LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
plimka_bum wrote:Sylwia ja mam tak samo, przed laparo rosły po clo pęcherzyki a teraz nie rosną. Natalia ma rację lekarka powinna widzieć płyn w zatoce albo coś podobnego. W końcu najlepsze badania nie zastąpią monitoringu dobrze wykonanego
-
nick nieaktualnysylka0102 wrote:No właśnie ona cały czas twierdzi a moze jednak pękł. Ja juz w to wątpię z każdym cyklem coraz gorzej.Może jednak ma ciulowy sprzęt może zmienić lekarza ale czy to cos da nowy lekarz zaleci swoje badania itd zanim cokolwiek poda.Czytałam ze po CLO pęcherzyki mogą szybko rosnąc do 3mm na dobę to jak pękł to miał moze z 16mm jak dziś pękł bo dziś to mnie boli jajnik ten co było cos tam.No niewiem zobaczymy w najblizszym czasie. Ale po co mi kazała przyjsc jeszcze w piątek jak to bedzie 16dzc??co tam uwidzi jak nic juz nie ma??
mi po clo rosly wolno.. ale tez slyszlam ze rosna szybko wiec nie ma reguly... ale 16 to jeszcze tak czy owak niedojrzaly.. przynajmniej mi sie tak wydaje.. moze jednak czas zmienic lekarza jak w nastepnym cyklu nic nowego nie wprowadzi.. -
nick nieaktualnya mi dziewczyny brzuch rosnie jak na drozdzach.. moj facet ma ze mnie polewke.. ale nie wiem jak to działa ale wygladam juz na 4 miesiac przynajmniej strach sie bac co bedzie dalje.. dzis mecza mnie mdlosci , caly dzien jestem glodna i do tego mi niedobrze.. i bez zycia.. zombie
-
nick nieaktualnyMikusia02 wrote:Ailatan ja jeszcze nie jestem na etapie mdłości puki co to u mnie etap zmęczenia i senności nie do opanowania . Dziś miałam drugie USG słyszałam tętno kropek rośnie ja na szczęście jeszcze nie więc jest szansa ,że wejdę w suknię ślubną .
mdlosci przyszly dopiero teraz w 8 tygodniu.. poki co nie wymiotuje.. ale naprawde nie jest fajnie.. -
nick nieaktualnyMikusia02 wrote:Ja chyba teraz mam 7tydzień i już słychać tętno :-)dokładnie nie wiadomo który tydzień bo z miesiączki wychodzą bzdury nie pokrywające się z USG
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny