LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
ailatan wrote:Dzieki a ja tu zostane w Wami do upadlego az Wam sie uda
i nawet nie smiem myslec ze ma byc inaczej
hahah:P ja w tym cyklu z clo poszlam na impreze i sie trocszke upilam i wodeczka i piwem
ale ja pilam wczesniej oj duzo... ale teraz nawet ani troche ochoty nie mam
a kolezanka jedna tez w ciaze nie mogla zajsc i sie upila w trupa doslownie i sie przespala ze swoim facetem i masz tu dziecko.. a dowiedziala sie dopiero kolo 7 tygodnia ( zaliczajac kolejne 2 imprezy) i jakie bylo jej zdziwienie i stres.. no bo pila;/ ale dziecko urodzilo sie zdrowie
))
ale mój mąż nie lubi jak se wypijam za dużo bo zaczynam wtedy gadać głupoty i zaraz obraza ze tak mówię.Natalia bardzo sie cieszymy ze zostaniesz z nami przynajmniej ma nas kto podepszeć na duchu
) bo na mężów to nie ma co liczyć zależy który jaki. Ale baba babe jak podeprze to odrazu lepiej...
-
nick nieaktualnysylka0102 wrote:no własnie na fazie to lepiej sie wyluzować
ale mój mąż nie lubi jak se wypijam za dużo bo zaczynam wtedy gadać głupoty i zaraz obraza ze tak mówię.Natalia bardzo sie cieszymy ze zostaniesz z nami przynajmniej ma nas kto podepszeć na duchu
) bo na mężów to nie ma co liczyć zależy który jaki. Ale baba babe jak podeprze to odrazu lepiej...
Moj jak sie dowiedzial o ciazy to tylko swietowac chcial
a dzis jak mu pokazalam zdzjecie usg to stwierdzil " no super
niech go szlag.. ale skad on ma wiedziec jak zareagowac.. najlepszee w tym wszytskim jest to.. ze ostatnio stwierdzil ze chce byc przy porodzie.. zeby go jak to nazwal ten cud nie ominal..a zawsze byl przeciwny porodom rodzinnym, z reszta ja tez.. no ale plus dla niego
-
ailatan wrote:Mi sie udalo tez w 3 misaicu po laparoskopii i w 1szym z CLO:) przed laparoskopia na clo nie reagowalam nic a nic.. po laparoskopii nic nie bralam i niby raz cos uroslo i nawet peklo ale nic z tego nie wyszlo.. potem w 2 miesiacu po lapa nic nie uroslo i w 3 dostalam clo, urosly pecherzyki po jednym na jajniku, ale pekly dzieki pregnylowi oba.. ale zarodek mam jeden
-
nick nieaktualny
-
ailatan wrote:e tam z dzidami
niech go szlag.. ale skad on ma wiedziec jak zareagowac.. najlepszee w tym wszytskim jest to.. ze ostatnio stwierdzil ze chce byc przy porodzie.. zeby go jak to nazwal ten cud nie ominal..a zawsze byl przeciwny porodom rodzinnym, z reszta ja tez.. no ale plus dla niego
mój to wogóle całymi dniami cos robi wieczorem komputer nawet sie nie zapyta co ci doktorka powiedziała. Moja mama tylko sie pyta noi jak masz co..
-
nick nieaktualnysylka0102 wrote:o widzisz a to gałgan....
mój to wogóle całymi dniami cos robi wieczorem komputer nawet sie nie zapyta co ci doktorka powiedziała. Moja mama tylko sie pyta noi jak masz co..
Mój m nigdy nie był wylewny.. ale wiem, że mu bardzo zależy... Raz nie wytrzymał i zaczął płakać jak zrobiłam test i był negatywny bo on się bardzo wtedy nastawił.. I już wiedziałam, że nie ma co z niego wyciągać.. Wiem że mu zależy i że chcę i że mnie Kocha
)
-
Aleksandrakili wrote:Tak jestem na clo
przed laparo nic kompletnie nic nie rosło
)
Natalia ani się waż nas opuszczaćWidziałam ten filmik... super
hehe
-
nick nieaktualnysylka0102 wrote:a ile cykli przed laparoskopią brałaś CLO?? Mój mąż dzis zrezygnował z badania nasienia ponieważ stwierdział ze szkoda marnować seksu ze lepiej zrobić to przed samym okresem a wyniki i tak przyszły by gdzie kolo ponad tygodnia to ani tak ani tak ma 29kwietnia dopiero.
-
nick nieaktualnysylka0102 wrote:A ile przed laparoskopia cykli brałaś?? Mi przed laparoskopią rosło cos tam ale nie pękło i odrazu stwierdziła zabieg. A teraz to narazie niewiem czy cos rośnie narazie mam tylko jeden pęcherzyk 6,9mm.Zobaczymy w poniedziałek co powie. A Ty chodzisz teraz na monitoring tez??
Ale długo i nic to nie dawało.. Miałam beznadziejnych lekarzy.. ale to dłuuuuuga historia
) Ja chodzę na monitoring ale w tym cyklu nie idę bo jadę na urlop
) W przyszłym też będę prawdopodobnie na urlopie i chyba też nie pójdę
Ale to się zobaczy mam nadzieję że się uda w tym cyklu ale to na spokojnie
)
-
nick nieaktualny
-
ailatan wrote:e tam z dzidami
-
nick nieaktualnyAleksandrakili wrote:Ja długo brałam clo, oczywiście z przerwami
Ale długo i nic to nie dawało.. Miałam beznadziejnych lekarzy.. ale to dłuuuuuga historia
) Ja chodzę na monitoring ale w tym cyklu nie idę bo jadę na urlop
) W przyszłym też będę prawdopodobnie na urlopie i chyba też nie pójdę
Ale to się zobaczy mam nadzieję że się uda w tym cyklu ale to na spokojnie
)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyailatan wrote:Termin to 23 listopada.. Wg OM wyszlo 22 listopada a Wg usg 23 litopada.. wiec dzidzia pieknie dogonila.. bo wg moich obliczen roznicy byl nie jeden dzien a 4
moja chrześnica się urodziła 23 listopada rano
a ja w tym czasie zdawałam na prawojazdy.. Boziu w jakim ja stresie byłam
ale zdałam i chrześnica moja cudna !!
-
nick nieaktualny
-
ailatan wrote:Sory Ola przeciez Tobie pekaly
myslalam ze do Sywli pisze.. obrazki pozmienialyscie i nie wiem kto to
no nic mi własnie nie powiedziała doktorka moja na ten temat potem miałam jeszcze raz brać CLO ale to były swięta i powiedziala ze clo mi nie moze dać bo nie przyjde na monitoring bo ona idzie na urlop i sie zapytała czy podejmujemy sie laparoskopii bedziemy wiedzieć co tam sie w środku dzieje no to ja sie zgodziałam bo se pomysłałam moze to mnie ratuje. NO ale zobaczymy w poniedzialek ja jej powiem jak cokolwiek urośnie czy da mi zastrzyk na pęknięcie..
-
nick nieaktualny
-
ailatan wrote:Ide sie kapac i spac, meczy mnie jakies przewianie i przeziebienie.. poza tym przyszla juz pozna godizna a dzis malo spalam w ciagu dnia wiec juz padam.. dobrej nocki Wam zycze
i udanego seksu seses ja mam zakaz do 16 tygodnia ciazy ;/
)
-
ailatan wrote:Mi wykonali
poza tym nie tylko mi
wiesz co szpital to inne zasady... inna polityka