LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
ailatan wrote:Dzieki a ja tu zostane w Wami do upadlego az Wam sie uda i nawet nie smiem myslec ze ma byc inaczej hahah:P ja w tym cyklu z clo poszlam na impreze i sie trocszke upilam i wodeczka i piwem ale ja pilam wczesniej oj duzo... ale teraz nawet ani troche ochoty nie mam a kolezanka jedna tez w ciaze nie mogla zajsc i sie upila w trupa doslownie i sie przespala ze swoim facetem i masz tu dziecko.. a dowiedziala sie dopiero kolo 7 tygodnia ( zaliczajac kolejne 2 imprezy) i jakie bylo jej zdziwienie i stres.. no bo pila;/ ale dziecko urodzilo sie zdrowie ))
-
nick nieaktualnysylka0102 wrote:no własnie na fazie to lepiej sie wyluzować ale mój mąż nie lubi jak se wypijam za dużo bo zaczynam wtedy gadać głupoty i zaraz obraza ze tak mówię.Natalia bardzo sie cieszymy ze zostaniesz z nami przynajmniej ma nas kto podepszeć na duchu ) bo na mężów to nie ma co liczyć zależy który jaki. Ale baba babe jak podeprze to odrazu lepiej...
-
ailatan wrote:Mi sie udalo tez w 3 misaicu po laparoskopii i w 1szym z CLO:) przed laparoskopia na clo nie reagowalam nic a nic.. po laparoskopii nic nie bralam i niby raz cos uroslo i nawet peklo ale nic z tego nie wyszlo.. potem w 2 miesiacu po lapa nic nie uroslo i w 3 dostalam clo, urosly pecherzyki po jednym na jajniku, ale pekly dzieki pregnylowi oba.. ale zarodek mam jeden
-
nick nieaktualny
-
ailatan wrote:e tam z dzidami Moj jak sie dowiedzial o ciazy to tylko swietowac chcial a dzis jak mu pokazalam zdzjecie usg to stwierdzil " no super niech go szlag.. ale skad on ma wiedziec jak zareagowac.. najlepszee w tym wszytskim jest to.. ze ostatnio stwierdzil ze chce byc przy porodzie.. zeby go jak to nazwal ten cud nie ominal..a zawsze byl przeciwny porodom rodzinnym, z reszta ja tez.. no ale plus dla niego
-
nick nieaktualnysylka0102 wrote:o widzisz a to gałgan.... mój to wogóle całymi dniami cos robi wieczorem komputer nawet sie nie zapyta co ci doktorka powiedziała. Moja mama tylko sie pyta noi jak masz co..
-
Aleksandrakili wrote:Tak jestem na clo przed laparo nic kompletnie nic nie rosło )
Natalia ani się waż nas opuszczać Widziałam ten filmik... super hehe -
nick nieaktualnysylka0102 wrote:a ile cykli przed laparoskopią brałaś CLO?? Mój mąż dzis zrezygnował z badania nasienia ponieważ stwierdział ze szkoda marnować seksu ze lepiej zrobić to przed samym okresem a wyniki i tak przyszły by gdzie kolo ponad tygodnia to ani tak ani tak ma 29kwietnia dopiero.
-
nick nieaktualnysylka0102 wrote:A ile przed laparoskopia cykli brałaś?? Mi przed laparoskopią rosło cos tam ale nie pękło i odrazu stwierdziła zabieg. A teraz to narazie niewiem czy cos rośnie narazie mam tylko jeden pęcherzyk 6,9mm.Zobaczymy w poniedziałek co powie. A Ty chodzisz teraz na monitoring tez??
-
nick nieaktualny
-
ailatan wrote:e tam z dzidami Moj jak sie dowiedzial o ciazy to tylko swietowac chcial a dzis jak mu pokazalam zdzjecie usg to stwierdzil " no super niech go szlag.. ale skad on ma wiedziec jak zareagowac.. najlepszee w tym wszytskim jest to.. ze ostatnio stwierdzil ze chce byc przy porodzie.. zeby go jak to nazwal ten cud nie ominal..a zawsze byl przeciwny porodom rodzinnym, z reszta ja tez.. no ale plus dla niego
-
nick nieaktualnyAleksandrakili wrote:Ja długo brałam clo, oczywiście z przerwami Ale długo i nic to nie dawało.. Miałam beznadziejnych lekarzy.. ale to dłuuuuuga historia ) Ja chodzę na monitoring ale w tym cyklu nie idę bo jadę na urlop ) W przyszłym też będę prawdopodobnie na urlopie i chyba też nie pójdę Ale to się zobaczy mam nadzieję że się uda w tym cyklu ale to na spokojnie )
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyailatan wrote:Termin to 23 listopada.. Wg OM wyszlo 22 listopada a Wg usg 23 litopada.. wiec dzidzia pieknie dogonila.. bo wg moich obliczen roznicy byl nie jeden dzien a 4
-
nick nieaktualny
-
ailatan wrote:Sory Ola przeciez Tobie pekaly myslalam ze do Sywli pisze.. obrazki pozmienialyscie i nie wiem kto to
-
nick nieaktualny
-
ailatan wrote:Ide sie kapac i spac, meczy mnie jakies przewianie i przeziebienie.. poza tym przyszla juz pozna godizna a dzis malo spalam w ciagu dnia wiec juz padam.. dobrej nocki Wam zycze i udanego seksu seses ja mam zakaz do 16 tygodnia ciazy ;/
-
ailatan wrote:Mi wykonali poza tym nie tylko mi wiesz co szpital to inne zasady... inna polityka