LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja się zastanawiam..... bo we wtorek mam mieć monitoring to będzie teoretycznie 13dc , praktycznie 14 dc ( ponieważ zaczęłam liczyć cykl od rana następnego dnia a @ dostałam na wieczór poprzedniego).
Czy to nie będzie za późno ? Jakby się okazało że pęcherzyki urosły i trzeba podać pregnyl ?
w którym dniu Natalia brałaś pregnyl?Edyta
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa monitoring mam jutro juz sie doczekać nie moge hehe :p
Ja zato mam dziś potok rozciagliwego sluzu. Ciagnie az do ziemi. Dzis test owu wyszedl pozytywny a 4 wczesniejsze dni negatywny wiec dzis albo jutro mysle bedzie owu
Jutro 14dcailatan lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAleksandrakili wrote:Ja monitoring mam jutro juz sie doczekać nie moge hehe :p
Ja zato mam dziś potok rozciagliwego sluzu. Ciagnie az do ziemi. Dzis test owu wyszedl pozytywny a 4 wczesniejsze dni negatywny wiec dzis albo jutro mysle bedzie owu
Jutro 14dc -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki jestem po pierwszym monitoringu na którym byłam w poniedziałek 11dzień cyklu to był no ale niestety nie było ani jednego pęcherzyka dominującego. Ginekolog kazała mi przyjść jutro 15dzień cyklu nie za puźno na pecherzyk jak go w 11 nie było??
-
nick nieaktualnySpoko dam znac, we wtorek jade do lekarki zeby zaplanowac co dalej.. i kiedy kolejen wizyty i jakie badania.. chociaz jakas laska z forum pociska ze jej lekarka powiedziala ze przed 6 tygodniem nie mozna robic badania ginekologicznego bo to.. niebezpieczne.. Slyszalyscie cos o tym? Bo ja nie.. mowi sie ze nawet wspolzycie jest bezpieczne - wyprobowalam- nic sie nie stalo ) chyba nie mozemy sie z ta ciaza obchodzic jak z jajkiem.. w koncu jest to dla kobiety normalny stan.. a Fasolka i tak jest tam bezpieczna )
-
nick nieaktualnysylka0102 wrote:Hej dziewczynki jestem po pierwszym monitoringu na którym byłam w poniedziałek 11dzień cyklu to był no ale niestety nie było ani jednego pęcherzyka dominującego. Ginekolog kazała mi przyjść jutro 15dzień cyklu nie za puźno na pecherzyk jak go w 11 nie było??
-
nick nieaktualnyailatan wrote:Spoko dam znac, we wtorek jade do lekarki zeby zaplanowac co dalej.. i kiedy kolejen wizyty i jakie badania.. chociaz jakas laska z forum pociska ze jej lekarka powiedziala ze przed 6 tygodniem nie mozna robic badania ginekologicznego bo to.. niebezpieczne.. Slyszalyscie cos o tym? Bo ja nie.. mowi sie ze nawet wspolzycie jest bezpieczne - wyprobowalam- nic sie nie stalo ) chyba nie mozemy sie z ta ciaza obchodzic jak z jajkiem.. w koncu jest to dla kobiety normalny stan.. a Fasolka i tak jest tam bezpieczna )
-
nick nieaktualnysylka0102 wrote:Hej dziewczynki jestem po pierwszym monitoringu na którym byłam w poniedziałek 11dzień cyklu to był no ale niestety nie było ani jednego pęcherzyka dominującego. Ginekolog kazała mi przyjść jutro 15dzień cyklu nie za puźno na pecherzyk jak go w 11 nie było??
-
nick nieaktualnyAleksandrakili wrote:Co za bzdury!!! Tylko sie nie nakrecaj przez to. Ja bym w to nie wierzyla... jak fasolce dane bedzie przetrwac to badanie naprwno nie bedzie zagrozeniem
-
sylka0102 wrote:Hej dziewczynki jestem po pierwszym monitoringu na którym byłam w poniedziałek 11dzień cyklu to był no ale niestety nie było ani jednego pęcherzyka dominującego. Ginekolog kazała mi przyjść jutro 15dzień cyklu nie za puźno na pecherzyk jak go w 11 nie było??Edyta