X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

LAPAROSKOPIA

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandrakili wrote:
    No ja też się naczytalam i zdazylam juz plakac hehe ale lekarz mnie uspokoil ze jeszcze jest ok :)
    no ja chce zeby to powtorzyl bo mi sie wydaje ze w pospiechu w laboratorum po prostu mogło dojsc do bledow.. co prawda on mial epizody z krwotokami z nosa itp..ale u niego ogolnie rodzinnie jest problem z krzepliwoscia..wiec pewnie ma takie genetyczne parametry... no ale co sie czlowiek naczytal to naczytal.. jednak dopiero ponizej 100 wynik nadaje sie do dalszej diagnozy..

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj też co jakiś czas ale nie często ma krwotoki z nosa..
    Zbadajcie jeszcze raz morfologie ;))

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe wiesz co wygrzebalam jego wyniki sprzed 2 lat i co? tez mial malo plytek 123... a reszta w porzadku.. wiec cos czuje ze to po prostu jego przypadlosc.. czy wszyscy musza sie miesic w normach ?:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To tym bardziej nie masz się o co martwić. Nie każdy się mieści w normach :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edyta jak tam? Przyszła @ ?:))

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie, wciąż czekam z niecierpliwością, ale cholernie bolą mnie piersi i są jakieś takie twardsze niż zwykle

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A może Twoje pęcherzyki urosły później i jednak miałaś owulacje?:) Fajnie by było :)

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie , bo robiłam test ciążowy dzisiaj :). Ty Ola będziesz brała teraz clo ? tak samo jak w zeszłym miesiącu ? Natalia a ty jak się czujesz ? lekarz zalecił ci branie duphastononu / luteiny na początku ciąży czy nie ?

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to szkoda ;)
    Ja dziś zaczęłam clo, bede brala tak jak poprzednio :) niestety na monitoring nie pojde bo wyjerzdwyjeżdżam :)) moze i dobrze bo nie bede tego tak przezywac... :)

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i chyba to da najlepszy efekt :) a gdzie wyjeżdżasz ? służbowo czy prywatnie ? :)

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prywatnie do babuni ;))

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edyta tak ja biore duphaston 2 razy po 1 :) chcialabym zeby jutro juz byl piatek...
    wiecie jest 20,30 a ja sie czuje jakby byla 2 w nocy a ja byla po nieprzespanej nocy.. zaraz ide sie kapac i w kime bo ledwo siedze ;/

• sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja własnie skończyłam dziś Clo po jutrze ide na monitoring.Ale strasznie czuje mokro śluz jest lekko rozciągliwy i lekko mętny więc niewiem czy bedzie cos z tego czy nie? ciekawe czy wogóle jest cos tam i czy pęknie:( Miłych snów dziewczynki

Czekam wciąż na ten cud....

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • plimka_bum Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powodzenia Sylwia na monitoringu :) Natalia spij dużo dla dzidziusia :) a co będzie w piątek?
    Ola to jak ty jedziesz do babuni to ja gwarantuje sukces :P. Kto jak kto ale babcie mają "tą" moc :):)

Edyta
  • Bella93 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć. Duże macie blizny po laparoskopii?

Moja historia leczenia
    Kajetan 10tc & Eliza 11tc 🖤
    Matylda 🩷11.08.2022
  • Mikusia02 Koleżanka

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella93 wrote:
    Cześć. Duże macie blizny po laparoskopii?[/QUOTE Ja mam dwie jedna w pępku niewidoczną a drugą z lewej strony pół cm . Ja już jestem po USG ciąża potwierdzona :-) teraz mnie czeka długa lista badań .

Bella93 lubi tę wiadomość

Czarna
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plimka_bum wrote:
    powodzenia Sylwia na monitoringu :) Natalia spij dużo dla dzidziusia :) a co będzie w piątek?
    Ola to jak ty jedziesz do babuni to ja gwarantuje sukces :P. Kto jak kto ale babcie mają "tą" moc :):)
    Haha no a moja to dopiero!! U niej się w końcu wyluzuje:) Moja babcia to moja przyjaciółka o wszystkim sobie mówimy :)
    Mam nadzieję, że da mi tą moc!! haha :)

Mikusia to gratulacje!!! :) Teraz musisz wypoczywać ;)

• Mikusia02 Koleżanka

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandrakili dzięki tylko z tym wypoczynkiem kiepsko ,bo mam pracę męczącą .

Czarna
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikusia gratulacje:)a nie moglas L4 wziac?

ja jutro ide na wizyte ogladac serduszko.. wiecie jak sie stresuje :/
    dzis odebralam te moje nieszczesne wyniki d-dimerow i mam 404 - spadly o 200 i teraz sa w normie.. nic juz z tego nie rozumiem.. czyzby ten obleśny sok pomidorowy mial taka moc??

• Mikusia02 Koleżanka

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lekarz do ,którego chodzę to świetny specjalista ,ale nie jest zwolennikiem zwolnień ,nawet nie mam jeszcze zaświadczenia :-( ailata ,a w którym tygodniu jesteś ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 19:03

Czarna
‹‹ 139 140 141 142 143 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ