X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

LAPAROSKOPIA

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beta 1397 :)
    progesteron 75.7
    Beta mysle ze jest okey:) w srode zrobie powtorke :) ale progesteron to nie wiem czy dobry:))

agulas, Foto_Anna lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandrakili wrote:
    beta 1397 :)
    progesteron 75.7
    Beta mysle ze jest okey:) w srode zrobie powtorke :) ale progesteron to nie wiem czy dobry:))
    Wysoki progesteron ale to dobrze. Nie rezygnuj z duphastonu. Beta ok tylko wiesz przyrost najważniejszy. Ale będzie ok. Na tym etapie widać już czy zarodek jest dobrze umiejscowiony. Super.!

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ailatan wrote:
    Wysoki progesteron ale to dobrze. Nie rezygnuj z duphastonu. Beta ok tylko wiesz przyrost najważniejszy. Ale będzie ok. Na tym etapie widać już czy zarodek jest dobrze umiejscowiony. Super.!
    W środę idę na wizytę już bo potem gabinet jest zamknięty do 24 sierpnia :) Duphastonu nie bede przerywac :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edyta byliście już u lekarza? :)) jak tam u ciebie ?:) czekam na Ciebie teraz z dobrą nowiną :)

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak byłam, ale powiedział że mam przyjść zaraz po miesiączce :) teraz to mój 3 dzień cyklu i na poniedziałek jestem umówiona do lekarza :)

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plimka_bum wrote:
    tak byłam, ale powiedział że mam przyjść zaraz po miesiączce :) teraz to mój 3 dzień cyklu i na poniedziałek jestem umówiona do lekarza :)
    a co z tymi polipami? oni Ci to w końcu wycieli przy histeroskopii czy nie?? Narazie nie wiesz jakie leczenie będziesz miała??:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia czy ty miałaś plamienia na początku ciąży? Ja wczoraj wieczorem i dzis rano jednorazowo na papierze mialam taki delikatnie brązowy śluz.. Martwi mnie to a wizyta dopiero jutro.

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandrakili wrote:
    Natalia czy ty miałaś plamienia na początku ciąży? Ja wczoraj wieczorem i dzis rano jednorazowo na papierze mialam taki delikatnie brązowy śluz.. Martwi mnie to a wizyta dopiero jutro.
    Nie ja nic takiego nie miałam. Moja ciąża w ogóle była bezobjawowa. Ale dużo dziewczyn ma plamienia na początku ciąży także nie martwila bym się tym chyba że pojawi się regularne krwawienie to wtedy do szpitala. Masz jakieś inne objawy?

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tyle, że jestem zmęczona i pobolewa mnie podbrzusze i jajniki czasem kłują.. zaraz zadzwonie do położnej od mojej ginekolog :)

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na ostatniej wizycie lekarz powiedział że z wypisu i z badan wynika że je wycięli ale muszę przyjść zaraz po @ żeby zobaczyć czy faktycznie wycięli i czy się nie odnowiły. Kolejna sprawa to taka że pierwszy raz mi się zdarzyło żeby w pierwszym dniu @ bolały mnie piersi i brzuch. Jakoś inną mam tą @ po tej histeroskopii. Nigdy mnie nic nie bolało, @ przebiegały zupełnie bezboleśnie tyle że były cholernie obfite. Teraz jest już lepiej :)

Ola oswoiłaś się już z myślą że jesteś w ciąży ?

Wybieracie się dziewczyny w ogóle gdzieś na wakacje ? My planujemy we wrześniu jechać do Jastarni. No chyba że każą zrobić kolejną serię kosztownych badań to wtedy nigdzie nie pojedziemy :D:D:D

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edyta no to dobrze ze wycieli i oby sie nie odnowily! trzymam mocno kciuki. Moze teraz sie uda w koncu bez wspomagaczy;) masz brac jakies leki?
    Jeszcze się nie oswoiłam. martwie się tym brązowym sluzem. pewnie jutro na wizycie juz zaczne w to wierzyc jak zobacze usg;p

my na wakacje mielismy jechac w pazdzierniku albo listopadzie ale chyba nie pojedziemy nigdzie:) wolimy kaske na dzidziusia zostawic :)

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no my też zawsze jeździmy jesienią :) najczęściej we wrześniu bo wtedy jest najładniej :)

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    noo jeśień jest piękna!:) chociaż juź chłodna :p my mieliśmy do zakopanego pojechać ale może jeszcze pojedziemy:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz w tym roku byłam 2 razy w górach po stronie czeskiej. Planujemy jeszcze jeden wypad na koniec sierpnia. Potem już nie wiem czy znajdę siły a chce się bronić na koniec września jeszcze..

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie mogłam wyjechać bo dostałam umowę a żeby wybrać urlop muszę przepracoeać 6 miesięcy które mi miną w październiku:) nie wiem czy zdąże wybrać ten urlop:p

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to na l4 możesz sobie gdzieś pojechać, chyba że chłodzącego nie dostaniesz ale to raczej kwestia do gadania...

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola a jak ty z pracą ? Pracujesz ? chcesz jeszcze pracować dokąd będziesz się dobrze czuła ?

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak chcę pracować ale nie na 12 h dyżury tylko na 7.35 codziennie. Dziś będę rozmawiać z moją gin o tym:)
    Rano robiłam znów bete o 14 bedzie wynik:)

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fajnie Ola, uważam że dobrze że zostajesz w pracy :) Oczywiście w miarę możliwości zdrowotnych :) Zazdroszczę ci :P :P :P

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze troszkę i Ty też będziesz w tej samej sytuacji ;p trzymam bardzo mocno kciuki:p zresztą idziemy tak samo więc jak ja jestem w ciąży to Ty teź za chwilę będziesz :p :D

‹‹ 212 213 214 215 216 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ