SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

LAPAROSKOPIA

Oceń ten wątek:
  • Mikusia02 Koleżanka

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ailatan wrote:
    No to teraz witaj w krainie nic nie robienia :P ja dzis spalam do 11 a teraz zasuwalam z mopem bo kurz wszedzie mi latał... zaraz musze isc po jakies pieczywo..
    ja ide w piatek na badanie.. ach ale stres :D
    a badania prenatalne mam 12 maja:)

Po tym co przeszłam w pracy ostatnio chętnie posiedzę w krainie nic nie robienia tylko sądzę ,że mojeaADHD mi na to nie pozwoli :-) też ciągle śpię,właśnie się obudziłam . A co tego jedzenia to faktycznie u mnie małe porcje też się sprawdzają .

Czarna
  • Mini Mouse Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! Ja już 3 cykl po laparoskopii i dalej nic... :( ech staram się nie myśleć o tym, ale to nie jest takie łatwe... w jakim czasie Wam się udało zajść w ciążę po laparo?? Pozdrawiam

j36rxzdvom4rcj7o.png
    34bwskjojd5tec0q.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mini Mouse wrote:
    Cześć dziewczyny! Ja już 3 cykl po laparoskopii i dalej nic... :( ech staram się nie myśleć o tym, ale to nie jest takie łatwe... w jakim czasie Wam się udało zajść w ciążę po laparo?? Pozdrawiam
    Mi sie udało w 3 po laparoskopii ale z clo i pregnylem :)

• Mini Mouse Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ailatan wrote:
    Mi sie udało w 3 po laparoskopii ale z clo i pregnylem :)

Dzięki :) właśnie zastanawiam czy nie iść do gin po przewidywanej owulacji na usg czy pękł pęcherzyk... a w razie czego w przyszłym cyklu się czymś wspomóc.. przed laparo brałam clo i pregnyl, ale okazało się że mam niedrożność...

j36rxzdvom4rcj7o.png
    34bwskjojd5tec0q.png
  • Mikusia02 Koleżanka

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mini Mouse wrote:
    Ja w pierwszym cyklu po laparo.

Czarna
  • Mini Mouse Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję Wam dziewczyny!! :) ale bym też tak chciała... już staramy się od prawie dwóch lat.. :(

j36rxzdvom4rcj7o.png
    34bwskjojd5tec0q.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mini Mouse wrote:
    Dzięki :) właśnie zastanawiam czy nie iść do gin po przewidywanej owulacji na usg czy pękł pęcherzyk... a w razie czego w przyszłym cyklu się czymś wspomóc.. przed laparo brałam clo i pregnyl, ale okazało się że mam niedrożność...
    Hm wiesz jezeli juz sie czyms wsperalas to ja bym od razu po laparoskopii szla i patrzyla co sie dzieje bo wiesz tu akurta czas gra na nasza niekorzysc.. ja przez pierwsze 2 cykle po lapo chodizlam na monitoring i nie bralam nic, raz mi urosl pecherzyk i pekl ale nic sie nie wydarzylo.. dostalam wiec clo, potem pregnyl i sie udalo.. zycze powodzenia :)

• Mini Mouse Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój lekarz mi powiedział, że jeśli nie uda mi się do maja zajść w ciążę to mam przyjść. Ale dłużej już chyba czekać nie będę! ;) zaraz zadzwonię i się umówię :) może na poniedziałek będzie termin ;)

j36rxzdvom4rcj7o.png
    34bwskjojd5tec0q.png
  • plimka_bum Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mnie dodatkowo chyba angina rozkłada :( jejku jejku ciężki ten mój los :). Jutro na monitoring idę więc zobaczymy.

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plimka_bum wrote:
    a mnie dodatkowo chyba angina rozkłada :( jejku jejku ciężki ten mój los :). Jutro na monitoring idę więc zobaczymy.
    Trzymaj sie Edyta, bedzie dobrze, jutro o ktorej>

• sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ailatan wrote:
    da sie przezyc.. wlasnie bylam sobie kupic obiad- na wynos bo ja teraz to obiad dziele na 3 razy bo szybko sie zapycham i potem mi niedobrze.. a gotowac mi sie nie chce. meczy mnie to i zapachy przeszkadzaja.. i kupilam sobie zupe faosla, ziemnaiki pieczone z surowka i de volaile i zjadlam troche zmieniakow, cala surowke pol de voila a reszta lezy, zupa nie tknieta :P i spac mis ie znowu chce:)

a Ty bralas w tym cyklu clo? bo kurcze jak bralas clo to warto isc na monitoring gdzies indziej no bo generalnie clo bez monitoringu jest troche bezsesnu.. ale nie wiem czy bralas :)
    brałam brałam miałam monitoring do 16 dc ale nie było nic kazała przyjsc jeszcze w 19 dc ale sie jej sprzęt zepsuł i kazła tylko po clo przyjsc teraz mam zażywać 2x2tabletki zobaczymy czy zadziała a dziś jeszcze robiłam progesteron zobaczymy czy była owulacja jutro albo w piatek jade po wynik:) Natka no to pewnie jak sie człowiek naje to tym bardziej sie chce wymiotować lepiej to rozłożyć:)

Czekam wciąż na ten cud....

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry dzien dobry dzis witam Was :D
    i ide spac dalej.. :P

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry ja również was witam, zapracowana i oczekująca na monitoring :) wizyta o 17:30 :)

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też witam ;) jestem po nocce i wlasnie siedze u kosmetyczki na paznokciach :p Edyta powidzenia i daj znac :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wstałąm :D a co tam Ola z Twoim mezem? co oni mu za badania robili ze tak dlugo czekacie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rtg, borelioza i jakies na reumatoidalne zapalenie stawow. wczoraj odebraliamy rtg i nic nie wyszlo...a juz nie wiem. W przyszlym tyg jedziemy na kontrole ;)) takze moze w koncu sie cos dowiemy ;)
    A narazie to bierze leki ;) a jutro na weselicho;)) ale sie pobawimy ;))
    A teraz jade 80 km do Sosnowca do mojego promotora zeby nam tytul pracy wybral... jestem tak padnieta po tej nocce ze zaraz wykituje ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandrakili wrote:
    Rtg, borelioza i jakies na reumatoidalne zapalenie stawow. wczoraj odebraliamy rtg i nic nie wyszlo...a juz nie wiem. W przyszlym tyg jedziemy na kontrole ;)) takze moze w koncu sie cos dowiemy ;)
    A narazie to bierze leki ;) a jutro na weselicho;)) ale sie pobawimy ;))
    A teraz jade 80 km do Sosnowca do mojego promotora zeby nam tytul pracy wybral... jestem tak padnieta po tej nocce ze zaraz wykituje ;/
    Nie dziwie sie .. ja dzis mam tez spadek formy.. bylam na chwile na spacerze.. i wrocilam z takimi mdlosciami..zjadlam troche i sie klade bo jest fatalnie ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to odpoczywac zebys sie nie zameczyla bo to nie dobrze.. :(
    Staraj sie lekkostrawna diete trzymac ;)

• Bella93 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolejne pytanie do Was: miałyście profilaktykę przeciwzrostową, a jeśli tak to czy na NFZ?

Moja historia leczenia
    Kajetan 10tc & Eliza 11tc 🖤

Matylda 🩷 11.08.2022
    Zoya 🤎 Vincent 🩶 25.08.2025
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella93 wrote:
    Kolejne pytanie do Was: miałyście profilaktykę przeciwzrostową, a jeśli tak to czy na NFZ?
    a coz to takiego ?:) nic takiego nie mialam i nawet nie mam pojecia co to jest :P

‹‹ 151 152 153 154 155 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ