X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

LAPAROSKOPIA

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylka0102 wrote:
    Aleksandrakili wrote:
    Natalia jeszcze troche i urodzisz:)[/QUOTE
    Ola to ile miałaś cykli z CLO?
    A Ty Sylka bierzesz jeszcze clo? Który to Twój cykl po laporoskopii?

• sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ailatan wrote:
    A Ty Sylka bierzesz jeszcze clo? Który to Twój cykl po laporoskopii?
    Mój 7cylk nie narazie mam przerwę od lekarzy idę pod koniec miesiąca

Czekam wciąż na ten cud....

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś mam 45dzc okresu nadal nie ma test byl negatywny w 34dzc.luteine zacznę od jutra to może przyjdzie.

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 23:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My z moją gin się zagalopowałyśmy z clo bo zamiast 6 cykli brałam 8 :)

• dżelka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super gratulacje Ola! :-)

f2wli09kb0h7bhmj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylka0102 wrote:
    Dziś mam 45dzc okresu nadal nie ma test byl negatywny w 34dzc.luteine zacznę od jutra to może przyjdzie.
    Oj to niedobrze ze przerwalas leczenie.. Ty masz pcos prawda? ja tam kiedys zrobilam bo nie chcialam brac antykoncpejcynych ( wtedy jeszcze nie staralismy sie o dziecko) i sie sama porzadzilam i wyszlo gorzej niz lepiej.. miaam wielkie torbiele i w bolach trafilam do lekarza.. i terapia tylko ze ciezszymi hormonami.. wiec czasem lepiej posluchac tych ciołkow, nawet jak nie idzie i nawet jak sie ma juz dosc.. Ola jest tu dobrym przykladem wytrwalosci :) ja akurta mialam duzo szczescia bo zaciazylam w 3 cyklu po laparoskopii i pierwszy z clo i pregnylem, ale czytalam duzo historii dziewczyn i bywa tak ze trwa to znacznie dluzej, w latach.. wiec nie poddawaj sie, idz do lekarza i niech zobaczy co tam sie w "srodku" dzieje :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola lezysz? Ciekawe czy Cię dopadna objawy ciążowe :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prawie leże bo już mnie plecy bolą i nie jestem tak przyzwyczajona :p
    Objawy mam już od kilku dni wsumie to takie jak na @ i ciagle kluja mnie jajniki :) a do tego wczoraj po zjedzeniu tosta tak strasznie mnie zmuliło.. ale dziś jest okey:) teraz mi się przypomniało, że w tamtym tyg. notorycznie po kilkanaście razy dziennie odbijało mi się żółcią więc to pewnie jakiś pierwszy objaw był ale wtedy jakoś to ignorowałam hehe

ailatan lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandrakili wrote:
    Prawie leże bo już mnie plecy bolą i nie jestem tak przyzwyczajona :p
    Objawy mam już od kilku dni wsumie to takie jak na @ i ciagle kluja mnie jajniki :) a do tego wczoraj po zjedzeniu tosta tak strasznie mnie zmuliło.. ale dziś jest okey:) teraz mi się przypomniało, że w tamtym tyg. notorycznie po kilkanaście razy dziennie odbijało mi się żółcią więc to pewnie jakiś pierwszy objaw był ale wtedy jakoś to ignorowałam hehe
    Hm mnie tez strasznie ciaglo na początku.. ale ogólnie objawów jak mdłości czy zachcianki nie miałam ale to może ze względu ze chłopak . To na kiedy termin Ci wypada?

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zachcianek jako tako nie mam. Ale w ogóle jeść mi się nie chcę i odrzuciło mnie od słodyczy a wcześniej jadłam sporo ;p
    Termin mam na 15 kwietnia:) mój M. mówi że mam to przeciągnąć w miarę moźliwości do 23 kwietnia bo ma urodziny wtedy haha ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No teraz Najgorzej do 12 tyg potem z górki

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już bym chciała ciut dalej być hihi żeby trochę chociaż mieć pewność, że będzie wszystko dobrze ;) nie umiem się doczekać kolejnej wizyty 24 sierpnia :)

ailatan lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandrakili wrote:
    Już bym chciała ciut dalej być hihi żeby trochę chociaż mieć pewność, że będzie wszystko dobrze ;) nie umiem się doczekać kolejnej wizyty 24 sierpnia :)
    No tak naprawdę strach będzie do końca ale po prenatalnych można trochę wyluzować. . :) musisz być dobrej myśli..

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Narazie jestem tak nawet spokojna, gorsze są wieczory jak M wychodzi do pracy:) wtedy się boje i od razu próbuje zasnąć :)

• sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam dziś straszny dzień. Tak mnie wszystko denerwuje ze szok. Nic mi się nie chce.Pewnie z pogody bo gorąc straszny. Od dzis zażywam luteine zobaczymy jak okres nie przyjdzie to idę wcześniej a jak przyjdzie to dopiero po okresie pójdę na dalsze leczenie. Ostatnio było 6 cykl z clo to przerwa mogla byc te dwa miesiące zreszta ona i tak byla na urlopie. No Ola musisz wypoczywać jeszcze teraz na.takich goracac

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylka0102 wrote:
    Ja mam dziś straszny dzień. Tak mnie wszystko denerwuje ze szok. Nic mi się nie chce.Pewnie z pogody bo gorąc straszny. Od dzis zażywam luteine zobaczymy jak okres nie przyjdzie to idę wcześniej a jak przyjdzie to dopiero po okresie pójdę na dalsze leczenie. Ostatnio było 6 cykl z clo to przerwa mogla byc te dwa miesiące zreszta ona i tak byla na urlopie. No Ola musisz wypoczywać jeszcze teraz na.takich goracac
    a to może i nawet dobrze że przerwe miłaś clo:) może organizm odpoczął i teraz coś ruszy :) trzymam kciuki ;)
    Ja dziś pod wiatrakiem leże bo upał straszny ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja juz przytyłam kolo 6 kg może więcej. Ale dziwnie bo brzuch niby wielki nie jest. Tylek trochę urósł. Cycki tylko troszkę. Więc nie wiem gdzie to się upchnelo..

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 06:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak ja spać nie umiem. Męczę się już 1.5 h .. :) zrobie sobie herbatki ciepłej to może zasne :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandrakili wrote:
    Jak ja spać nie umiem. Męczę się już 1.5 h .. :) zrobie sobie herbatki ciepłej to może zasne :)
    Ja odprawiam męża i teraz kładę się na 2h jeszcze.. zobaczysz jak hormony ciążowe sue rozkręca to będziesz ciągle spala.. teraz jeszcze za wcześnie..

‹‹ 214 215 216 217 218 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ