LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysylka0102 wrote:Ola ja mam tak samo straciłam juz nadzieje dziś ide do lekarza ostatni raz i już odpuszczam znając życie to znowu mi bedzie chciała dac CLO ale powiem jej ze to nie ma sensu tylko endometrium coraz gorsze po tym... znaczy nie ostatni raz bo musze chodzic do kogos po luteine bo inaczej okresu nie dostane i jeszcze we wtorek kazała mi progesteron zrobić.
owSzem mam juz dość tych staran ale nie moge sie poddac, za dużo juz przeszlam... ; ( -
nick nieaktualny
-
ailatan wrote:a Ty w jakich dniach bierzesz Clo? ja bym poszla raczje 13, ja zawsze chodzilam 13 albo 14 dc.. zalezy jak tez Ci sie zawsze cykl ukladał.. Edzia pij wino abo pij aspiryne na endo
Edyta
-
nick nieaktualnyNo może ale my się nawet nie staramy bo mój M nie ma nawet sił.. szkoda mi go.. i szkoda i tego cyklu ale jego zdrowie jest wazniejsze.. nie wiem co bym zrobila jakby mu sie cos stalo. Dlatego tez szybko sie pogodzilismy... ale fakt faktem w ogole nie mysle o cyklu... zapominam o tabletkach nie mierze temp.. o niczym nie pamietam. Moj m mi o wszystkim przypominac musi
-
plimka_bum wrote:o tej aspirynie to nie słyszałam piję sok grejpfrutowy, podobno pomaga . Też zawsze wchodzę w 13dc więc i w tym cyklu tak pójdę. Zobacxzymy co będzie
Plimka a bierzesz jakieś tabletki?
Jeśli tak, to odpuść grejpfruta.
Na endometrium faktycznie wino, migdały oraz wit B6 i D3. -
nick nieaktualnyplimka_bum wrote:ja też już nie mierzę temperatury nie zaznaczam objawów, jedynie to jakie tabletki biorę żeby nie zapomnieć kiedy mam przestać i zacząć he
-
nick nieaktualny
-
plimka_bum wrote:Sylwia i jak byłaś na tym monitoringu ? pokazały się pęcherzyki ?
-
Aleksandrakili wrote:Nie rezygnuj, nie ma sensu przestawać. Ja w tym miesiacu musze ze wzgledu na zdrowie mojego m...
owSzem mam juz dość tych staran ale nie moge sie poddac, za dużo juz przeszlam... ; ( -
nick nieaktualnysylka0102 wrote:hej bylam własnie ale narazie nic nie ma. kazała mi przyjsc jeszcze w poniedziałek bo czasem zdazaja sie osoby co maja puzno owulacje i powiedziała ze jak nic nie bedzie to zmienia leczenie CLO 2raz po 2 dwie dziennie i bromergon a w nastepnym cyklu jakby nic nie było to metamorfina. bo mam troche krzywa cukrowa podniesioną do tego kilka kilogramów nadwagi nie mam pojęcia jak to zwalić( nie jem tak dużo i tak niechce spaść maż idzie na badanie nasienia 29 kwietnia. Dziś miałam endometrium 11mm powiedziała ze tak wyglada jakby owulacji jeszcze nie było.
No niestety choroba mojego M bardzo przeszkadza w staraniach ale jak narazie to jego zdrowie jest dla mnie najwazniejsze..
Dziewczyny jeszcze na dodatek teraz mi się zaś moje serducha odzywa... Chyba znów mi wróciły częstoskurcze... muszę iść na wizytę do kardiologa.. Mówiła mi że czxasem tak się zdaża ze pomimo zabiegu na serducho, może jeszcze to wrócić... Ehhh jak znów bym miała mieć zabieg to chyba się pociacham... Boje się że mi leki znów da -
Sylwia a który to dc ? mój lekarz twierdzi że clo 2 x 1 to max jaki można dać. Ja też biorę metforminę bo podobno te lek jest bardzo wskazany przy pco.
Ola a jaki ty miałaś zabieg na serducho ?
A Natalia pewnie ciągle śpi
ooo mnie by taka ciąża bardzoooooo odpowiadała, w końcu mogłabym bezkarnie spać ile chcę jestem ogromnym śpiochemEdyta
-
plimka_bum wrote:Sylwia a który to dc ? mój lekarz twierdzi że clo 2 x 1 to max jaki można dać. Ja też biorę metforminę bo podobno te lek jest bardzo wskazany przy pco.
Ola a jaki ty miałaś zabieg na serducho ?
A Natalia pewnie ciągle śpi
ooo mnie by taka ciąża bardzoooooo odpowiadała, w końcu mogłabym bezkarnie spać ile chcę jestem ogromnym śpiochem -
Mama moja mi mówi zebym sobie kupiła castagnus ale czy to pomoże jak CLO nie chce działac to tym bardziej ziołowe, a babcia mi mówi zebym dziurawiec piła. Narazie z tym nie kombinuje nic bo nie wolno mieszać z lekarstwami ziołów.