LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAleksandrakili wrote:beta 1397
progesteron 75.7
Beta mysle ze jest okey:) w srode zrobie powtorke ale progesteron to nie wiem czy dobry:)) -
nick nieaktualnyailatan wrote:Wysoki progesteron ale to dobrze. Nie rezygnuj z duphastonu. Beta ok tylko wiesz przyrost najważniejszy. Ale będzie ok. Na tym etapie widać już czy zarodek jest dobrze umiejscowiony. Super.!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyplimka_bum wrote:tak byłam, ale powiedział że mam przyjść zaraz po miesiączce teraz to mój 3 dzień cyklu i na poniedziałek jestem umówiona do lekarza
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAleksandrakili wrote:Natalia czy ty miałaś plamienia na początku ciąży? Ja wczoraj wieczorem i dzis rano jednorazowo na papierze mialam taki delikatnie brązowy śluz.. Martwi mnie to a wizyta dopiero jutro.
-
nick nieaktualny
-
na ostatniej wizycie lekarz powiedział że z wypisu i z badan wynika że je wycięli ale muszę przyjść zaraz po @ żeby zobaczyć czy faktycznie wycięli i czy się nie odnowiły. Kolejna sprawa to taka że pierwszy raz mi się zdarzyło żeby w pierwszym dniu @ bolały mnie piersi i brzuch. Jakoś inną mam tą @ po tej histeroskopii. Nigdy mnie nic nie bolało, @ przebiegały zupełnie bezboleśnie tyle że były cholernie obfite. Teraz jest już lepiej
Ola oswoiłaś się już z myślą że jesteś w ciąży ?
Wybieracie się dziewczyny w ogóle gdzieś na wakacje ? My planujemy we wrześniu jechać do Jastarni. No chyba że każą zrobić kolejną serię kosztownych badań to wtedy nigdzie nie pojedziemy :D:DEdyta
-
nick nieaktualnyEdyta no to dobrze ze wycieli i oby sie nie odnowily! trzymam mocno kciuki. Moze teraz sie uda w koncu bez wspomagaczy;) masz brac jakies leki?
Jeszcze się nie oswoiłam. martwie się tym brązowym sluzem. pewnie jutro na wizycie juz zaczne w to wierzyc jak zobacze usg;p
my na wakacje mielismy jechac w pazdzierniku albo listopadzie ale chyba nie pojedziemy nigdzie:) wolimy kaske na dzidziusia zostawic -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny