LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
vanessa wrote:Dzieki dziewczyny
A wiecie moze ile jest ważny wymaz, bo ja mam robiony półtora miesiąca temu.
Chyba nie jest tak ze jest on ileś ważny, najlepiej jest mieć zrobiony w cyklu przed laparo. Wiesz jak to jest, w każdej chwili można coś "złapać" -
nick nieaktualny
-
Asiak wrote:najlepiej jest mieć zrobiony w cyklu przed laparo.
Ehhh niepotrzebnie sie przejmuję i tak na jedno wyjdzie czyli NIC
-
nick nieaktualnyvanessa wrote:A jeżeli nie można zrobić w cyklu przed laparo
Ehhh niepotrzebnie sie przejmuję i tak na jedno wyjdzie czyli NIC
)
vanessa lubi tę wiadomość
-
vanessa wrote:Dziewczyny mam pytanie czy któraś z Was miała laparoskopie podczas której przy okazji sprawdzono drożność jajowodów? i czy miałyście przed tym zabiegiem zrobić wymaz z pochwy?
vanessa lubi tę wiadomość
-
ailatan wrote:Jestem po
uff
) Maleństwo ma 1,5 cm, serduszko bije
wszytsko jest poki co ok
jestem przeszczesliwa
))
ja byłam na monitoring ale jak narazie jest tylko jeden pęcherzyk 7,6mm dziś 9dzień cyklu kazała mi przyjsc w poniedziałek zobaczymy
-
nick nieaktualny
-
ailatan wrote:Dzieki, a Ty teraz clo bralas?
Endometrium mam 4,1mm sorki 6,9mm pęcherzyk doktorka powiedziała ze moze urosnąć przed laparoskopia miałam 18mm pecherzyk w 17dc więc pewnie jest możliwe jak myslisz??
-
sylka0102 wrote:tak
Endometrium mam 4,1mm sorki 6,9mm pęcherzyk doktorka powiedziała ze moze urosnąć przed laparoskopia miałam 18mm pecherzyk w 17dc więc pewnie jest możliwe jak myslisz??
-
nick nieaktualnysylka0102 wrote:źle sobie popatrzyłam na usg pęcherzyk 6,9mm
-
ailatan wrote:Nie przejmuj sie tak.. ja w ogole nie mialam takich badan przed laparoskopia i wszytsko bylo ok i w ciazy jestem
)
-
vanessa wrote:Dziewczyny mam pytanie czy któraś z Was miała laparoskopie podczas której przy okazji sprawdzono drożność jajowodów? i czy miałyście przed tym zabiegiem zrobić wymaz z pochwy?
Ja miałam sprawdzanie niedrożności pod koniec lutego i musiałam robić wymazy bo ponoć bez tych wyników lekarz nie wykona laparoskopii
22.01- punkcja, pobrano:
°35 komórek wszystkie dojrzałe,
°25 zapłodnione,
°13 przetrwało do 5 doby
22.04- ❄️
7.05- 14dpt beta: <0.100 😔
21.08- ❄️❄️
27.08- 6dpt beta: 43,52
31.08- 10dpt beta: 314, 80
3.09- 13dpt beta : 1497,00 i
14.09- 24dpt jest ❤️
11.12.2020- będzie córeczka ♀️👧🏼
4.05.2021 nasz cud jest z nami 🥳
Mamy jeszcze:
❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ailatan wrote:hmm pecherzyk moze urosnac, martwilabym sie jednak o endometrium ;/ Clo wykanacza endometrium.. i masz troche male;/ bierzesz teraz jakis estrfem albo cos na podbudowanie enodmetrium?
-
nick nieaktualnysylka0102 wrote:nie nic własnie doktorka powiedziala ze troszkę małe ale moze jeszcze urosnąć nigdy takiego malego nie mialam ogolnie mi powiedziala ze macice mam malutką.
to powinno troche pomoc.. ja w 12 dc mialam 8 mm a w dniu owulacji a to byl 19 dc mialo 12 mm i lekarka twierdzila ze słabo a ja jechalam na estrofemie dodatkowo...
-
sylka0102 wrote:nie nic własnie doktorka powiedziala ze troszkę małe ale moze jeszcze urosnąć nigdy takiego malego nie mialam ogolnie mi powiedziala ze macice mam malutką.