LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyto moj 3 cykl, ale musialam dostac dopalacze w postaci clo i pregnylu za to byly 2 pecherzyki wiec jest szansa na blizniaki jajowodów mi nawet nie ruszali.. bo bylam na koncowce okresu i wtedy sie ich nie rusza zeby nie nabawic sie endometriozy.. a ja mam pco wiec mialam laparoskopie i kauteryzacje jajnikow ale ogolnie spoko.. kilka dni sie dochdozi do siebie ale potem sie nawet nie pamieta.. nie ma sie czego bac.. blizny.. no sa malutkie 2 na lini majtek i jedna w pepku- ja akurat nawet szwow nie mialam bo mi je jakos kleili ( jakas taka metoda) wiec podejrzewam ze jak rozjasnieja to prawie ich nie bedzie widac:) spoko ja zanim nie polozylam sie do szpitala to glupiutka myslalam ze to bedzie zabieg dopochwowy jak sie dowiedzialam o dziurach to tez spanikowalam ale co tam sa rzeczy wazne i wazniejsze:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydziewczyny.. a ja dopiero wstałam.. coraz gorzej spie w nocy, sni mi sie koszmary, budze sie cala mokra, sece wali jak oszalale.. do tego meczyly mnie w nocy takie jakies skurcze macicy.. na seks minela mi juz calkowicie ochota ( mam nadzieje ze wroci jak lekarz powie ze wszytsko ok i mozemy). Jutro jade osttani raz na bede sprawdzic czy jest ok, w nastepnym tygodniu do lekarza wiec szalec juz z beta nie bede.. chyba ze cos wyjdzie nie tak..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja Sylwia miałam zabieg w 14dc więc spoko, lekarz wytłumaczył mi to tak.
Lekarz: Jest pani osobom mocno wierzącą?
Ja: Zależy o co chodzi.
Lekarz: O to czy wierzy Pani że zajdzie w ciąże w tym cyklu?
Ja: Aż w takie to nie wierzę
Później mi wytłumaczył że starają się nie robić laparo w 2 części cyklu ze względu na prawdopodobieństwo ciąży a w przypadku ciąży laparo może spowodować jakieś powikłania.
Ja teraz zaczęłam drugi cykl po laparo, biorę clo, metformax i duphastan.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 15:42
sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
Edyta
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sylwiaśta159 wrote:ahaa no to nie mógł mnie skurczybyk w 1 fazie zapisac... będę się zabezpieczac w takim razie w maju (o zgrozo, ja i zabezpieczać) bo lepiej dmuchać na zimne ja pomagam mojemu w firmie sprzątającej a wy?
Dziwne...
Na Karowej np robią tylko w 12 pierwszych dni cyklu
PS witajcie , zajrzałam tu bo sama jestem 2 miesiące po laparoskopii2020
2023 -
nick nieaktualnyAjka wrote:Dziwne...
Na Karowej np robią tylko w 12 pierwszych dni cyklu
PS witajcie , zajrzałam tu bo sama jestem 2 miesiące po laparoskopii -
nick nieaktualny