X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

LAPAROSKOPIA

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ech Ci faceci oni to maja przerabane :P seks musza uprawaic.. ech ciezki ich los:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oo aliatan a ktory cykl po laparoskopii? :) mialas niedrozne jajowody?

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję wyczekiwanego kropka :))

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I tak w ogole moge spytac jak blizny po zabiegu??

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to moj 3 cykl, ale musialam dostac dopalacze w postaci clo i pregnylu :) za to byly 2 pecherzyki wiec jest szansa na blizniaki :) jajowodów mi nawet nie ruszali.. bo bylam na koncowce okresu i wtedy sie ich nie rusza zeby nie nabawic sie endometriozy.. a ja mam pco wiec mialam laparoskopie i kauteryzacje jajnikow :) ale ogolnie spoko.. kilka dni sie dochdozi do siebie ale potem sie nawet nie pamieta.. nie ma sie czego bac.. blizny.. no sa malutkie 2 na lini majtek i jedna w pepku- ja akurat nawet szwow nie mialam bo mi je jakos kleili ( jakas taka metoda) wiec podejrzewam ze jak rozjasnieja to prawie ich nie bedzie widac:) spoko ja zanim nie polozylam sie do szpitala to glupiutka myslalam ze to bedzie zabieg dopochwowy jak sie dowiedzialam o dziurach to tez spanikowalam ale co tam :) sa rzeczy wazne i wazniejsze:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a gdzie sie dzis Edyta podziała?:)

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    obecna :):) jakiś ten mój cykl dziwny jest , nie czuję totalnie nic . Całą noc bolała mnie klatka piersiowa coś mnie kłuło. Jeżeli chodzi o mój organizm to w tym cyklu nie czuje nic, nawet nie wiem jakie objawy zaznaczać tutaj na ovu :)

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny.. a ja dopiero wstałam.. coraz gorzej spie w nocy, sni mi sie koszmary, budze sie cala mokra, sece wali jak oszalale.. do tego meczyly mnie w nocy takie jakies skurcze macicy.. na seks minela mi juz calkowicie ochota ( mam nadzieje ze wroci jak lekarz powie ze wszytsko ok i mozemy). Jutro jade osttani raz na bede sprawdzic czy jest ok, w nastepnym tygodniu do lekarza wiec szalec juz z beta nie bede.. chyba ze cos wyjdzie nie tak..

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ehhh to może i do mnie po zabiegu w maju szczęście się uśmiechnie :) tylko dziwi mnie jedno... mój gin kazał mi się zapisać na zabieg w II fazie cyklu po owulacji...

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No byle nie trafic na okres.. bo w czasie okresu Ci tego nie zrobia.. a raczej nie powinni..

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja Sylwia miałam zabieg w 14dc więc spoko, lekarz wytłumaczył mi to tak.
    Lekarz: Jest pani osobom mocno wierzącą?
    Ja: Zależy o co chodzi.
    Lekarz: O to czy wierzy Pani że zajdzie w ciąże w tym cyklu?
    Ja: Aż w takie to nie wierzę :):)

Później mi wytłumaczył że starają się nie robić laparo w 2 części cyklu ze względu na prawdopodobieństwo ciąży a w przypadku ciąży laparo może spowodować jakieś powikłania.

Ja teraz zaczęłam drugi cykl po laparo, biorę clo, metformax i duphastan.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 15:42

sylwiaśta159 lubi tę wiadomość

Edyta
  • plimka_bum Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak dziewczyny z innej beczki.
    Czym się zajmujecie w życiu ? :) )

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2015, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ahaa :) no to nie mógł mnie skurczybyk w 1 fazie zapisac... :) będę się zabezpieczac w takim razie w maju (o zgrozo, ja i zabezpieczać) bo lepiej dmuchać na zimne :) ja pomagam mojemu w firmie sprzątającej a wy?:)

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja pracuję w agencji reklamowej gdzie zajmuje się wszystkimmmm :):):)

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jako pielęgniarka na oddziale dziecięcym :) ale szukam innej pracy bo mam tylko umowę zlecenie :( chociaż praca fajna:)

• Ajka Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwiaśta159 wrote:
    ahaa :) no to nie mógł mnie skurczybyk w 1 fazie zapisac... :) będę się zabezpieczac w takim razie w maju (o zgrozo, ja i zabezpieczać) bo lepiej dmuchać na zimne :) ja pomagam mojemu w firmie sprzątającej a wy?:)

Dziwne...
    Na Karowej np robią tylko w 12 pierwszych dni cyklu

PS witajcie :), zajrzałam tu bo sama jestem 2 miesiące po laparoskopii

2020 :)
    2023 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajka wrote:
    Dziwne...
    Na Karowej np robią tylko w 12 pierwszych dni cyklu

PS witajcie :), zajrzałam tu bo sama jestem 2 miesiące po laparoskopii
    czyli podczas okresu tez? a to dziwne.. u mnie powiedzial ordynator ze to wrecz przeciwskazane robic podczas okresu..

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola to codziennie pracujesz z dziećmi. Fajnie :) Bardzo fajnie :)Tak naprawdę to nie ważne jaka praca, ważne żeby współpracownicy byli ok :P

Edyta
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja jestem pedagogikem, pracuje tez na umowe zlecenie , mam nadzieje jak wszytsko pojdzie dobrze, to pozniej znajde cos lepszego :)

• plimka_bum Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może nie podczas okresu ale po i do 12 dc, teoretycznie tak jest lepiej " bezpieczniej"

Edyta
‹‹ 126 127 128 129 130 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ