze dlugo nic nie zrozumie.. ;P

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ech chyba bede teraz tylko Was odwiedzac.. bo ja mam taki charakter ze jak uwazam ze mam racje i ktos mi pociska ze jest inaczje to za wszelka cene chce mu udowodnic ze tej racji nie ma - i sie denerwuje- tak jak teraz:P

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nastepny dobry przykald z innego fora : laska pisze laski zrobilam bete w 8dpo i wuszlo 0,16 a dzis w 10dpo podskoczylo do 1,16 , czy myslicie ze jestem w ciazy? no rece opadaja... :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bezsensu, że się denerwujesz... i właśnie dlatego ja nie czytam innych ludzi tylko w większości z Wami siedzę bo wy to normalne jesteście :) :P hehe oczywiście nie obrażam innych ale za bardzo nakręcają :)
    Nie jedz na noc bigosu !!! :D hehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a dzisiaj mnie wyjatkowo ciagnie tam gdzies na dole nie wiem czy to macica czy cos.. ale tak jakos ciagnie i promieniuje.. martwi mnie to troche ale mam nadzieje ze tak ma byc :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hormony Kochanie działają !! Fasolka daje o sobie znać, lepiej żebyś coś tam czuła niż, żebyś nie czuła nic ! :) <3

• sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 19 marca 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ailatan wrote:
    a Ty jestes po laparoskopii? sory ale juz nie pamietam.. idz sprawdz.. moze cos ruszylo :) za pozno napewno nie.. mozesz miec pozna owulacje :)
    tak jestem po laparoskopi drugi cykl teraz jak nic nie będzie to CLO. zobaczymy jutro Natalia trzymam kciuki:)

ailatan lubi tę wiadomość

Czekam wciąż na ten cud....

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylka0102 wrote:
    tak jestem po laparoskopi drugi cykl teraz jak nic nie będzie to CLO. zobaczymy jutro Natalia trzymam kciuki:)
    No wiesz u mnie dopiero Clo zadziałalo :) ale oby u Ciebie to nie bylo potrzebne :)

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Halo dziewczynki co porabiacie ?? Ola jak monitoring ? Natalia jak beta? piękna pogoda dzisiaj jest naprawdę jestem pod wrażeniem :D

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej :) wlasnie wrocilam odebralam bete i jest 616 :) wiec wszytsko si :) juz jej wiecej nie robie.. we wtorek lekarz wiec zobaczymy co powie.. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cpo prawda troche zwolnil sie jej przyrost, ale chyba tak ma byc :) sredni dwudniowy przyrost to 139 % wiec jest ok..

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natali to i tak sporo beta przyrosła :) Ja już po monitorigu :) cały czas mi się gęba śmieje:P Na obu jajnikach pęcherzyk jeden ma 2,47 cm a drugi 2,43 cm czyli super oba prawie po 25mm :)) i endometrium 10 mm :)) Na kontrole idę we wtorek zobaczyć czy pęcherzyki pękły :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to super urosły pieknie :)endometrium tez piekne :) a nie lepiej byloby wziac ten pregnyl? wczesniej Ci pekaly czy nie? Oby teraz pieknie pekly :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie pytałam o to. On powiedział mi, że pęcherzyki powinny same pęknąć bo są dobrze stymulowane.. a Ja się boje tego że nie pękną :/ A pregnyl jest na recepte?? nie wiem co zrobić.. Może po prostu słuchać się lekarza.
    Ja wcześniej nie miałam w ogóle owulacji i pęcherzyków:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 18:29

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety na recepte.. kurde bo znowu moja lekraka mowila ze lepiej podzialac z pregnylem bo on nie zaszkodzi jak juz dobrze wyrosniete. Najgorzej jak przersona albo zamienia sie w torbiele.. a ktory to Twoj dzien cyklu dzis?

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    14dc.. no już teraz to nie mam co zrobić... trudno musze działać i czekać cierpliwie do wtorku ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no w sumie nie.. :) bedzie dobrze:) a ten lekarz to specjalista od pco? Bo wiesz lekarze czesto nie wiedza ze przy pco jest wlasnie problem z pekaniem pecherzykow.. nie chce Cie martwic.. oczywiscie :) tylko mowie to co mi lekraka przekazala :) ale wiesz kazdy jest inny :)

‹‹ 128 129 130 131 132 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ