LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylka0102 wrote:Dziś mam 45dzc okresu nadal nie ma test byl negatywny w 34dzc.luteine zacznę od jutra to może przyjdzie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrawie leże bo już mnie plecy bolą i nie jestem tak przyzwyczajona :p
Objawy mam już od kilku dni wsumie to takie jak na @ i ciagle kluja mnie jajniki a do tego wczoraj po zjedzeniu tosta tak strasznie mnie zmuliło.. ale dziś jest okey:) teraz mi się przypomniało, że w tamtym tyg. notorycznie po kilkanaście razy dziennie odbijało mi się żółcią więc to pewnie jakiś pierwszy objaw był ale wtedy jakoś to ignorowałam heheailatan lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAleksandrakili wrote:Prawie leże bo już mnie plecy bolą i nie jestem tak przyzwyczajona :p
Objawy mam już od kilku dni wsumie to takie jak na @ i ciagle kluja mnie jajniki a do tego wczoraj po zjedzeniu tosta tak strasznie mnie zmuliło.. ale dziś jest okey:) teraz mi się przypomniało, że w tamtym tyg. notorycznie po kilkanaście razy dziennie odbijało mi się żółcią więc to pewnie jakiś pierwszy objaw był ale wtedy jakoś to ignorowałam hehe -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAleksandrakili wrote:Już bym chciała ciut dalej być hihi żeby trochę chociaż mieć pewność, że będzie wszystko dobrze nie umiem się doczekać kolejnej wizyty 24 sierpnia
-
nick nieaktualny
-
Ja mam dziś straszny dzień. Tak mnie wszystko denerwuje ze szok. Nic mi się nie chce.Pewnie z pogody bo gorąc straszny. Od dzis zażywam luteine zobaczymy jak okres nie przyjdzie to idę wcześniej a jak przyjdzie to dopiero po okresie pójdę na dalsze leczenie. Ostatnio było 6 cykl z clo to przerwa mogla byc te dwa miesiące zreszta ona i tak byla na urlopie. No Ola musisz wypoczywać jeszcze teraz na.takich goracac
-
nick nieaktualnysylka0102 wrote:Ja mam dziś straszny dzień. Tak mnie wszystko denerwuje ze szok. Nic mi się nie chce.Pewnie z pogody bo gorąc straszny. Od dzis zażywam luteine zobaczymy jak okres nie przyjdzie to idę wcześniej a jak przyjdzie to dopiero po okresie pójdę na dalsze leczenie. Ostatnio było 6 cykl z clo to przerwa mogla byc te dwa miesiące zreszta ona i tak byla na urlopie. No Ola musisz wypoczywać jeszcze teraz na.takich goracac
Ja dziś pod wiatrakiem leże bo upał straszny -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAleksandrakili wrote:Jak ja spać nie umiem. Męczę się już 1.5 h .. zrobie sobie herbatki ciepłej to może zasne