LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyplimka_bum wrote:Sylwia a który to dc ? mój lekarz twierdzi że clo 2 x 1 to max jaki można dać. Ja też biorę metforminę bo podobno te lek jest bardzo wskazany przy pco.
Ola a jaki ty miałaś zabieg na serducho ?
A Natalia pewnie ciągle śpi
ooo mnie by taka ciąża bardzoooooo odpowiadała, w końcu mogłabym bezkarnie spać ile chcę jestem ogromnym śpiochem -
nick nieaktualnysylka0102 wrote:Dzis mam 17dc, powiedziała ze troche duzo waże i ze moze leki nie działaja przez to, no niewiem zobaczymy w poniedziałek co przepisze czy odrazu metamorfine. Ty jak jesteś swojej wagi to Ci wiecej nie przepisze na mnie CLO wogole nie działa żadnych skutków ubocznych(odpukać) nie było tak jakbym nic nie jadła.Ja waże 90kg na 174 cm wzrostu, najbardziej to mnie rozsadza biodra i piersi i troche na twarzy widać
-
Aleksandrakili wrote:A probowalas jakas dietę? ja ostatnio mialam diete i schudlam 5 kg
-
plimka_bum wrote:oj dziewczyny dziewczyny te nasze problemy to jest jakaś masakra. Niby taka " prosta rzecz" zajście w ciążę a są problemy.
-
nick nieaktualnysylka0102 wrote:próbowałam ale waga ani drgnie:( podobno potem cieżko z tego wyjść otyłość wraca się z efektem jojo moja doktorka własnie tak miała dieta itd i jak poszłam do niej po poł rocznej przerwie to jej nie poznałam.;)Ola jaka miałaś diete??
Dziewczyny a ja się szykuje i zaraz na wieczór panieński jadę do mojej kuzynki ;p -
ja idę na monitoring w czwartek, już nie mogę się doczekać ale wydaje mi się że nic nie będzie. Dodatkowo znowu zaczyna mi się ta infekcja w zeszłym miesiącu lacibios femina pomógł a teraz nie wiem czemu nie pomaga. Jak mi się znowu tak bardzo rozwinie to wpadnę w szał.Edyta
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyheja, ano spałam spałam, wczoraj nawet kompa nie wlaczylam..
ogolnie w piatek przyszli do nas znajomi i troche poimprezowali
a wczoraj moj M. tez lezal ze mna caly dzien w lozku i bylo slodko i miulutko ach az tak milutko ze zaserduszkowalismy , tak nas ponioslo.. ale mam nadzieje ze pomino zakazu lekraki nie zaszkodzi to maluchowi w koncu szczesliwa mama to szczesliwe dziecko.. chociaz mam maly wyrzut sumienia
miłej niedzieli.. ja sie czuje coraz jakas slabsza, spiaca i ogolnie bez energii..