LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
vanessa wrote:Dzieki dziewczyny
A wiecie moze ile jest ważny wymaz, bo ja mam robiony półtora miesiąca temu.
Chyba nie jest tak ze jest on ileś ważny, najlepiej jest mieć zrobiony w cyklu przed laparo. Wiesz jak to jest, w każdej chwili można coś "złapać" -
nick nieaktualny
-
Asiak wrote:najlepiej jest mieć zrobiony w cyklu przed laparo.
-
nick nieaktualnyvanessa wrote:A jeżeli nie można zrobić w cyklu przed laparo Ehhh niepotrzebnie sie przejmuję i tak na jedno wyjdzie czyli NIC
vanessa lubi tę wiadomość
-
vanessa wrote:Dziewczyny mam pytanie czy któraś z Was miała laparoskopie podczas której przy okazji sprawdzono drożność jajowodów? i czy miałyście przed tym zabiegiem zrobić wymaz z pochwy?
vanessa lubi tę wiadomość
-
ailatan wrote:Jestem po uff ) Maleństwo ma 1,5 cm, serduszko bije wszytsko jest poki co ok jestem przeszczesliwa ))
-
nick nieaktualny
-
ailatan wrote:Dzieki, a Ty teraz clo bralas?
-
sylka0102 wrote:tak Endometrium mam 4,1mm sorki 6,9mm pęcherzyk doktorka powiedziała ze moze urosnąć przed laparoskopia miałam 18mm pecherzyk w 17dc więc pewnie jest możliwe jak myslisz??
-
nick nieaktualnysylka0102 wrote:źle sobie popatrzyłam na usg pęcherzyk 6,9mm
-
ailatan wrote:Nie przejmuj sie tak.. ja w ogole nie mialam takich badan przed laparoskopia i wszytsko bylo ok i w ciazy jestem )
-
vanessa wrote:Dziewczyny mam pytanie czy któraś z Was miała laparoskopie podczas której przy okazji sprawdzono drożność jajowodów? i czy miałyście przed tym zabiegiem zrobić wymaz z pochwy?
Ja miałam sprawdzanie niedrożności pod koniec lutego i musiałam robić wymazy bo ponoć bez tych wyników lekarz nie wykona laparoskopii
22.01- punkcja, pobrano:
°35 komórek wszystkie dojrzałe,
°25 zapłodnione,
°13 przetrwało do 5 doby
22.04- ❄️
7.05- 14dpt beta: <0.100 😔
21.08- ❄️❄️
27.08- 6dpt beta: 43,52
31.08- 10dpt beta: 314, 80
3.09- 13dpt beta : 1497,00 i
14.09- 24dpt jest ❤️
11.12.2020- będzie córeczka ♀️👧🏼
4.05.2021 nasz cud jest z nami 🥳
Mamy jeszcze:
❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ailatan wrote:hmm pecherzyk moze urosnac, martwilabym sie jednak o endometrium ;/ Clo wykanacza endometrium.. i masz troche male;/ bierzesz teraz jakis estrfem albo cos na podbudowanie enodmetrium?
-
nick nieaktualnysylka0102 wrote:nie nic własnie doktorka powiedziala ze troszkę małe ale moze jeszcze urosnąć nigdy takiego malego nie mialam ogolnie mi powiedziala ze macice mam malutką.
-
sylka0102 wrote:nie nic własnie doktorka powiedziala ze troszkę małe ale moze jeszcze urosnąć nigdy takiego malego nie mialam ogolnie mi powiedziala ze macice mam malutką.