LAPAROSKOPIA
- 

WIADOMOŚĆ

- 
                        nick nieaktualny
 - 
                        nick nieaktualnyWysoki progesteron ale to dobrze. Nie rezygnuj z duphastonu. Beta ok tylko wiesz przyrost najważniejszy. Ale będzie ok. Na tym etapie widać już czy zarodek jest dobrze umiejscowiony. Super.!Aleksandrakili wrote:beta 1397

progesteron 75.7
Beta mysle ze jest okey:) w srode zrobie powtorke
 ale progesteron to nie wiem czy dobry:)) - 
                        nick nieaktualnyW środę idę na wizytę już bo potem gabinet jest zamknięty do 24 sierpniaailatan wrote:Wysoki progesteron ale to dobrze. Nie rezygnuj z duphastonu. Beta ok tylko wiesz przyrost najważniejszy. Ale będzie ok. Na tym etapie widać już czy zarodek jest dobrze umiejscowiony. Super.!
 Duphastonu nie bede przerywac 
                                 - 
                        nick nieaktualny
 - 
                        nick nieaktualnya co z tymi polipami? oni Ci to w końcu wycieli przy histeroskopii czy nie?? Narazie nie wiesz jakie leczenie będziesz miała??plimka_bum wrote:tak byłam, ale powiedział że mam przyjść zaraz po miesiączce
 teraz to mój 3 dzień cyklu i na poniedziałek jestem umówiona do lekarza 
                                 - 
                        nick nieaktualny
 - 
                        nick nieaktualnyNie ja nic takiego nie miałam. Moja ciąża w ogóle była bezobjawowa. Ale dużo dziewczyn ma plamienia na początku ciąży także nie martwila bym się tym chyba że pojawi się regularne krwawienie to wtedy do szpitala. Masz jakieś inne objawy?Aleksandrakili wrote:Natalia czy ty miałaś plamienia na początku ciąży? Ja wczoraj wieczorem i dzis rano jednorazowo na papierze mialam taki delikatnie brązowy śluz.. Martwi mnie to a wizyta dopiero jutro.
 - 
                        nick nieaktualny
 - 

na ostatniej wizycie lekarz powiedział że z wypisu i z badan wynika że je wycięli ale muszę przyjść zaraz po @ żeby zobaczyć czy faktycznie wycięli i czy się nie odnowiły. Kolejna sprawa to taka że pierwszy raz mi się zdarzyło żeby w pierwszym dniu @ bolały mnie piersi i brzuch. Jakoś inną mam tą @ po tej histeroskopii. Nigdy mnie nic nie bolało, @ przebiegały zupełnie bezboleśnie tyle że były cholernie obfite. Teraz jest już lepiej

Ola oswoiłaś się już z myślą że jesteś w ciąży ?
Wybieracie się dziewczyny w ogóle gdzieś na wakacje ? My planujemy we wrześniu jechać do Jastarni. No chyba że każą zrobić kolejną serię kosztownych badań to wtedy nigdzie nie pojedziemy
:D:D
                                Edyta
 - 
                        nick nieaktualnyEdyta no to dobrze ze wycieli i oby sie nie odnowily! trzymam mocno kciuki. Moze teraz sie uda w koncu bez wspomagaczy;) masz brac jakies leki?
Jeszcze się nie oswoiłam. martwie się tym brązowym sluzem. pewnie jutro na wizycie juz zaczne w to wierzyc jak zobacze usg;p
my na wakacje mielismy jechac w pazdzierniku albo listopadzie ale chyba nie pojedziemy nigdzie:) wolimy kaske na dzidziusia zostawic
                                 - 
                        nick nieaktualny
 - 
                        nick nieaktualny
 - 
                        nick nieaktualny
 - 
                        nick nieaktualny
 - 
                        nick nieaktualny
 - 
                        nick nieaktualny