LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
ailatan wrote:No to teraz witaj w krainie nic nie robienia ja dzis spalam do 11 a teraz zasuwalam z mopem bo kurz wszedzie mi latał... zaraz musze isc po jakies pieczywo..
ja ide w piatek na badanie.. ach ale stres
a badania prenatalne mam 12 maja:)
Po tym co przeszłam w pracy ostatnio chętnie posiedzę w krainie nic nie robienia tylko sądzę ,że mojeaADHD mi na to nie pozwoli też ciągle śpię,właśnie się obudziłam . A co tego jedzenia to faktycznie u mnie małe porcje też się sprawdzają .Czarna -
nick nieaktualnyMini Mouse wrote:Cześć dziewczyny! Ja już 3 cykl po laparoskopii i dalej nic... ech staram się nie myśleć o tym, ale to nie jest takie łatwe... w jakim czasie Wam się udało zajść w ciążę po laparo?? Pozdrawiam
-
ailatan wrote:Mi sie udało w 3 po laparoskopii ale z clo i pregnylem
Dzięki właśnie zastanawiam czy nie iść do gin po przewidywanej owulacji na usg czy pękł pęcherzyk... a w razie czego w przyszłym cyklu się czymś wspomóc.. przed laparo brałam clo i pregnyl, ale okazało się że mam niedrożność...
-
Mini Mouse wrote:Cześć dziewczyny! Ja już 3 cykl po laparoskopii i dalej nic... ech staram się nie myśleć o tym, ale to nie jest takie łatwe... w jakim czasie Wam się udało zajść w ciążę po laparo?? PozdrawiamCzarna
-
nick nieaktualnyMini Mouse wrote:Dzięki właśnie zastanawiam czy nie iść do gin po przewidywanej owulacji na usg czy pękł pęcherzyk... a w razie czego w przyszłym cyklu się czymś wspomóc.. przed laparo brałam clo i pregnyl, ale okazało się że mam niedrożność...
-
nick nieaktualny
-
ailatan wrote:da sie przezyc.. wlasnie bylam sobie kupic obiad- na wynos bo ja teraz to obiad dziele na 3 razy bo szybko sie zapycham i potem mi niedobrze.. a gotowac mi sie nie chce. meczy mnie to i zapachy przeszkadzaja.. i kupilam sobie zupe faosla, ziemnaiki pieczone z surowka i de volaile i zjadlam troche zmieniakow, cala surowke pol de voila a reszta lezy, zupa nie tknieta i spac mis ie znowu chce:)
a Ty bralas w tym cyklu clo? bo kurcze jak bralas clo to warto isc na monitoring gdzies indziej no bo generalnie clo bez monitoringu jest troche bezsesnu.. ale nie wiem czy bralas -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRtg, borelioza i jakies na reumatoidalne zapalenie stawow. wczoraj odebraliamy rtg i nic nie wyszlo...a juz nie wiem. W przyszlym tyg jedziemy na kontrole ) takze moze w koncu sie cos dowiemy
A narazie to bierze leki a jutro na weselicho;)) ale sie pobawimy )
A teraz jade 80 km do Sosnowca do mojego promotora zeby nam tytul pracy wybral... jestem tak padnieta po tej nocce ze zaraz wykituje ;/ -
nick nieaktualnyAleksandrakili wrote:Rtg, borelioza i jakies na reumatoidalne zapalenie stawow. wczoraj odebraliamy rtg i nic nie wyszlo...a juz nie wiem. W przyszlym tyg jedziemy na kontrole ) takze moze w koncu sie cos dowiemy
A narazie to bierze leki a jutro na weselicho;)) ale sie pobawimy )
A teraz jade 80 km do Sosnowca do mojego promotora zeby nam tytul pracy wybral... jestem tak padnieta po tej nocce ze zaraz wykituje ;/ -
nick nieaktualny
-
Kolejne pytanie do Was: miałyście profilaktykę przeciwzrostową, a jeśli tak to czy na NFZ?
-
nick nieaktualny