LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo mowie Wam brenie jak nie wiem.. do lekarza nie bo infekcja i uszkodzenia, wspolzyc nie bo infekcja ( czy oni sie nie myja?) .. ja rozumiem ze ciaza to wyjatkowy stan.. ale jak cos bedzie mialo sie dziac to i tak sie stanie.. chocby dmuchaly i chuchały..
-
nick nieaktualnyailatan wrote:nie nie nakrecam sie oczywiscie bedac u lekarza dowiem sie czy mozna wspolzyci czy widzie przeciwskazania - tez nie chce mojego M. zostawiac teraz na pastwe losu bo jak byl potrzebny to nawet zmeczony dzialal- jak nie bede mogla to on to zrozumie (poradzimy sobie inaczej:)) ale jak bede mogla to czemu nie.. kurcze no wlasnie jak bedzie dane jej przetrwac to przetrwa.. i napewno nic tego nie zakloci trzeba byc pozytywnej mysli a nie w paranoje wpadac:)
A te niektóre dziewczyny na forach mnie wkurzają. Wypisują głupoty potem laski się stresują i niektóre w paranoje wpadają a potem się dziwić, że jednej z drugą się nie udaje jak one w stresie są ciągle.. Ehh dlatego ja staram się za dużo nie czytać -
nick nieaktualnyailatan wrote:No mowie Wam brenie jak nie wiem.. do lekarza nie bo infekcja i uszkodzenia, wspolzyc nie bo infekcja ( czy oni sie nie myja?) .. ja rozumiem ze ciaza to wyjatkowy stan.. ale jak cos bedzie mialo sie dziac to i tak sie stanie.. chocby dmuchaly i chuchały..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ailatan wrote:a Ty jestes po laparoskopii? sory ale juz nie pamietam.. idz sprawdz.. moze cos ruszylo za pozno napewno nie.. mozesz miec pozna owulacje
ailatan lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatali to i tak sporo beta przyrosła Ja już po monitorigu cały czas mi się gęba śmieje:P Na obu jajnikach pęcherzyk jeden ma 2,47 cm a drugi 2,43 cm czyli super oba prawie po 25mm ) i endometrium 10 mm ) Na kontrole idę we wtorek zobaczyć czy pęcherzyki pękły
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo właśnie pytałam o to. On powiedział mi, że pęcherzyki powinny same pęknąć bo są dobrze stymulowane.. a Ja się boje tego że nie pękną A pregnyl jest na recepte?? nie wiem co zrobić.. Może po prostu słuchać się lekarza.
Ja wcześniej nie miałam w ogóle owulacji i pęcherzyków:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 18:29
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno w sumie nie.. bedzie dobrze:) a ten lekarz to specjalista od pco? Bo wiesz lekarze czesto nie wiedza ze przy pco jest wlasnie problem z pekaniem pecherzykow.. nie chce Cie martwic.. oczywiscie tylko mowie to co mi lekraka przekazala ale wiesz kazdy jest inny