LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya ja .. ja Wam powiem, ze mnie dzis jakies niewyjanione leki naszly hehe i akurat weszlam do szpitala i powtorzylam po 32 h bete i poczekalam a tu dzis juz 153 wiec rosnie.. ale obiecalam sobie ze najwczesniej nasteony raz pojde w piatek lub poniedzialek przed wizyta hehe
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyi sie dowiem czy nie blizniaki z tych dwoch pecherzykow ktore pekly chodze na ta bete jak szalona- ale ciagle niedowierzam- dzis od rana minal mi bol piersi i pomyslalam ze cos nie tak (zwariowac mozna) poza tym rano serduszkowalismy i balam sie ze cos moglo sie tam stac:P wiec glupia jestem ale co ja na to poradze:P
-
Ola oby pęcherzyki ładnie urosły
Natalia beta rośnie jak szalona, aż miło!
U mnie dziś 18dc i pojawiły się jakieś plamienia. Nigdy wcześniej tak nie miałam. Wyczytałam, że to może być objaw owulacji. Tydzień temu lekarz mi powiedział, że nie ma pęcherzyka dominującego więc już spisałam ten cykl na straty. Ale może jednak warto jeszcze zadziałać, przez tydzień może jednak coś tam urosło
Z drugiej strony takie plamienia mogą być też objawem nadżerki albo stanu zapalnego...
Byłam dziś na zakupach kosmetycznych i obkupiłam się jak szalona . Zrealizowałam bon z pracy na dzień kobiet w Douglasie, weszłam też do Super Pharmu a tam dni Lifestyle i dużo promocji. Portfel mi zelżał ale jaki humor dobry dzięki temu -
nick nieaktualnyajj dziewczyny, jak ja się boję tej mojej laparoskopi... szukam, szperam i bronię się rekami o nogami.... mysle czy by hsg nie zrobic najpierw zamiast laparoskopii albo coś..
bylam dzis na monitoringu i w 9 dc miałam pęcherzyk 1,7 jakichś jednostek ( mam nadzieję że nie mm ) i endo 0,62 jakichs jednostek( tez mam nadzieje ze to nie mm)... i masz babo placek?! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyailatan wrote:Olka a Ty dzis idziesz na ten monitoring?
Sylwiasta ja już po laparo ktora byla w styczniu:) ty z jakiego powodu masz miec zabieg?? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny